שרשור חברתי

mjlk

New member
כן...

גשאני נכנסת למיטה בלילה, לפעמים הדלת נדחפת קצת ואני מרגישה שיש שם עוד מישהו איתי >< הרבה פעמים שקיויתי שזה סיריוס מתקופת הקונדסאים מתחת לגלימת ההיעלמות

Pr0NgS

New member
כן, הם מסתובבים תמיד...

נעלמים מאחורי שיח ופתאום יש אדם. אבל אני ראיתי שעשו לציפור באוויר "וינגארדיום לביוסה".

IllUS CratioN

New member
וינגארדיום לביוסה!

זה אשכרה לחש טוב לקפיצה בגובה בשיעורי ספורט...

אההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

זהו, נגמר הפרוייקט ברוב הוד והדר..
ויקי, נכון שמותר לי
קצת שבירת חוקים זה טוב...

ספירלי1

New member
../images/Emo32.gifפעם אחרונההה לכל התוהים!

ב"ה אני כותבת ב"ה בכל תחילת הודעה, ואפילו אם אני כותבת נגיד "שיצא כבר הספר ה7" ולפני זה יש ב"ה, הב"ה לא קשוררררררררררררררר אני בכוונה עושה רווח! ואני כותבת את זה כי אני אוהבת לכתוב ככה ואני גם רגילה לכתוב ככה.. ו..זהו. אחלה יום לכולם

ToryMaster

New member
את לא צריכה להתנצל או להצדיק

מותר לך לכתוב מה שאת רוצה, זה לא ביג דיל.

ספירלי1

New member
אני לא מתנצלת או מצדיקה

ב"ה אבל יש אנשים שלא מבינים את זה..אז החלטתי להסביר
תמיד טוב להסיבר לאנשים ואז למנוע כל מיני שטויות.

Volldemort

New member
../images/Emo41.gifסגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות../images/Emo41.gif

הנכם מוזמנים לקומונת
סגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות
בקומונה אנחנו נסגוד כמובן לאוכלי המוות
נזעק ונייחל למותו של פוטר
ו...
פרוייקט הלחשים
- בקומונה מתרחש ברגעים אלו ממש פרוייקט הלחשים. יש לכם רעיון ללחש חדש? רוצים להמציא לחש שיגרום לכם לעוף? היכנסו לקומונה והשתתפו בפרוייקט
החולייה החלשה- זוגות
- איזה זוג יישאר אחרון ויזכה בתואר "אלוף החולייה החלשה"? בנות, לידיעתן- הזוג רמוסיריוס עף!
*תדהמה* היכנסו, הצביעו, ותנו חסינויות לזוגות שאתם רוצים שיישארו ולא יעופו. מלבד זאת, יש שרשורים, תמונות, הודעות וקומונה שלמה שמחכה שתיכנסו אליה
סגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות:
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=11239&smsMsg=

פלאפאל

New member
חחחחחח איזה טפשותתתתת!!!

כאילו מה הקטע ?!?!? הארי פוטר ?!?! אין לכם חיים !!!! אז תמותו ???? אורלנדו בלום לנצחחחחחח!!!!! [הולכת לסגוד לו בפינה אפלה וחשוכה {או שבראד פיטיות יתפסו אותי ויעשו ממני קלופס}] [אוי אוי אוי יש לי דם על הידיים וזה מגעיל
והביאו לי חומר חיטוי לנקות את זה. תודה. עכשיו יש לי דם סטרילי
] אני רוצה צומיייייי!!! כואב לי הראש!!!! ותחליפו כינוי דחוףףףףףף !!!! הארי פוטר סקאסססס!!!! במיוחד דניאל רדקליף איכסססס !!!! מי בחר בו להיות הארי פוטר המכוער הזה ???? שילך לטבוע באמבטיה במים מתוקים ולקבל הפרעות בקצב לב והמצילה היחידה שתהיה שם בדיוק תאכל שום !!!!! חחחחחחח

למעלה