שרשור חברתי

your avi

New member
גם אני אבי ../images/Emo9.gif

ובאותו רגע הייתי אבי שיכורה למדיי, לכן אתם יכולים לא לשים לב לזה
אה, ולב, אם אחרי כל הזמן הזה את עדיין לא יודעת שקוראים לי אביטל... אני... אני... טוב.. לא יודעת. אבל הצבעתי לסיריוס בפוטריסט הזהב! (לא, אני לא קשורה. שקט.)

00SONIA00

New member
אנימאגוסים. בכל מקום.

היום קרה לי משהו כל כך מוזר! הלכתי ברחוב, ופתאום ראיתי עורב חוצה את הכביש. הוא הסתכל ימינה ושמאלה [באמת!] ואז חצה את הכביש ברגל, בלי לעוף. התחלתי לעקוב אחריו, וראיתי שהוא עף והגיע לעץ, שם הוא עמד והסתכל על השלט שמולו.. אחרי כמה שניות הוא עשה קול מוזר ואז ממאחורי השלט הגיע עוד עורב. הם עמדו ביחד על העץ והסתכלו אחד על השני, ואז הם עפו משם וירדו בחזרה למדרכה. חתולה שהייתה בשיחים יצאה משם, ושלושתם עמדו שם במשך כמה דקות.. זה היה כל כך מוזר! אחר כך העורבים עפו, והחתולה נשארה לעמוד שם עוד קצת, הסתכלה עליי ועל חברה שלי, הסתובבה ונשכבה. באמת שזה היה מפחיד! ומוזר! נראה לי שאני מתחרפנת.. הגעתי למסקנה שיש משהו בחיות האלה, וחברה שלי אמרה לי שהם אנימאגוסים.
צחקנו על זה קצת, וכשהסתובבנו החתולה כבר לא הייתה שם. *אני מפגרת*

00SONIA00

New member
../images/Emo6.gif

כרגע הבאת לי רעיון לעבודה באנגלית! [מורה סתומה. היא שכחה איפהשהו את הגיר שלה והחליטה שמישהו מאיתנו גנב אותו.
. אחרי שהיא לא מצאה אותו, היא אמרה לנו לעשות חיבור על איך הגיר יכל להיעלם. מי יכל לקחת אותו? הארי פוטר עם גלימת היעלמות זה אפשרות טובה
]

mjlk

New member
אתם כותבים בגירים???

:S איזה פרימיטיבים!!
אצלנו יש "טכנולוגיה"!!! טושים מחיקים!!!

00SONIA00

New member
../images/Emo6.gif

חלק מהמורים שלנו משתמשים ב"טכנולוגיה".
אבל יש כאלה שמעדיפים להישאר בתקופת האבן..או בתקופת הגירים
.

sky44

New member
גירים../images/Emo99.gif

אויייי כמה שאני מתגעגעת לגירים של היסודי
שימותו כל הטושים!!

דנקי

New member
אהמ אהמ!!

גם ביסודי כבר אין גירים מאמצע שנה שעברה!! אני מבקשת!!

למעלה