שרשור חברתי

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

גם השרשור הזה הוא בסימן ברוכים הבאים לכל הגולשים שהגיעו אלינו מהעמוד הראשי/לינקים שניתנו להם על ידי חברים/שיטוט אקראי ברשת. אתם מוזמנים להישען לאחור, לחלוץ נעליכם וגרביכם, ולקרוא את התקנון לפני הגלישה בפורום. שרשור זה מיועד להודעות האופטופיק שלכם, כלומר: כל הודעה שאינה קשורה לנושא הפורום, אבל יש ברצונכם לחלוק עם חבריו. הודעות כאלו שלא תשורשרנה לכאן, ימחקו או ישורשרו על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. זה לא שרשור נצל"שים, הודעות קטנות שקשורות לנושא, יש לשרשר לשם. ורק לתזכורת:
ספוילרים יש לסמן בכותרת ובכל הודעה, גם אם השרשור כולו הוא ספוילר אחד גדול.
אין לנצל"ש או לשרשר אל הודעות של תפוז אנשים מודיע, הנהלת הפורומים, או פרסומים אקראיים.
המנהלות כאן לרשותכם באם תיתקלו בבעיות, אל תהססו לשלוח מסרים, נשתדל לעזור במהירות האפשרית. בברכת סוף שבוע נעים ופרודקטיבי [כן, גם לנוח המון זה פרודקטיבי, לחבר מרעי הדתיים] לכולם.

אל תשאלי מה קרה מאז... ../images/Emo6.gif

התבטל חמש פעמים ושוב קבענו חמש פעמים. ונחשי מה... גם זה התבטל. =\
אז לא.

שבת שלוםםםםם!!!!!~ ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שבת שלום לכולם, שבת מלאה באושר ו... הרבה אוכל. הערב היה צריך להיות מסיבה בבית של ברק, מסיבת כריסמס. ובגלל שאני דתי, אז הם שינו את השם של זה: חנוכריסמס - כי ישו היה יהודי!
הולך להיות כייפי.
^^ שבתשלום!

שבוע טובבב!!!!~ ../images/Emo24.gif

[למה חברתי כ"כ ריק? oO] היה כ"כ כיייףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
^^

אממ

הציטוט מה"פ לא נראה לי מדוייק.. ואמנם אני לא מכיר מכושפות, אבל אם בציטוט הכוונה ללשמוע אז זה hear

זהו... ../images/Emo13.gif

בקשר להארי פוטר - כן. זה מהזיכרון, לא בדקתי את זה אומשו בספר. ובקשר למכושפות - התלבטתי אם היא אומרת hear או here. ל'יודע אם היא מתכוונת לשמיעה או ל... 'הנה', וגם אי אפשר לדעת רק לפי ההקשר של הלחש/קסם/כישוף/ווטאבר. אבדוק את זה.

ToryMaster

New member
hear now the word of the witches

וזה קדום בהרבה ממכושפות, זה טקסט מאגי שבשימוש עד היום, בין השאר אצל דתות פגאניות מסוימות, שרב גודלן בארצות הברית. אני מציעה לך לעשות עם עצמך הרבה חושבים לפני שאתה מצטט את זה [ואם אתה רוצה הרחבה אז במסנג'ר או במסרים].

הו, אני די מצטט את זה כל רגע. ../images/Emo6.gif

בכיתה, בשיעור, בהפסקות, עם חברים, בלי חברים, עם חלב, בלי חלב... זה דיי כייפי לחזור על כל הלחש הזה. נממ, תודה. אתקן את זה. וואו, אשמח לשמוע על זה. אפנה אליך במסן, אחרי שאסיים ללמוד לספרות. *מסיים עם ההפסקה, וממשיך ללמוד*

ToryMaster

New member
ואמרתי כבר, זה לא לחש

זה צ'אנט, אם תרצה, באורך דו ספרתי של בתים.

שומו

New member
אם אני אמות,

תגידו לירדנה שאני אוהב אותה. אבי, אם תוכל להתחבר בבקשה ל-ICQ, תודה.

שומו

New member
../images/Emo6.gif

חמוד, בעונה הבאה ברשיה ומילאן מתחלפות בליגות.

חרבביש

New member
חהחהחה.

מילאן לוקחת השנה מקום רביעי, מינימום. וברשיה? היא לא תגיע רחוק. מקסימום גמר גביע. XD חוץ מזה, אל תקרא לי חמוד.

שומו

New member
מילאן חילצה 0-0 מטורינו.

תן לי סיבה טובה אחת שהיא תסיים במקום חד-ספרתי.

חרבביש

New member
3-0 על קאטאניה, 3-0 על אודינזה.

אלה היו שני המשחקים האחרונים שלה. נכון לעכשיו, למילאן יש 11 שחקנים פצועים, רובם שחקני הרכב. מה אתה מצפה?

למעלה