שרשור חברתי ננעץ.
2 2 Mיכל New member 31/1/06 #7 וואלה! וואו, הזמן עבר../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif ממש מהר..
M matan warrior prince New member 31/1/06 #3 מחר ה-1.2.06..../images/Emo106.gif וזה אומר שאפשר לא לסמן ספוילרים...
ח חיוך של חן New member 31/1/06 #6 יש יש יש ../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif../images/Emo3.gif
M matan warrior prince New member 31/1/06 #15 עוד 4 שעות להפסקת סמל../images/Emo58.gif../images/Emo106.gif
L Looking4CoolName New member 31/1/06 #8 פורום מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif שווה לחיצה
פורום מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif שווה לחיצה
ד דפני1234 New member 31/1/06 #9 אין לי זמן להיות בפורום אני לא זוכרת מתי יצא לי לכתוב בו לאחרונה. אין לי זמן. אני בקושי בבית. אני בעד עוד שעות ביממה
אין לי זמן להיות בפורום אני לא זוכרת מתי יצא לי לכתוב בו לאחרונה. אין לי זמן. אני בקושי בבית. אני בעד עוד שעות ביממה
L Looking4CoolName New member 31/1/06 #10 אוך, גמלי אין זמן להיות בפורום ../images/Emo4.gif כל מי שמעוניין להוסיף עוד שעות ביממה שיצביע העצומה המלאה תוגש לאלוהים והוא ידון בעניין. יום נעים.
אוך, גמלי אין זמן להיות בפורום ../images/Emo4.gif כל מי שמעוניין להוסיף עוד שעות ביממה שיצביע העצומה המלאה תוגש לאלוהים והוא ידון בעניין. יום נעים.
M mjlk New member 1/2/06 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif שמאני שמתי לב לזה בזמן האחרון... מוזר איך זה שאף פעם אין לי זמן לעשות שיעורי בית.. ואני אף פעם לא מספיקה לעשות את כל מה שאני רוצה לעשות במנחשב. אלוהים, פליייייזז
../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif שמאני שמתי לב לזה בזמן האחרון... מוזר איך זה שאף פעם אין לי זמן לעשות שיעורי בית.. ואני אף פעם לא מספיקה לעשות את כל מה שאני רוצה לעשות במנחשב. אלוהים, פליייייזז
E Eliya92 New member 31/1/06 #14 כואב ליי.. כואבות לי הרגליים! מהריצה המטומטמת הזאת בשיעור ספורט.. וכואבת לי גם היד.. =[ עשיתי חיסון..
כואב ליי.. כואבות לי הרגליים! מהריצה המטומטמת הזאת בשיעור ספורט.. וכואבת לי גם היד.. =[ עשיתי חיסון..
J jogy New member 1/2/06 #17 וואי ילד מהשיכבה שלי טס ללונדון.... איזה כיף לווווווווווו! המולדת של הארי! סיכוי להכיר את המקום.... סיכוי לראות את הצילומים של הסרט החמישי (אם זה בלונדון) סיכוי לפגוש את אמה ווטסון...
וואי ילד מהשיכבה שלי טס ללונדון.... איזה כיף לווווווווווו! המולדת של הארי! סיכוי להכיר את המקום.... סיכוי לראות את הצילומים של הסרט החמישי (אם זה בלונדון) סיכוי לפגוש את אמה ווטסון...
P Punkitty New member 1/2/06 #19 חח ובכל זאת... לונדון גדולה, לפגוש את אמה יהיה קצת קשה, אבל אם קצת מזל למה לא