שרשור חברי הפורם

שרשור חברי הפורם

אנשים יקרים, אנחנו פה קהילה דיי קטנה ואני חושב שאנחנו צריכים להכיר יותר טוב אחד את השני. למרות שאני מדבר מידי פעם בICQ עם כמה אנשים פה, את הרוב פה אני לא מכיר, והרבה יותר נחמד להתכתב עם מישהו שיודעים מי יושב מאחורי הכינוי. אז חברה, יש 31 שאלות, לכתוב תשובה עיניינת, כי השאלות פה רציניות ביותר. 1.שם. 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט. 3.גיל. 4.מין. 5.מה עושה כרגע בחיים. 6.מספר ICQ או מסנג'ר. 7.עיר או איזור בארץ. 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל. 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר. 10.קבוצה אהובה בארץ. 11.קבוצה שנואה בארץ. 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש) 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש) 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? 16.ליגה אהובה במשחק. 17.ליגה אהובה במציאות. 18.כדורגלן אהוב. 19.כדורגלן שנואה. 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר. 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר. 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר!
) 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח? 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ? 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים?

ofir91

New member
הנה התשובות שלי :)

1.שם-אופיר 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט-אין לי איזשהו כינוי מסויים 3.גיל- 13 וחצי 4.מין-זכר 5.מה עושה כרגע בחיים-לומד בחט"ב 6.מספר ICQ או מסנג'ר- 177714639,[email protected] 7.עיר או איזור בארץ- מושב קטן בצפון הנגב 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל- התחלתי להתעניין בכדורגל בגיל 5.. ואז גם התחלתי לצפות בכדורגל. 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר- לא מזמן, אולי לפני 3 שנים... 10.קבוצה אהובה בארץ- מכבי ת"א 11.קבוצה שנואה בארץ- מכבי חיפה והפועל ת"א בתחרות קשה
12.קבוצה אהובה בחו"ל (אם יש)- אני אוהב את ראסינג בגלל בניון ואווט 13.קבוצה שנואה בחו"ל (אם יש)- ארסנל 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים?- fm2005 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? קבוצות תחתית יותר כיף לשחק במנג'ר 16.ליגה אהובה במשחק- איטלקית-ישראלית 17.ליגה אהובה במציאות- שראלית 0הליגה היחידה שמעניינת אותי 18.כדורגלן אהוב-תמיר כהן 19.כדורגלן שנוא-אלון חרזי 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר- ברמה הנמוכה- תמיד כהן,סרקי,פרדי אדו ברמה הגבוהה- פרננדו טורס,איוון הלגרה,אטו 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר-אין כאלה... 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר?- ביום חלש- בכלל לא,ביום רגיל-שעתיים,בחופשה- 6 שעות בערך... 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק?- לא, אבל בניתי ת'קבוצת כדורגל של החוג שלנו באחת מהשמירות שלי. 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! )- אם זה ממש חשוב אז כן
25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות?- כן, זה כיף. 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? מה ?!:| 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח?- גם וגם
28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה?-יובנטוס או אינטר 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ?-הפועל חיפה!!
אלא מי יכול להיות ?! 30.מי המאמן הכי טוב בעולם?- ז'וז'ה מוריניו 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים?- נחמדים

והנה זה באא...לפי הסדר

1. אריק 2.בנט רונאלדיניו בחיים אין 3. 25 וואו ... 4.אוהב נשים 5.עובד-לומד 6. 216903022 7.אשדוד 8.מגיל 3 9.גיל 18 בצבא הכל התחיל מלילה אחד של שיעמום (עוד ג'ובניק) 10.מ.ס אשדוד (גדלתי עליהם ) 11.מכבי פ"ת (חרם על הלוזונים השחצנים) 12.ברצלונה .. 13.צ'לסי(בושה וחרפה וזה עוד לפני ההפסד של ברצלונה) 14.FM 2005 15.רק קבוצות תחתית .הריגוש וההנאה מכך הרבה יותר גדולים 16.אוהב ליגה ספרדית 17.במציאות אני אוהב ליגה ספרדית ...כדורגל מענג פשוט 18.שחקן אהוב עליי רונאלדיניו 19.שחקן השנוא עליי הרצוג האוסטרי(כןן עוד ממוקדמות המונדיאל) 20.HELB משטוטגרט - קרגוניס מאינטר - אלכסי סמרטין מצ'לסי 21.אין שחקנים כאלה 22.ביום חופש אני משחק לפחות 6 שעות ועוד נשאר זמן ללימודים 23.לא אוהב את האדיטור וגם לא יודע להשתמש בFM 24.לאא מה פתאום אם מרמים מה זה שווה 25.כן אפילו ניסיתי להתקבל פעם אחת לפני שנתיים 26.אני והאבקות נפרדנו בשנת 2000 27.לא גאון ולא בטיח אולי מוכר אבטיחים ולוקשים 28.מילאן תיזכה 29.כאילו דה 30.אנצ'לוטי או קפלו 31.אתם לא יודעים עד כמה קשים

Angeldust1

New member
...

1. .שם: נתי 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט: הכינוי שלי פה זה מאתר שאתה כותב את השם שלך והוא אומר מה השם הגותי שלך... היה פעם איזה אתר מנג'ר שנפל שבו הייתי מוכר בתור MTA. בחיים אין לי כינויים מיוחדים 3.גיל: 16 4.מין: ראיתם פעם בת שמשחקת מנג'ר? טוב יש פה אחת אבל זה נדיר מאוד.. 5.מה עושה כרגע בחיים: תלמיד מן הסתם 6.מספר ICQ או מסנג'ר: 200757052 7.עיר או איזור בארץ: ת"א 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל: התחלתי במונדיאל 1998 בגיל 9. קצת מאוחר יחסית 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר: באפריל 2002 הורדתי את סי אם 2002 ומאז אני מכור 10.קבוצה אהובה בארץ: מכבי ת"א 11.קבוצה שנואה בארץ: הפועל ת"א 12.קבוצה אהובה בחו"ל: ברצלונה 13.קבוצה שנואה בחו"ל: ריאל מדריד 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים: כרגע 2002 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר: תחתית(אבל לא ליגה ק"ע..) 16.ליגה אהובה במשחק: איטליה 17.ליגה אהובה במציאות: איטליה 18.כדורגלן אהוב: בארץ אבי נימני בחו"ל רונאלדיניו 19.כדורגלן שנוא: בארץ שמעון גרשון בחו"ל דיוויד בקהאם 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר: ציגאלקו, רונאלדיניו ואדריאנו 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר: לא עולים לי בראש כרגע 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר: זה הולך אצלי לפי תקופות. יש ימים שאני שורף כל יום איזה 4 שעות אבל יש ימים שאין לי חשק וכוח למנג'ר 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק: רק פעם אחת לפני מלא זמן 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE למקרי חירום: אני מודה באשמה, אני עושה. 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות: כן 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה: שיהיה לו בהצלחה... 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח: גאון כדורגל 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה: צ'לסי 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ: ממש קשה לנחש... מכבי חיפה מן הסתם... 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים: גם וגם

תשובות שלי ../images/Emo86.gif

1.שם: אריק 2.כינויים: אינטרנט- Arik The Bulldog, The Rock. בחיים- זגוגית, פסיכי, וואליד, קרטמן (בעבר). 3.גיל: 20 4.מין: אוהב...
5.מה עושה כרגע בחיים: חייל, עוד חצי שנה לאזרחות. 6.מספר ICQ או מסנג'ר: ICQ 107247957. לא אוהב מסנג'ר, מעצבן אותי שכשלוחצים אנטר אז זה שולח את ההודעה. 7.עיר או איזור בארץ: קריות 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל: תמיד הייתי משחק כדורגל ואוהב את מכבי חיפה וברצלונה, אבל עד שנת 2000 לא הייתי רואה ממש כדורגל, הייתי רק משחק בחוץ. 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר: אני חושב ב2002, וזה היה CM. 10.קבוצה אהובה בארץ: מכבי חיפה 11.קבוצה שנואה בארץ: הפועל תל אביב. יש המון קבוצות שאני שונא בארץ, קשה למצוא פה קבוצה נורמלית שאפשר להעריך אותה גם אם אני לא אוהד אותה. 12.קבוצה אהובה בחו"ל. ברצלונה (אהובה לא פחות מחיפה) 13.קבוצה שנואה בחו"ל. ריאל מדריד (שנואה לא פחות מצ'לסי של אברמוביץ) 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? FM 2005 15.קבוצות תחתית או קבוצות פאר: גם וגם, בשניהם יש אתגרים שונים, ואני אוהב אתגרים. 16.ליגה אהובה במשחק: אולי אנגלית... וזה רק בגלל הזרים חוק הזרים. 17.ליגה אהובה במציאות: ספרדית. 18.כדורגלן אהוב: רונלדיניו. 19.כדורגלן שנואה: פיגו. 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר: Junior Khanye, Rober Pires, Ronaldiniho 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר: קטן- לא בדיוק שונא אבל יש לו עליות וירידות מעצבנות, בניון- לא מתפקד אצלי הכי טוב, זאלאייטה- דבר ראשון שאני עושה ביובה - מוכר אותו. 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר: תלוי בתקופות, בשבועיים האחרונים קצת פחות, אבל בד"כ זה 3-4 שעות... עד שהחלטתי להגביל את המשחק לעד שעה וחצי! 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? לא 24.SAVE לפני משחק: פעם (2002) הייתי נוהל לעשות את זה תמיד, אבל היום כבר לא. חוץ ממקרה אחד שניצחתי קבוצה 7-0 ויותר מאוחר המשחק נתקע לי, כששיחקתי שוב בואתו משחק היה תיקו 0 והתעצבנתי. 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות: זה לא סתם "כן", זה Oh Hell Yeah! 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה: לא אוהב את בטיסטה, ולא חושב שהוא ראוי לאליפות העולם. 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח: זבל אנוש! גם אם הוא מאמן טוב, הוא משתמש בדרכים מלוכלכות לנצח וזה מוריד מהכבוד שלו (פרסום הרכב שיקרי לפני המשחק עם בארסה). הוא מאמן טוב עם תעודות, אבל זה לא אומר שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה: הלב עם יובה. רק לא צ'לסי. 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ:
30.מי המאמן הכי טוב בעולם? ארסן ונגן, וזה בגלל שאני לא מאמן במציאות. 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים: קשים בגלל הלחץ הגדול שיש עליו, אבל זה הדבר הכי כיף בעולם, אחרי כדורגלן.

OFIR 10

New member
>>>

1.שם. אופיר 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט. י'ענקלה :)) 3.גיל. 15 4.מין. זכר 5.מה עושה כרגע בחיים. מסתלבט 6.מספר ICQ או מסנג'ר. 285035603 ; [email protected] 7.עיר או איזור בארץ. דימונההה! 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל. מאז שהייתי תינוק 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר. 3 שנים בערך 10.קבוצה אהובה בארץ. בית"ר ירושלים 11.קבוצה שנואה בארץ. הפועל ת"א וסכנין (מה קשור השאלה הזאת?) 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש) ריאל מדריד, אייאקס 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש) באיירן מינכן,פיינורד,ברצלונה.. 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים? FM 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר? אנדרדוג 16.ליגה אהובה במשחק. ספרדית 17.ליגה אהובה במציאות. ספרדית 18.כדורגלן אהוב. דקו;ראול;כר.רונאלדו;הלגרה;פיגו; 19.כדורגלן שנואה. אלון מזרחי/ 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר. קלסטרום;גוארין;מליקסון 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר. אם אני שונא אותם למה שאחשק איתם? 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר? שלא היה לי אינטרנט חצי יום בערך 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק? לא נוגע באדיטור 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! ) לא 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה? אין לי שום בעיה עם זה 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח? גאון כדורגל 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה? צ'לסי (בגלל מוריניו) 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ? בית"ר :p 30.מי המאמן הכי טוב בעולם? ג'וג'ה מוריניו 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים? אין דמיון בין המציאות למשחק

../images/Emo45.gifרעיון טוב..הנה שלי:

1.שם:אבישי 2.כינויים, בחיים ובאינטרנט:רק פרנק ב פרקר 3.גיל: 16 4.מין:המין הנבזה..חח 5.מה עושה כרגע בחיים:תלמיד מובטל 6.מספר ICQ או מסנג'ר:191336161 7.עיר או איזור בארץ:חולון 8.מתי התחלתם לראות כדורגל ובאיזה גיל:מאז שאני זוכר עת עצמי 9.מתי התחלתם לשחק מנג'ר:מגיל 9 בערך 10.קבוצה אהובה בארץ:מכבי חיפה 11.קבוצה שנואה בארץ:מעדיף לאהוב ולא לשנוא 12.קבוצה אהובה בחו"ל. (אם יש):אינטר ואייאקס 13.קבוצה שנואה בחו"ל. (אם יש):מילאן 14.איזה משחק מנג'ר אתם משחקים?CM 2004 ומנג'ר 2001-2002 15.מה אתם מעדיפים- קבוצות תחתית או קבוצות פאר?את הקבוצות שאני אוהב במציאות 16.ליגה אהובה במשחק. איטלקית 17.ליגה אהובה במציאות. איטלקית 18.כדורגלן אהוב. עידן טל ואריאן רובן 19.כדורגלן שנואה. אף אחד 20.שלושה שחקנים שאתם הכי אוהבים לשחק איתם במנג'ר:טוטי,ווירה,ושבצ'נקו 21.שלושה שחקנים שאתם הכי שונאים לשחק איתם במנג'ר:ריקלמה,בארוש,וקנאברו 22.כמה שעות ביום אתם שורפים על מנג'ר?כמה שיותר 23.שיניתם דברים באדיטור לפני המשחק?רק עשיתי שחקן שיהיה כמוני אבל לא יצא לי 24.לפני משחק חשוב- אתם עושים SAVE "למקרי חירום"? (לא לשקר! )פעם הייתי עושה..חח אבל זה לא כיף יותר 25.הייתם רוצים להיות מאמני כדורגל במציאות?לא..רק שחקן 26.מה אתם חושבים על זה שבטיסטה זכה ברויאל ראמבל והוא יהיה נגד טריפל אייץ ברסלמניה?יהיה אחלה קרב במניה 27.מה אתם חושבים על מוריניו- גאון כדורגל או פה גדול ומסריח?שניהם ביחד 28.מי אתם חושבים תיקח את ליגת האלופות השנה?האל יודע 29.מי אתם חושבית תיקח אליפות השנה בארץ?מכבי חיפה 30.מי המאמן הכי טוב בעולם?קאפלו 31.בעקבות המשחק- חייו של מאמן קשים או יפים?קשים אחושרמוטה

סאתאר

New member
אני בן 21....

אבל זה נחמד לדבר פה עם ילדים בגיל של אחי שביום יום הייתי מסנגר להביא לי קולה

מזל....כי היינו רבים מי ישחק במנג'ר

ואין לי סבלנות לשחק מנג'ר עם אחרים על אותו מחשב הספיק לי 3 שנים בצבא (הדבקתי את כל המחלקה שלי במנג'ר)

למעלה