שרשור חברתי ../images/Emo28.gif
שלום, וברוכים הבאים לשרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר! לכבוד השנה החדשה, הנה עולה גם שרשור חדש, בתקווה לימים שמחים ורגועים (אמרנו לכם שלקראת השנה החדשה נהיה יותר קיטשיים?
) בכל מקרה, כי אני חולה והאור של המסך עושה לי כאב ראש - הנה כמה דברים שאתם יודעים, ובכל זאת נרענן אותם שוב, לטובת אלה שלא, או מי ששכח, או כל מי שסתם משעמם לו ואשכרה הגיע עד לכאן וקורא את זה:
השרשור החברתי נועד לאגד בתוכו את כל הודעות ה-
של הפורום. כלומר, אם המורה דפקה אתכם בציונים, אם המפקדים דפקו אתכם בשעות ביציאה (נו מה, חייבים להיות פה חיילים
שאני לא ארגיש זקנה), אם דפקתם ארוחת חג מטורפת, או כל דבר אחר שאינו קשור לנושא הפורום.
לא מנצל"שים שרשורים אחרים, לא פותחים שרשורים חדשים, ולא מנצל"שים את שרשורי תפוז אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה.
השרשור הזה קופץ, ואל תהססו להקפיץ אותו, גם אם הוא בעמוד השני. כלומר - אם הוא לא בעמוד הראשון, זה לא סיבה לא לחפש אותו. יופי, אחרי שסגרנו את זה, שתהיה לכולנו שנה נפלאה ומהנה
וארוחות חג טעימות לרוב.
שלום, וברוכים הבאים לשרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר! לכבוד השנה החדשה, הנה עולה גם שרשור חדש, בתקווה לימים שמחים ורגועים (אמרנו לכם שלקראת השנה החדשה נהיה יותר קיטשיים?