שרשור חברתי

your avi

New member
קרר קרר.

לה לה לה. בקוריאה יש משקה אלכוהולי שמכינים מנחש. ובאמצע הבקבוק יש נחש. כאילו, הורגים נחש, מכניסים אותו לבקבוק, מכניסים איזה אלכהול, ונותנים למיצים של הנחש המת להתערבב. זה אמור ליהיות ממש טעים. באמת.

your avi

New member
טקילה עם תולעת?

לא שמעתי על זה מעולם (מה שמטריד בהתחשב בעובדה שאני רוסיה). עכשיו התחשק לי לשתות. וכשאני חושבת על אלכוהול, אני חושבת על סיגריות. וכשאני חושבת על סיגריות אני רוצה לעשן. דאמאיט.

ToryMaster

New member
יצאת אמריקקית

טקילה זה מקסיקני [איזה קקטוס מוזר], ובסוגים מסוימים יש תולעת שאמורה לגרום להזיות. צריך להיות משעשע למיטב הבנתי, אבל אלכוהול זה לא השטיק שלי. בכל מקרה, אל תגידי סיגריות לנגמלת עם קשיי הנשימה. מהיום סיגריות ועישון הן מילים אסורות בפורום, יש?

ToryMaster

New member
לא, זה לא קשור

[כן, אתם חוזים כאן בניצול לרעה של סמכויות ניהוליות
]

your avi

New member
רגע.

אבל טקילה זה אלכוהול! שמקפיצים. עם ספרייט. נו... זה קקטוס? תולעת שגורמת להזיות, מרתק ביותר. כמו פטריות, אבל יותר חי.

YaEloNeT

New member
עודמעט 18 ../images/Emo11.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

your avi

New member
בעע.

אני כבר חולמת על מלחמת העולם הראשונה. יש לי סיוטים ממנה. באמת, איך אפשר להכניס למוח שלנו כל כך הרבה מלחמת עולם ראשונה בשבועיים? אני מתפוצצת. אני רואה אנשים מתים ועכברים בגודל של כלבים אוכלים אנשים גוססים מול העיניים. זה פשוט נורא. אני לא רוצה לדעת מה יקרה כשנגיע למלחמת העולם השנייה. ובנימה זאת- אי פעם שאלתם את עצמכם למה הכבל של הטלפון (חוטי) כזה מסולסל? כאילו, למה לעזעזל הם עשו אותו כזאת ספירלה? זה פשוט מעצבן! *חוזרת לחור ממנו באתי, ומסכמת על תוצאות המלחמה*

אני אוהבת את מלחמת העולם../images/Emo60.gif

ה1! כלומר.. "אוהבת"
זה פשוט חומר ממש מעניין וחוץ מזה הוא ממש קל לזכירה
למשל, מלחמת העולם ה1 הסתיימה ב.. 11.11 בשעה 11! [אבל ב1918:X]

your avi

New member
החומר מעניין.

אכן. זה לא מונע מהסיוטים שלי מלהיות מפחידים. (קיבלתי 96! 96! 96!!!! ווואעאעאע! אני פשוט בשוק.)

למעלה