שרשור חברתי

למה פותחים שרשור כזה כל שבוע

זה ממש מעצבן כי אין מה להגיד (לאנשים שאין להם את הפה של המשפחה שלי) אנשים- משעמם לי!!!!!!!!!!! חוץ מזה אני נוסעת מחר ל"יד ושם" שזה איזה שלוש ומשהו שעות ממני אז אני צריכה להיות בבצפר בשש וחצי- זתומרת שאני צריכה לקום בשש
שזה בערך שעה+ מהשעה שאני קמה בה אז: אנשים איפה הבושה, ככה להעיר ילדה בבוקר, לא חבל?- חבל לא יאמן שככה נהרסת לי הילדות- בשמיעת פקאצות מזמרות ובלקום בבוקר

L i O r K u S h

New member
אני קמה כל יום ב../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

6:30 בגלל שהביצפר שלי רחוק
למה לא מתחילים ת'ביצפר מאוחר יותר
אבל אני כבר רגילה... זה לא כזה נורא לקום פעם אחת בשעה כזאת... תתנחמי בזה שזה חד פעמי

אדם חדש

New member
אני קם ב-6! תלמה זה בגבעתיים

ואני גר בת"א. והנסיעה לשם זה שלושת רבעי שעה! (הלכיה לאוטובוס, ציפיה וחיכיה לאוטובוס, נסיעה והליכה לבצפר). הייתה תקופה שהשיעור הראשון התחיל ב-7:30 והייתי קם יותר מוקדם.

tamar05

New member
../images/Emo12.gifאתה לומד בתלמה?

איזה כייף לך
רציתי להתקבל לשם במגמת ריקוד, אבל הרקע הבלטי שלי לא מספיק טוב. חוצמזה לא רק שאני גרה בגבעתיים, אני גרה מול תלמה! לפחות אני לא צריכה לקום בשש. *מוציאהלשון*

אדם חדש

New member
אני כל יום רוקד מ-9 עד 17.

סתאאאאאאאאאאאאאאאאם אני במגמת אמנות פלסטית אני מפסל ו"מצייר". ריקוד זה רק לאנשים רציניים שמוכנים שדוד דביר ירד עליהם ובלבד שהם יגשימו את חלומם וירקדו.

L i O r K u S h

New member
אצלי זה דיי דומה...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

לוקח לי 40/45 דק' להגיע לשם באוטובוס אבל...למזלי מסיעים אותי באוטו. הייתה תקופה שנסעתי באוטובוס וגם קמתי ב6

LiRs Lullaby

New member
מזתומרת

יש את כל הקטע הזה של הלקום, ואז לזכור להרים את רגל ימין, כדי שחס וחלילה לא תקומי על השמאלי, ואז את מזיזה את כל הגב, פוקחת עין, רואה שחשוך וחוזרת למיטה לעוד שעה של נמנום *קליל*. זה מה שאני הייתי עושה, בכל אופן.

black robe

New member
מה פתאום?../images/Emo63.gif

אני קמה ב6:30 ובקושי מצליחה לגמור להסתרק וכבר אני צריכה ללכת. אני קמה ב6:30, הולכת לאמבטיה, מצחצחת שיניים ורוחצת פנים, חוזרת לחדר ומוציאה מהארון משהו ללבוש (שזה לוקח בערך רבע שעה), מסתרקת (שזה לוקח בערך עוד רבע שעה, ועוד לי יש שיער קצר!), יורדת למטה, מכינה לעצמי שוקו ושותה אותו, עושה לעצמי סנדוויץ' ומכניסה אותו לילקוט, ממלאה מיים ומכניסה את הבקבוק לילקוט, מחכה כמה דקות עד שיהיה 7:30, נכנסת לשירותים ושמה את התיק על הגב, מסדרת מחדש את הבגדים שזזו בעת הנפת התיק ויוצאת למסע אל בית-הספר!

LiRs Lullaby

New member
וואי לא ידעתי שאת כזו מצחיקה!

אני בכלל הייתי קמה בשש, מתקלחת בעשר דקות(שזה כולל שמפו+קונדישנר) מוציאה בגדי ביצפר או סתם ג'ינס וחולצה בצ'יק, הולכת להכין שוקו, ו... שותה כשאני חצי מנומנמת איזה חצי שעה-ארבבעים וחמש דקות סתם כי זה כיף לשבת ולבהות תוך כדי שתיית שוקו. רק בשביל זה אני מורחת בקרים שלמים
פחחח מסע לביצפר, אוי ווי, כל ההליכה הזאת עד לתחנה באמת מוציאה לי ת'מיץ, ועוד אחרי שהתאמצתי להיות ישנונית ככל יכולתי עם אדון שוקו!

black robe

New member
תודה שהצחקתי אותך../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

איך אפשר להתקלח בעשר דקות?! פחחח מסע לביצפר, אוי ווי, כל ההליכה הזאת עד לתחנה באמת מוציאה לי ת'מיץ, ועוד אחרי שהתאמצתי להיות ישנונית ככל יכולתי עם אדון שוקו! הרגת אותי
:-:D-:D-D התאמצת להיות ישנונית עם אדון שוקו, הא?
:-:D-D

IllUS CratioN

New member
אבל אם חושבים על זה......

אני בדר"כ מגיעה שעה וחצי מאוחר יותר, אז..... <חח אתם בטח חושבים שחשבתי על זה במשך 10 דקות הא?
>

L i O r K u S h

New member
אה...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

באסה
איזה מעצבן זה שצריך לקום מוקדם!! מה יש לאנשים האלה נגד שינה
לא בא להם להישאר לישון
בלעעעעעע! *טוב דיי להתלונן...בכל מקרה מתרגלים*

meital f

New member
אני כמה ב-רבע לשמונה

אבל אנחנו מתחילים בשמונה וחצי חוץ מיום חמישי שאנחנו מתחילים ברבע לשמונה