שרשור חברתי

L i O r K u S h

New member
*קוראת סמויה בערך*../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

אם אפשר להגיב
א'- זה דיי טיעון לא הגיוני כי אם זה היה חורג שמאלה והשיחות היו בנושא זה לא היה מפריע לא?
ב'- זה אמור להיות בחברתי נכון. ג'- כנ"ל ד'-כמו שאמרתי ב-א' אם יש איזה בדיחה צריך לדעת לא לקחת את זה יותר מדי רחוק בשרשורים שלא קשורים לנושא כי זה כבר לא לעניין... לגבי זה שזה נראה כמו פורום לילדים קטנים- אני נמצאת בפורום שגם בו יש שרשורים מיוחדים ל
ושרשורים לשאלות ובכל זאת גם בשרשורים שאינם
קורה שגולשים לחברתי וזה לא נראה כמו פורום לילדים קטנים אלא פשוט פורום שהקשר בין האנשים שם הוא מעבר לדיבור על הנושא של הפורום ותאמין לי שזה עושה את זה הרבה יותר נעים. למה לעזוב פורום בגלל זה? לדעת להתאים את עצמך לדרישות זה לא כ"כ קשה.. אפשר תמיד להיות קורא סמוי ולהגיב מדי פעם
נאמר בנימה טובה

The Girl Who Lived../images/Emo2.gif

איתן בלתי שפוי?! את ממש טועה!! איתן הוא בנאדם אחלה והוא ידיד ממש טוב וזה שהוא מציף,זה לא אומר שהוא אוהב את זה [מתוך ציטוט איתן מהמסנג'ר] זה שאיתן אוהב להציף בלוגים,קומונות,פורומים זה לא אומר שהוא מציפן [תבינו לבד
] הקיצר - איתן שפוי! עכשיו תשכחו מכל מה שאמרתי לכם

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

לפי מה שאיתן אמר לי,הוא לא נכנס לפה יותר..כל הכבוד The Girl Who Lived!

רק רגע...

1. קוראים לי מאי. 2. למה הוא לא נכנס לפה יותר? מה עשיתי? כששאלתי מי מציף יותר זה היה סתם בצחוק... 3. אולי כדאי שגם אני לא אכנס לפה יותר!

חבר שלי גר שם. ;[

ושתי מדריכות שלי לשעבררר!!!
אניייייייייי רוצההההההההההה חיפההההההההההההההה
גררררררררררררררררררררררררררררררררררר,

מושוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

הנה אני באאאאאאאאאאא
קיבלתי את חיפהההההה
אני בדרך.
אה, סליחה.

העיקר אתה אומר

שאני כל הזמן כותבת שטויות ומצחיקה רק את עצמי ועוברת את גבול הטעם הטוב.. זהו...עכשיו פרשתי מהפורום סופית! ביי

למעלה