יש לך בלוג?
י ילדונת טובה היחידה New member 7/3/06 #83 אם בא לך אין לי בעיה לשלוח לך כמה דברים שרשמתי. בכייף. ואגב החלטתי לקרוא לזה חשכת השקט. תודה לוקינג פור.
אם בא לך אין לי בעיה לשלוח לך כמה דברים שרשמתי. בכייף. ואגב החלטתי לקרוא לזה חשכת השקט. תודה לוקינג פור.
L Looking4CoolName New member 7/3/06 #80 לא, זה דבר שקשור לפורום. ולכן שמתי את זה בחברתי, You Know...
T ToryMaster New member 7/3/06 #81 לא זה משהו שאתה רוצה להגיד אישית לה, שיחה אישית אתה יודע, זה שייך למסרים.
י ילדונת טובה היחידה New member 7/3/06 #84 תגידו אנשים, מה אתם עושים כל היום באינטרנט? אני מתה משיעמום!!! יש לכם אולי לינקים או רעיונות מה לעשות?
תגידו אנשים, מה אתם עושים כל היום באינטרנט? אני מתה משיעמום!!! יש לכם אולי לינקים או רעיונות מה לעשות?
ס ספירלי1 New member 7/3/06 #86 אני מכורה לוואלה! ב"ה ויש קומונות ופורומים שאני שם וכל מיני אתרים אבל עכשיו אני אהיה פחות...בגרויות.מתכונות...חוסר חיים...
אני מכורה לוואלה! ב"ה ויש קומונות ופורומים שאני שם וכל מיני אתרים אבל עכשיו אני אהיה פחות...בגרויות.מתכונות...חוסר חיים...
י ילדונת טובה היחידה New member 7/3/06 #87 הדבר היחיד שאני עושה בוואלה זה רק לקרוא דואר ולבדוק אסטרולוגיה/ טארוט- אם אני משועממת במיוחד. אבל חוץ מזה אין משהו מיוחד לדעתי.. ולא מצאיתי קומונה שפעילה נורמלי.. ואני גם לא יודעת על יותר מידי פורומים מעניינים.
הדבר היחיד שאני עושה בוואלה זה רק לקרוא דואר ולבדוק אסטרולוגיה/ טארוט- אם אני משועממת במיוחד. אבל חוץ מזה אין משהו מיוחד לדעתי.. ולא מצאיתי קומונה שפעילה נורמלי.. ואני גם לא יודעת על יותר מידי פורומים מעניינים.
M meital f New member 7/3/06 #97 אני סתם לא עושה כלום גם לי משעמם באינטרנט אבל אני במלא פורומים אז אין לי כל כך זמן למשחקים
P Pr0NgS New member 7/3/06 #90 www.scholastic.com הוצאת הספרים האמריקאית, שהוציאה תחת ידה את הגרסה שלא הועילה בהרבה, אך יש לה פעילות נחמדה מאוד
www.scholastic.com הוצאת הספרים האמריקאית, שהוציאה תחת ידה את הגרסה שלא הועילה בהרבה, אך יש לה פעילות נחמדה מאוד
י ילדונת טובה היחידה New member 7/3/06 #93 אני לא מבינה כלום בויקפדיה.. יש שם רק הסברי לכל מיני דברים.. לא?