שרשור חברתי

sky44

New member
סוף סוף בן עם שכל...../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

כל הבנים רואים את המונדיאל רק כי כל הבנים רואים את המונדיאל. ואי אפשר לדבר איתם יותר על משהו אחר. שירבו כמוך!

אין פה השוואה בכלל... ../images/Emo9.gif

אני כוסית, אני לא נחשב כבן.
באמת אי-אפשר לדבר איתם עד משהו אחר.
נו, ניחא. זה נגמר עוד מעט
ויהיה לנו חופש עד עוד ארבע שנים.
אכן שירבו כמוני.
||V

sky44

New member
הה אולי אצלכם../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

פה כולם רואים את המונדיאל כי כולם רואים את המונדיאל. זה כזה שיטה לומר לבנות שהם לא שמים עלינו, והם יכולים לבלות בלעדינו. (ובכן, הגיע הזמן...) אבל הם מקשקשים על זה שאנגליה-שבדיה (אם אני זוכרת נכון...) זה ה-משחק של השנה, והם לא יכולים לפספס את זה. אז מעניין ת'סבתא שלי. ושלהם.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחחח,../images/Emo141.gif

היה אולי ה- משחק של השנה...את לא מעודכנת
ובאמת, אחלה משחק, אבל למרות התיקו אנגליה שיחקו טוב יותר לדעתי. <לא סתם שבדיה ירדו אח"כ מול גרמניה בשמינית> זה בטח לא מעניין אותך

sky44

New member
לא...../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

לא ממש מעניין... סליחה..

תגיד לייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

שמעתי אתה לא מגיע למפג"צ

אכן לא../images/Emo10.gif

למרות שממש בא לי להרביץ לטלוויזיות שמשדרות מונדיאל ברחבי ת"א איתך.

מישהו מכיר

שיר או קטע קצר יפה שמתאים להוקרת תודה או/ו לפרידה? שיר= לא שיר בסגנון של רוני סופרסטאר אלא שיר בסגנון של רחל המשוררת. הספריה נפתחת רק בשתיים..

המממ

לאדע למי הפרידה אז אני לא יודע כמה זה מתאים אבל: זה שיר פרידה אז בואי רק אמרי שלום אני אומר תודה- ואת יודעת שחלום סופו להתגשם אני אומר תודה- ואחר כך נושק. כמו חופים שים עוזב אני עובר עכשיו ממך בין דמעות ובין כאב אני הולך, אני.... זה שיר פרידות תמיד אומרים בין השורות שכמו חידות פרידות גם הן אינן פתורות אין בי מנוחה (אין בי מנוחה) רוחך שבי גם היא בוכה כמו חופים שים עוזב אני עובר עכשיו ממך בין דמעות ובין כאב אני הולך אני הולך כל הפרידות הן עצובות כאב המילים חותך טלפנתי שנה ולא ענית אני הולך ממך

../images/Emo51.gif לשניכם

הבעיה היא שאני מחפשת שיר יותר בכיוון של ספרות, ואתר הברכות- תודה- אני אנסה לקחת משם השראה או משהו..

אתר.

אתר הברכות הישראלי - שימושי מאד
אני משתמש בו כשיש יומולדת לחבר/ה, פרידות/ חברים חדשים בסניף/סתם כמתנה נחמדה לחבר וכד'... יש שם דברים מאד יפים

אהה מישהו יודע לנתח שירים?

חֲכַם-לֵבַב בְּמַתַּת אֵל וְחֵלֶק אֲשֶׁר חָלַק לֱנַפְשׁוֹ רַב שְׂשׂוֹנוֹ וּמִי יִתֵּן אֲשֶׁר הָאֵל מְנָעוֹ וּמִי יִמְנַע אֲשֶׁר הָאֵל נְתָנוֹ. יש כאן "מתת" ויש "נתנו" ויש "חלק לנפשו" זה קשטר לאמירת תודה?

Jos711

New member
למה?

למה להרוס את השיר ככה? למה להוציא לו את הקרביים, ולחשוב שאתם יודעים למה התכוון המשורר?! בתור אחת שכותבת שירים - אני מתנגדת לניתוח השירים הזול שעושים בשיעורי ספרות1

למעלה