ו... אעאעאע!!! אני לא מתחמק ממך!
פ פרד וויזלי המקורי New member 23/9/06 #6 את מרגישה זקנה? ומה אני אגיד,אני בן 28 והצבא בעיניי זה כבר היסטוריה מאד ישנה. אז מי שמרגיש קצת זקן זה אני. אבל הח'ברה הנהדרים כאן ( כולל אותך ) גורמים לי להרגיש צעיר בלפחות עשר שנים.
את מרגישה זקנה? ומה אני אגיד,אני בן 28 והצבא בעיניי זה כבר היסטוריה מאד ישנה. אז מי שמרגיש קצת זקן זה אני. אבל הח'ברה הנהדרים כאן ( כולל אותך ) גורמים לי להרגיש צעיר בלפחות עשר שנים.
מ מורטוסנבצפנהגן New member 24/9/06 #14 קליפ חדש מבית היוצר שלנו. הפעם על שיר של אביב גפן "עכשיו מעונן". יצא חבל על הזמן. כדאי לראות P:. הנה קישור
קליפ חדש מבית היוצר שלנו. הפעם על שיר של אביב גפן "עכשיו מעונן". יצא חבל על הזמן. כדאי לראות P:. הנה קישור
W Winter Blue1 New member 24/9/06 #16 ../images/Emo108.gif חדשהD: טוב לא ממש. הייתי פה פעם אבל לא יצא לי לחזור. אז מעכשיו אני פה הממ אני קרן בת 13. ומאוד אוהבת הארי פוטר. וזהו. [אני חושבת]
../images/Emo108.gif חדשהD: טוב לא ממש. הייתי פה פעם אבל לא יצא לי לחזור. אז מעכשיו אני פה הממ אני קרן בת 13. ומאוד אוהבת הארי פוטר. וזהו. [אני חושבת]
E Eos14 New member 25/9/06 #28 ../images/Emo29.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif מקווה שתיהני
ש שולה המגניבה New member 25/9/06 #34 דיאט שולט! דיאט הרבה יותר טעים מרגיל[BYeh Right-|הייתי מתה לשתות רגיל]
E Eos14 New member 25/9/06 #36 ../images/Emo29.gif אני לא יכולה להגיב לזה... שונאת מוגז בכלל, קולה בפרט...