שרשור "זקוקים לעזרה"

מישהו יראה אותי כאן??../images/Emo13.gif../images/Emo124.gif

למרות שקצת מבעס להיות למטה בשירשור שבטח אף אחד לא יראה ויתייחס... אבל בוא נבחן לגופו... כידוע וכזכור לכם (מי שלא זוכר- שיקום!) הכרזתי לפני כחודש או פחות על כוונתי לפתוח עסק להפקת וידיאו קליפס ואלבומים מעוצבים. אפילו בחרנו שם- פלאש-בק...(נזכרים עכשיו?). כל הזמן הזה שלא הייתי כאן- עמלתי קשות ומסורות על הזמנה (ראו תמונה), בוק צילומים סופני ו-2 קליפים שלא יביישו את MTV. ועכשיו, חכמי וחכמותי- נגמר האירוע של שחר ועם ה"תיק עבודות" הזה- אני צריכה להתחיל לשווק. בואו נצא מנקודת הנחה ש-אין לי תקציב בכלל עד 2000 ש"ח... ועכשיו... -יש קטע של בניית תדמית, מיצוב, אינפורמציה על מגוון השירותים/ מוצרים ופירוט מסויים לגבי כל מוצר. יש קטע של מגוון וקהל יעד רחב מאוד- מדי... ואני מנסה לחשוב איך לחדור בצורה חלקה, ממוקדת- לתפוס נישה ודרכה... חשבתי להתמקד בבני נוער לקראת בת/בר מצווה ו"למכור" להם חבילת סופרסטאר של ערב בלתי נשכח- שכולל גם את הפריטים שציינתי וגם הפקה ומקום וכיבוד- מכלול שלם. נשאלת השאלה- מה לחלק להם שהם יתעניינו- ישמרו- ידאגו שהוריהם יזמינו את כל או חלק מהחבילה... חשבתי על כמה רעיונות- אבל אני בהתלבטות קשה.

שלא תגידי שלא רואים אותך

אז אני ראיתי, קראתי ואני אחשוב, בתנאי שאת תחזרי להיות חברה פעילה בפורום. סגרנו?

אז לא רואים אותי כאן ../images/Emo6.gif

רק אתה- כי התגובה מופיעה לך במייל...
בהחלט חזרתי. לא היה לי זמן לנשום. חודש!!!

אני מזהירה מראש...../images/Emo18.gif

שאם בגלל חשיפה נמוכה אני זוכה לרייטינג קקה- אני פותחת דאבל ספרד
זמן מדידה- 13:00 היום

למעלה