שרשור חברתי

Fairywitch

New member
אני מכניסה שם משתמש וסיסמא כרגיל-

וזה לא מזהה אותי
לא כתבתי שם בערך שנה, אולי נגמר התוקף. אני כמו מסיכת אב"כ- פג תוקפי

your avi

New member
אתם יכולים להגיד:

סופרקליפרדג'ליסטיקאקספיאליקדואשיס? כי אני כן יכולה.

2 Mיכל

New member
חח.. כן../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

וואי, כמה זמן שלא ראיתי מרי פופינס..!

J Halliwell

New member
אני משבח אותך על

הוספת ה-'ס' בסופף בניגוד לישראלים רבים שנוטים להשמיט אותה!!

your avi

New member
אני גרה בארצות הברית...

אומנם האנשים פה לא כאלו מנומסים, וההומור שלנו לא כזה מגניב כמו של הבריטים, אבל את הס' בסוף אנחנו יודעים שצריך להוסיף. מבטא אנגלי ואירי זה כל כך שולט. והומור אנגלי זה עוד יותר שולט. אני שוקלת על לעבור לאזור שם רק בשביל זה. I'm singing in the rain... מרי פופינס זו המצאה גאונית לאנשים מסוממים.

J Halliwell

New member
אהה...נזכרתי...

לא סיפרת לי על זה כשרק הצטרפתי לפורום...בכל מקרה, הסיבה ששאלתי היא בגלל שעוד לא יצא לי להכיר (למרות שאני בטוח שיש כאלה) אנשים שיודעים עברית כשהם גרים בחו"ל! כאילו..לי היה ההלם הכי גדול בעולם להגיע לפה ולא להבין מילה בעברית...עדין אני רוצה לפעמים לחזור לדבר אנגלית פול טיים במקום לשבור את השיניים בעברית, חח למרות שהודות לזכרון צילומי מופרז (הזדמנות להשוויץ, חח) הצלחתי להוציא כמעט 750 בפסיכומטרי.. לדבר עדין קשה לי לפעמים!!

your avi

New member
הממ...

אני יכולה להבין מאיפה אתה בא. אומנם אני לא עליתי לישראל מארץ אחרת, אבל אני גדלתי בסביבה של עולים חדשים מברית המועצות לשבער, ותמיד איכשהו נדהמתי מכושר ההסתגלות הזה. רוב החברים שלי מישראל היו עולים (חדשים או קצת יותר ישנים), והעברית של חלקם יותר טובה משלי. עברית היא אומנם לא שפה ממש קשה ללמידה מגיל 0, אבל היא ממש שונה מהשפות האחרות, וקשה להסתגל אליה אחרי אנגלית (או רוסית או כל שפה אחרת, כמעט). יש לך מבטא אנגלי כשאתה מדבר?

J Halliwell

New member
וואי זה שלח לי בלי שהתכוונתי...

התכוונתי להגיד..שכן יש לי עדין מבטא אבל הרבה פעמים כבר לא מרגישים אותו..רק כשאני מתבלבל פתאום אז עדין יוצא לי...

ToryMaster

New member
אני יכולה

גם תמיד יכולתי, למבינה מה מסובך בזה. את השיר של הפיה מסינדרלה לעומת זאת, את יכולה? לא ידועת איך זה באנגלית, אבל בעברית אין לי משוג איך לכתוב את זה בכלל.

your avi

New member
איזה שיר? של איזו פיה? סינדרלה?

הסרט המצוייר היחידי שראיתי זה סאות'פארק והסימפסונים.
שלגייה... אולי ראיתי את זה... אני חושבת שתמיד אפשר למצוא את המילים בגוגל.

למעלה