כן, וזה כיף. =]
S sky44 New member 17/1/06 #49 כן../images/Emo70.gif ואני יודעת לומר את זה בזכות חלום שחלמתי בו הצלחתי לומר אתזה. בבוקר קמתי ואמרתי את זה בלי בעיות. זה היה מוזר.
כן../images/Emo70.gif ואני יודעת לומר את זה בזכות חלום שחלמתי בו הצלחתי לומר אתזה. בבוקר קמתי ואמרתי את זה בלי בעיות. זה היה מוזר.
ש שיוש החמודה New member 16/1/06 #25 היום בגרות באנגלית../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif טוב, זה רק מודל E. אבל עדיין.. בגרות.
E E u r o s t a r New member 17/1/06 #43 ../images/Emo45.gifאחחחח האנסינים האלו סיוט |מותש| מה שיותר עיצבן אותי בשאלון E זה הליסנין....בעע
R rds15 New member 17/1/06 #54 דווקא זה היה אחד האנסינים היותר קלים שהיו לי. והליסטנינג תמיד נשמע מעפן ונורא מאולץ.
מ מושמוש 15 New member 17/1/06 #55 חחח אחרי הקטע שמיעה חשבתי לעצמי איזה מסכנים אותם אנשים ששומעים להם בנחת רשת ב' (או ג'..מה זה היה?) באוטו, הגשם דופק על החלונות, והם מפנטזים על הרגע שיגיעו הבית.. חושבים עד כמה החיים נפלאים ואז, נעבור לקטע שמיעה כחלק מבחינת הבגרות לילדי התיכון באנגלית כמה מבעס :=
חחח אחרי הקטע שמיעה חשבתי לעצמי איזה מסכנים אותם אנשים ששומעים להם בנחת רשת ב' (או ג'..מה זה היה?) באוטו, הגשם דופק על החלונות, והם מפנטזים על הרגע שיגיעו הבית.. חושבים עד כמה החיים נפלאים ואז, נעבור לקטע שמיעה כחלק מבחינת הבגרות לילדי התיכון באנגלית כמה מבעס :=
Y YaEloNeT New member 16/1/06 #33 ערבית זה השטן. ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif הם באמת מצפים ממני לדעת לקרוא את הציורים האלה? |: ובנינים?! כוסעמו ;[ עד סוף השנה אני אמורה לדעת ארבעה או משו oO.
ערבית זה השטן. ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif הם באמת מצפים ממני לדעת לקרוא את הציורים האלה? |: ובנינים?! כוסעמו ;[ עד סוף השנה אני אמורה לדעת ארבעה או משו oO.
L Looking4CoolName New member 16/1/06 #34 ../images/Emo6.gif אני יודע לקרוא ערבית. [פרסית, ת'אמת, אבל זה אותם האותיות, אך לא אותם המילים. ]
L Looking4CoolName New member 17/1/06 #52 ../images/Emo3.gif לא ענית לי על השאלה שלי... ../images/Emo4.gif התינשאי לי..
Y YaEloNeT New member 17/1/06 #58 בלי להעליב, ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif אבל אני חושבת שזאת רמיזה >>
L Looking4CoolName New member 17/1/06 #61 רמיזה למה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo4.gif [../images/Emo3.gif]
L Looking4CoolName New member 17/1/06 #63 אה, הבנתי... ../images/Emo6.gif אבל... יכול להיות שהיא בכלל לא ראתה את ההודעה הקודמת שלי... תמיד עוד יש סיכוי.
אה, הבנתי... ../images/Emo6.gif אבל... יכול להיות שהיא בכלל לא ראתה את ההודעה הקודמת שלי... תמיד עוד יש סיכוי.
Y your avi New member 19/1/06 #78 ../images/Emo99.gif כן, בטח! בשמחה בשמחה! אני רוצה ילד, חתול ומרסדס.