שרשור חברי הפורם

שומו

New member
כבודי:

1.שם: שמר. 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט: מרי וטוקון בחיים, חמו ושומו באינטרנט. 3.גיל: 14. 4.מין: זכר. 5.מה עושה כרגע בחיים: לומד. 6.מספר ICQ או מסנג'ר: אין. 7.עיר או איזור בארץ: חשמונאים. 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל: מי זוכר? 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר: לפני כשנה וחצי. 10.קבוצה אהובה בארץ: בית"ר ירושלים. 11.קבוצה שנואה בארץ: אין. 12.קבוצה אהובה בחו"ל: אייאקס אמסטרדם, ליברפול. 13.קבוצה שנואה בחו"ל: פיינורד, לאציו, איינדהובן ואלקמאאר. 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים: FM5. 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר: קבוצות פאר. 16.ליגה אהובה במשחק: אנגלית, הולנדית וישראלית. 17.ליגה אהובה במציאות: ישראלית, אנגלית, והולנדית. 18.כדורגלן אהוב: עידן מליחי, מאורו דאמיאן רוסאלס והארי קיואל. 19.כדורגלן שנוא: פיליפו אינזאגהי, ג'ון דאהל תואמסון. 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר: הארי קיואל, עידן מליחי ומאורו דאמיאן רוסאלס. 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר: אין. 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר: פחות משעה. 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק: לא. 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום": לפעמים. 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות: אולי. 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה: מה?!?!?!!? 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח: גם וגם. 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה: ליברפול. 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ: מכבי חיפה. 30.מי המאמן הכי טוב בעולם: רפאל בניטז. 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? קשים.

shlomi 123

New member
תשובות

1.שם- שלומי 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט- אין 3.גיל- 20 4.מין- זכר 5.מה עושה כרגע בחיים- כלום מחפש עבודה. 6.מספר ICQ או מסנג'ר- 225265566 אין מסנג'ר לא סובל את התוכנה הזאת. 7.עיר או איזור בארץ- פ"ת 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל- לא זוכר בדיוק 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר- מעונת 97/98 המשחק הראשון שיצא. 10.קבוצה אהובה בארץ- מכבי חיפה אלה מה? 11.קבוצה שנואה בארץ-ביתר י"ם 12.קבוצה אהובה בחו"ל- סטאנדר (בגלל בניון כמובן) 13.קבוצה שנואה בחו"ל- אין מישהו ספציפי 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? כרגע כלום לצערי :( (FM 2005 עושה לי בעיות עם השמירה,ו-CM5 החדש לא עובד בשום צורה צרבתי 5 פעמים ושום דבר לא עזר,וממש לא בא לי לחזור למשחקים הישנים...) 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? קבוצות תחתית,לא אוהב לקרוע את כל הליגה עם קבוצות פאר זה לא שווה. 16.ליגה אהובה במשחק- איטליה. 17.ליגה אהובה במציאות- אין ליגה ספציפית 18.כדורגלן אהוב- יניב קטן,בניון ועוד... 19.כדורגלן שנוא- נימני,מליקסון.... 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר-שוב אין מישהו ספציפי 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר-אותו דבר 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? שעות ארוכות מאוד 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? לא נוגע באדיטור 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! ) לא 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? אולי 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? נחמד, במידה והוא יביא קרבות טובים בהמשך ונראה אם הוא באמת יכול לסחוב 20 דקות או יותר קרב חשוב כזה. 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח? לא זה ולא זה 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? מילאן נראה לי 29.מי אתם חושבים תיקח אליפות השנה בארץ? אוי באמת אריק,חיפה 30.מי המאמן הכי טוב בעולם?לא יודע 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? לא קלים זה בטוח.

aviv_b

New member
שלי - האם אני הכי מבוגר פה?

1. אביב 2. אביב 3. עוד שבוע 30 4. זכר 5. טכנאי מחשבים 6. [email protected] 7. חיפה 8. בגיל 8. זה היה 1983 עונת האליפות הראשונה של מכבי חיפה 9. לפני 5 שנים בערך. 10. מכבי חיפה 11. אין 12. ריאל מדריד/ניוקאסל 13. ברצלונה 14. כרגע FM2005 15. תחתית 16. ספרדית כמובן 17. ספרדית כמובן 18. ראול 19. כל מי שקטלוני :) 20. אין כאלו 21. גם אין כאלו 22. בדרך כלל שעתיים, אחרי שהילד נרדם אם יש זמן אני יושב, פעם זה היה גם 5 שעות. 23. לא 24. כן ברור - זה עדיין רק משחק 25. לא 26. מה??? 27. גאון 28. צלסי (מקווה) 29. באמת איזו שאלה טיפשית 30. מוריניו 31. קשים

tomash11

New member
התשובות שלי:)

1. תומר 2. תומאש 3. 28 4. זכר 5. עובד בפלאפון 6. 38575030 7. בני ברק 8. בגיל 5 בערך נראה לי...אולי קצת לפני. 9. בגיל 21 בערך אני חושב. 10. בית"ר ירושלים. 11. הפועל ת"א אבל קשה לשנוא אותם העונה אני מודה, אז אני שונא בעקרון כל מי שמנצחת את בית"ר. 12. מנצ'סטר יונייטד למרות שאני קצת רחוק ממנה מאז שבקהאם נמכר ומאז שאני וליגת האלופות כבר לא אומרים שלום כל שבוע. 13. פעם שנאתי את ריאל, בקהאם כבר אמרנו? 14. המנג'ר שאני בינתיים הכי אהבתי זה 98-99 למרות שגם השאר די טובים חוץ מארבע שלא שיחקתי בו. 15. במנג'ר? לקחת קבוצת תחתית ולעשות ממנה קבוצת פאר:) 16. אני אוהב את הליגה האנגלית ואת הספרדית. 17. במציאות ישראלית למרות שאני לא הכי עוקב העונה. אנגלית וספרדית גם במציאות האמת. 18. אלי אוחנה. 19. אין כזה במיוחד. לא אוהב את האברג'ילים/ראובן עובדים התורניים, כל השחקן שיודעים לעשות משהו אחד טוב בכדורגל אבל שוכחים את כל השאר והם בדרך כלל יותר בלון נפוח משחקן כדורגל נורמלי, ורק בגלל שהכדורגל פה כל כך מעפן, אז יש מישהו מפגר שיתן להם חוזה ולא יבעט להם בתחת. 20. במנג'ר הישן הייתי חולה על גאוין הוליגאן וסביולה. בפוטבול מנג'ר 2005 אני עוד לא מכיר את הכוכבים הגדולים, אבל בבית"ר אני מאד אוהב את עזו, את מליקסון ואת נימני. 21. שונא? גם כאן אין שחקנים שאני שונא לשחק איתם, אני ממש שנאתי את טוטי במנג'ר הישן ובעיקר ...היה איזה לבנוני אחד, מקבוצת אל אנסאר או משהו כזה, נזכרתי! פטר פרוספאר...שהוא היה במנג'ר 3 לפני הפאטץ' שחקן תותח על (למרות שהוא זבל בנתונים) ושנאתי אותו רצח... 22. האמת שמעט מאד. כשאני יושב אז זה איזה שעתיים שלוש רצוף אבל אני בקושי יושב לאחרונה על המנג'ר. בתקופה שהייתי משחק חזק במשחק, הייתי משחק איזה ארבע שעות כל יום, והיו גם ימים שהייתי משחק עשר ושתיים עשרה שעות. 23. פעם אחת במנג'ר 98-99 (שזה מנג'ר 3 למעשה...), הוספתי את עצמי, את אלי אוחנה, את אלברט איינשטיין, את נילס בוהר (שהיה אגב באמת שחקן כדורגל פעם), ואת...זהו אני חושב. שמתי אותם בהעברות חופשיות שאני אוכל להחתים אותם אבל לא תמיד הצלחתי... 24. כמעט תמיד. אני מודה גם במקרים של אתחול מחשב מחדש כשחשבתי שהמחשב פשוט לא הוגן (שזה היה כל העונה של באיירן פעם:)) 25. כן. 26. ללא קווין ואן אריק זה עוד איכשהו היה נסבל, אבל מבחינתי אחרי האנדר טייקר נגד יוקוזונה, ההאבקות החופשית כבר אינה ראויה למאכל אדם. 27. מאמן טוב עם גב טוב. יש לא מעט מאמנים טובים באירופה לא פחות ממנו. היום הולך לו וסבבה, יבוא יום ולא ילך. הוא לא גאון בדיוק במידה שהוא לא יהיה בזיון אם צ'לסי תתקע אי שם במקום הרביעי ותעוף מאירופה באמצע הדרך בעונה הבאה. 28. אין לי מושג. לא עוקב. אני אהמר על ליברפול:) 29. אני מהמר על סכנין. או חיפה. 30. אין כזה דבר. יש הרבה מאמנים טובים. יכול להיות שהכי טוב תקוע באיזה מחלקת נוער של אייאקס...:) 31. קשים ויפים:) כמו בחיים:)

Death messiah

New member
תשובות שלי :)

1.שם. - מורן 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט. - Stench , Death messiah 3.גיל.- 18.5 4.מין.- זכר 5.מה עושה כרגע בחיים.- סטודנט 6.מספר ICQ או מסנג'ר. - 270096117 7.עיר או איזור בארץ.- חיפה 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל.- גיל 3 נראה לי בגלל אבא שלי 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר.- שנת 98 10.קבוצה אהובה בארץ.- מכבי חיפה 11.קבוצה שנואה בארץ.- הפועל חיפה 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש) - ריאל מדריד , ארסנל 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש)- ברצלונה , מנצ'סטר יונייטד 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים?- fm 2005 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? קבוצות תחתית 16.ליגה אהובה במשחק.- אנגלית 17.ליגה אהובה במציאות.- ספרדית 18.כדורגלן אהוב.- רוברטו קרלוס 19.כדורגלן שנואה. - פטריק קליורט 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר.קים קאלסטרום ,דניאל בונרה , פראנקו קוסטנזו 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר. - פיגו, כריסטיאנו רונאלדו, ואניסטלרוי 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? -5 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? לא 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! )- לא 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? - לא 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? אני חושב שאני רעב :| 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח?- לא לשם ולא לשם 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? - מילאן 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ? , מכבי חיפה 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? פאביו קאפלו 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? - קשים חבל"ז

G 2

New member
אני בתור

1. שם חם ויפת, גלעד. 2. אמא שלי קוראת לי גילי, זה נחשב? 3. 18.5. 4. כן. 5. מחכה לגיוס באפריל, בינתיים משמש כקמב"צ, קם בצהריים. 6. אין. 7. חיפה. 8. מגיל 7, המשחק הראשון שהייתי בו היה ה 5-0 של חיפה על מכבי תל אביב ב 26.2.94. אפשר לכתוב 3 ספרים על מה משחק כזה יכול לעשות לילד קטן שמתחיל לאהוב כדורגל. 9. 96\97, CM2. הלכתי לעתיד מחשבים לקנות משחק אחר בכלל, אבל הוא אזל, וראיתי על המדף את מנג'ר, השאר כבר היסטוריה. 10. מכבי חיפה. 11. מכבי תל אביב. 12. מנצ'סטר יונייטד. 13. ריאל \ ארסנל 14. FM2005 פור לייף. 15. לא משנה, אני נהנה באותה מידה מלהפסיד ולאכול חרא עם קבוצת תחתית או לקרוע את הליגה עם קבוצת פאר, אבל גם קבוצת אמצע טבלה זה כיף. 16. אנגלית. 17. אנגלית. 18. כ. רונאלדו, בניון, אולגר, סקריפנטי. 19. רונאלדו (לואיז נזאריו דה לימה דה טמבל). 20. כ. רונאלדו, לאמפארד, אדריאנו, אמרה, סטיוארט דאונינג, ריו פרדיננד. 21. הם כבר מזמן לא היו בקבוצה שלי אם הייתי שונא אותם... 22. יש לי תקופות. לפעמים אין לי כוח ומסתפק בשעה, וביום טוב אני משחק לפחות 6-8 שעות. 23. חס וחלילה. 24. ע"ע שאלה מס' 23. טוב נו, שברת אותי, פעם אחת זה קרה לי בטעות, הייתי חייב לרמות במשחק נגד ארסנל. 25. אני התחלתי לחשוב על זה ברצינות לאחרונה, יש מצב. אולי לא מבחינת קריירה מקצועית, אבל לעבור את הקורס יכול להיות מהנה. 26. מקומם, הוא יכול לעשות קמפיין לילדים קטנים: "תזריקו סטרואידים יום יום, וגם אתם!..יכולים להגיע למיין איבנט של רסלמניה!". 27. שילוב של שניהם, מה שהופך אותו לכל כך ייחודי וענק. 28. מילאן. 29. הממ..אחי נצרת עילית. 30. כיום מוריניו, בכלל פרגוסון. 31. גם הם חיים על תקופות, בסופו של דבר הם יפים, תלוי איפה אתה נמצא.

nir2107

New member
אני בתור! אני!

1.שם: ניר 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט: nir2107 וזהו.. 3.גיל: 15 4.מין: זכר 5.מה עושה כרגע בחיים: מקליד תשובות לשאלון בפורום CM וFM 6.מספר ICQ או מסנג'ר. 173355440 7.עיר או איזור בארץ. הרצליה 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל. המשחק הראשון שראיתי היה ישראל-ספרד ("איזה אפס"). כבר אז הבנתי איזה משחק אכזרי הוא הכדורגל. 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר. שיחקתי מנג'ר עוד לפני שראיתי כדורגל. Premier Manager 98-99 ואז CM מ2000 עד היום. 10.קבוצה אהובה בארץ. מכבי חיפה 11.קבוצה שנואה בארץ. יש כמה. נלך על בית"ר. 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש) מנצ'סטר יונייטד 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש) אין. 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? FM 2005 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? תלוי במצב רוח, אבל כעיקרון קבוצות פאר. 16.ליגה אהובה במשחק. ליגת העל 17.ליגה אהובה במציאות. גם ליגת העל. זה מה שקורה כשאין ממיר דיגיטלי אחד בבית 18.כדורגלן אהוב. יוסי בניון 19.כדורגלן שנואה. שנואה? סילבי ז'אן! אמ...יוסי אבוקסיס 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר. דירסאו, פרדי גריסאלס ועומר גולן. 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר. ניר דוידוביץ' היה עושה אצלי טעויות נוראיות. נוסיף גם את יוחאי אהרוני ועדן בן-בסט שצריך להשתמש בהם כשיש פציעות וכד'. 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? די הרבה. אף פעם לא ספרתי. 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? לא. 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! ) פעם הייתי עושה את זה. היום כבר לא. 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? לא 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? אני אישית הייתי מעדיף את שון מייקלס, אבל זה היה צפוי עוד מהרגע שהבנו שאורטון לא יזכה בראמבל. 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח? גאון כדורגל 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? אני לא טוב בהימורים...ליון? 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ? אני לא טוב בהימורים...הפועל חיפה? 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? ויקי פרץ 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? מרים-מתוקים

hanaorb9999

New member
שלי

1. בועז 2. hanaorb9999 3. 22 4. זכר 5. סטודנט (מה שאומר שכרגע אין זמן לשחק הרבה במנגר) 7. צפון 8. מאז שאני זוכר את עצמי 9. מגיל 10 בערך (cm1 לפני שהיה מוכר בארץ) 10. ביתר י"ם 11. בני סכנין והפועל ת"א 12. בארסה 13. אין 14. cm01\02 +cm03\04 15. באמצע. קבוצות שמצב אחד הם לא פאר מצד שני שיש מה לעשות איתם 16. איטלקית 17. לצערי ישראלית 18. בטיגול (אני יודע שהוא פרש) ומארדונה בארץ זה אוחנה וארבטימן 19. יוסי אבו-אל-קסיס, סלים טועמה, מנור חסן, עופר טלקר ושמעון גרשון. 20. סאביולה(סי אמ 01\02), פרדי ווילים טומסון (סי אמ 03\04) ומרטין פאלרמו. 21. שחקנים זקנים (מעל 32) ולא משנה מה התועלת שלהם 22. שיש לי זמן אני יכול לשרוף 8 שעות מה שלא קורה אבל שאני משחק זה בעיקר בשעות הקטנות של הלילה שכל פעם שאני משחק זה חודשיים+- במשחק 23. כן אני בד"כ מבטל את ההגבלה על זרים בליגה 24. בחיים לא. זה לא נראה לי מעניין לשחק ככה. 25. כן באירופה לא בארץ! 26. ענק!!!!! 27. גאון 28. צ'לסי 29. הפועל חיפה 30. דרור קשטן 31. שאני משחק הם קלילים שאחרים משחקים אין לי שמץ....

DeathlessOne

New member
YAY!

1.שם- ברית 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט - פשששט... 3.גיל.- 16 במאי 4.מין- נקבה 5.מה עושה כרגע בחיים- שום כלום 6.מספר ICQ או מסנג'ר- כתוב לי בכרטיס 7.עיר או איזור בארץ- ת"א 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל- כיתה ג. 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר- כיתה ח. 10.קבוצה אהובה בארץ - יאק הארץ 11.קבוצה שנואה בארץ - הכל? 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש) יובנטוס. 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש) ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד. 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? 2003-2004 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? לא יודעת 16.ליגה אהובה במשחק - אנגלית ואיטלקית 17.ליגה אהובה במציאות - איטלקית 18.כדורגלן אהוב- דל פיירו 19.כדורגלן שנוא- בקהאם 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר- קשה. FREDHEIM HOLM, WAYNE BRIDGE ו-GASBARRONI 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר- אממ... 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? - זה משתנה...נגיד 2-3. 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? אין שמץ מה זה (חוץ משמועות) 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר!) פעם נהגתי, עכשיו כבר לא. 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? זה צריך להיות נחמד... 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? נהדר! (מה?) 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח? גם גאון כדורגל וגם אדם מצחיק מאוד....אני מתה על ההומור שלו ואיך שהוא קוטל את כולם. 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? יובנטוס! 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ? 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? קאפלו 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? חחח...שאלה חמודה. בבולטון- יפים מאוד.

nWkobi

New member
תשובות

1.שם. קובי 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט. nWkobi 3.גיל. 21 4.מין. זכר 5.מה עושה כרגע בחיים. סטודנט 6.מספר ICQ או מסנג'ר. אייס: 179198148 7.עיר או איזור בארץ. צפון - קרית מוצקין 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל. אוהו...מזמן... 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר. בשנת 2000 בערך 10.קבוצה אהובה בארץ. מכבי חיפה א-י-מ-פ-ר-י-ה! 11.קבוצה שנואה בארץ. מכבי ת"א 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש) - 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש) - 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? TCM 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? רק מכבי חיפה 16.ליגה אהובה במשחק. ישראל,מקסיקו. 17.ליגה אהובה במציאות. ישראל,איטליה. 18.כדורגלן אהוב. מכבי חיפה כולה,אולה גונאר סולשיאר. 19.כדורגלן שנוא. אבי נמני,תמיר כהן. 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר. אנדראה פירלו,יניב קטן ושחקני נוער 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר. אסי אברהמי(בדר"כ אני מוכר אותו),סלים טועמה(פ"ת רוצים עליו סכומי עתק). 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? כרגע אני די עסוק ולכן אין לי זמן 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? כן 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! ) כן 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? בהחלט 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? שישבור לטריפל את האף! 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח? גאון תותח ומה לא. 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? מילאן\צ'לסי. 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ? מכבי חיפה. 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? מוריניו 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? גם וגם.

Big Joni1

New member
תשובות!

1.שם. יהונתן 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט. ג'וני 3.גיל. 12 וחצי... קטנצ'יק 4.מין. גבר! 5.מה עושה כרגע בחיים. מובטל 6.מספר ICQ או מסנג'ר. [email protected] 7.עיר או איזור בארץ. רמת גן 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל. 3 בערך 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר. בגיל 9 10.קבוצה אהובה בארץ. מכבי ת"א (בלי קלינגר) 11.קבוצה שנואה בארץ.הפועל, חיפה.. 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש) בארסה 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש) ריאל, מילאן 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? FM05 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? אמצע טבלה 16.ליגה אהובה במשחק. ספרדית 17.ליגה אהובה במציאות. ספרדית 18.כדורגלן אהוב. רונלדו. ריבלדו. נימני. 19.כדורגלן שנוא. שבצ'נקו. זידאן. אבוקסיס. 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר. ארטטה. רוביניו. רונאלדיניו. 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר. - 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? שעתיים לפחות 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? ? 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! ) ת'אמת לפעמים 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? ל-א 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? ? לבריאות! 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח? גאון כדורגל עם פה גדול 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? לצערי, מילאן... 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ? לצערי, חיפה... 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? אברם גרנט (אופטימי....
) 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? קשים במיוחד

למעלה