שרשור חברתי

christina88

New member
לטום פלטון יש חברה!!!

הייי לכל מי שאוהב את טום פלטון יש לו חברה וקוראים לה מליסה טאמסצ'יק באנגלית כותבים את זה ככה Melissa Tamschick הם כבר כמעט שנה ביחד אפשר לראות תמונה שלהם בפרימירה בלונדון ובסקובי דו אני ינסה לשים כמה תמונות בשבילכן!! נ.ב אני חדשה פה

LittleSinner

New member
../images/Emo126.gif תחרות הפאנארט של מאגלנט

הבוקר קמתי, נכנסתי למאגלנט וראיתי שעליתי ל- 30 הסופיים בתחרות ההאלויין שלהם! מי שלא שמע על התחרות הזו, הנה ה- 30 הסופיים [קישור]. מי שיזכה במקום הראשון, הציור שלו יזכה להיות עיצוב לאתר ב-31 לחודש, שזה האלויין. בנוסף 3 המקומות הראשונים יוכלו לזכות במטאטא, שרביט ועוד דברים מקוריים. אז הבקשה שלי אליכם היא שתכנסו לדף ההצבעה [קישור], תצביעו לי (אני מספר 16!) כי אני היחידה שנכנסה לתחרות מישראל וכי צריך לתת כבוד לנציגה הישראלית בתחרות הזו, לא?
בכל מקרה, אני מאוד מאוד מאוווודדדדד אודה לכם אם תצביעו לי. אני חושבת שניתן להציע יותר מפעם אחת ביום וההצבעה נמשכת עד ה- 30 או ה-31 לחודש, ככה שזה ממש עוד כמה ימים. אז בבקשה! בבקשה תצביעו לי כמה שאתם יכולים! הנה הציור שלי, לכל מי שירצה לראות לפני שיכנס לדף ההצבעה. אוהבת אתכם ותודה לכולם!

christina88

New member
המשך

אוקי לא הצלחתי לשים תמונות שלהם ביחד אז אני יתן את האיסי שלי והמסן שלי למי שרוצה!! האיסי-312191431 מסנג'ר[email protected]

y1shokata

New member
ואוו ציור מדהיםםם

הצבעתי , אם אי אפשר יותר מפעם אחת, מוחקים קוקיסס
רמאי קטן שכמותי

LittleSinner

New member
../images/Emo6.gif חחחח תודה!

תודה לכולם. בבקשה תצביעו ותגיבו אם אהבתם, אני מאוד אשמח לקבל תגובות.

y1shokata

New member
אממ שאלה בקשר להצבעות

זה שאת 16 זה אומר שאת מקום 16? או שזה סתם?

LittleSinner

New member
לא. זאת אומרת

שהציור שלי הוא מועמד מספר 16 מתוך 30. אני לא יודעת כרגע איזה מקום אני, לא בדקתי האמת... כדי להצביע אליו צריך ללחוץ על איפה שכתוב #16 ואז ב- VOTE השני שלמטה.

Gaunt

New member
זה מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo15.gif

אבל לא הבנתי איך להצביע

LittleSinner

New member
כרגע אי אפשר ../images/Emo10.gif הסקר התקלקל להם

אבל עוד מעט הוא אמור לחזור. אני מניחה שאם תכנסו עוד חצי שעה/שעה (או מקסימום מחר בבוקר) לדף ההצבעה, אז יופיע שם הסקר מחדש. תבחרו בסקר את מס' 16 ותלחצו על VOTE.

your avi

New member
אוףףף

בינתיים המנצח מס' 24, והוא בכלל צייר את הדמויות מהסרט, וזאת לא חוכמה... =( (אמ.. הצבעתי לך, אם זה לא ברור. ולא רק כי ביקשת, אלא כי אני חושבת ששלך באמת הכי יפה...)

למעלה