שרשור חברתי

noosh

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

שלום, וברוכים הבאים לשרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר! לכבוד השנה החדשה, הנה עולה גם שרשור חדש, בתקווה לימים שמחים ורגועים (אמרנו לכם שלקראת השנה החדשה נהיה יותר קיטשיים?
) בכל מקרה, כי אני חולה והאור של המסך עושה לי כאב ראש - הנה כמה דברים שאתם יודעים, ובכל זאת נרענן אותם שוב, לטובת אלה שלא, או מי ששכח, או כל מי שסתם משעמם לו ואשכרה הגיע עד לכאן וקורא את זה:
השרשור החברתי נועד לאגד בתוכו את כל הודעות ה-
של הפורום. כלומר, אם המורה דפקה אתכם בציונים, אם המפקדים דפקו אתכם בשעות ביציאה (נו מה, חייבים להיות פה חיילים
שאני לא ארגיש זקנה), אם דפקתם ארוחת חג מטורפת, או כל דבר אחר שאינו קשור לנושא הפורום.
לא מנצל"שים שרשורים אחרים, לא פותחים שרשורים חדשים, ולא מנצל"שים את שרשורי תפוז אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה.
השרשור הזה קופץ, ואל תהססו להקפיץ אותו, גם אם הוא בעמוד השני. כלומר - אם הוא לא בעמוד הראשון, זה לא סיבה לא לחפש אותו. יופי, אחרי שסגרנו את זה, שתהיה לכולנו שנה נפלאה ומהנה
וארוחות חג טעימות לרוב.

MrsDrakula

New member
אני ראשונה?! ../images/Emo9.gif

שנה טובה לכולם! שזאת תיהיה שנה נהדרת, רגועה, ובקיצור טובה :) חג שמח

שנה טובה גם לך!

הלוואי ונראה את הכתבה הזאת השנה!
שכל התלמידים שבנינו יצליחו בלימודים.
כל החילים יחזרו בשלום.
וכל המבוגרים שבנינו תצליחו ב...בעבודה.
שנת שלום,
אהבה,
ותקווה!
שנה טובה!

dוDav

New member
מה זה קשור בכלל?

ישראל לא תזכה במונדיאל גם בעוד 120 שנה
.

חרבביש

New member
בכל מקרה, ישראל לא תזכה במונדיאל.

עד שישראל תצליח בכלל להגיע אליו עוד פעם הוא יתבטל
אבל ישראל הולכת לכבוש את אירופה! (ולא, זו לא מטאפורה!)

meital f

New member
וואו איזה יפה זה

כל הכבוד אחלה תמונה והלוואי באמת שיום אחד ניראה את זה

../images/Emo41.gifבאפי והקהילה ההומוסקסואלית../images/Emo41.gif

אני מרצה באייקון - כנס מד"ב ופנטזיה בנושא "באפי (קוטלת הערפדים) והקהילה ההומוסקסואלית". ההרצאה מתוכננת כרגע ל12.10 בשעה 16:00. מפני שזה תאריך דפוק לגמרי ביקשתי להזיז את ההרצאה, עוד לא קיבלתי תשובה. פרטי ההרצאה לא מפורסמים באתר של אייקון, אז הנה הם, ותפיצו ותבואו! "באפי והקהילה ההומוסקסואלית" אנחנו הולכים לדבר על נושא שלא נוהגים לדבר עליו, אבל כולם יודעים שהוא קיים. למה כל כך הרבה הומוסקסואלים רואים באפי, ולמה כל כך הרבה באפיסטים הם הומוסקסואלים? מה מושך אותם לסדרה, אפילו לפני ווילו וטארה ובלי כל הקטע של "הכוח הנשי". איך ספייק וקלם מתחברים לכל העניין הזה ואיך האורחים בחתונה של זאנדר ואניה קשורים בכלל? ההרצאה כוללת ספויילרים לכל העונות של "באפי קוטלת הערפדים" ולאחריה יוקרן הפרק “Family”. ההרצאה מתאימה גם לקהל שאינו מכיר את הסדרה. ההרצאה מכילה קטעי וידאו מכל העונות של הסדרה עד פרק 14 בעונה 7. מקווה לראות אתכם שם! עידו.

אעאע, דבר איתי בקשר לזה.

המחשב שלי הגיע היום, ואני לא יודע אם אני אסיים לראות את הכל עד 12.10.
אז דבר איתי...

לא נראה לי../images/Emo6.gif

אבל זאת בחירה שלך... כמו שאמרתי, ההרצאה תספיילר את כל העונות של באפי ותדבר על קווי עלילה מרכזיים. אז המ נמ.. לא יודע
בכולופן אני בא אליך לפני כן/אחרי-כן.

למעלה