שרשור "זקוקים לעזרה"

economic

New member
כיצד לשווק משרד לייעוץ כלכלי?

האם יש למישהו רעיון כיצד ניתן לשווק שירותי ייעוץ כלכלי, שמתעסק במגוון נושאים (אך לא שיווק). נקודת החוזק שלנו: הידע, הניסיון וההשכלה נקודת החולשה - קשרים עיסקיים ומוניטין

שיטות שיווק לשרותי מוסיקה - עזרה

אהלן, אני סטודנט ואני רוצה להקים עסק לשרותי מוסיקה - מוסיקה למסיבות משפחתיות, פרטיות, עיסקיות וכו' (אני די' ג'יי ויש לי מפעם לפעם ארועים. אני חושב למסד את זה. כמובן, יש גם ציוד). שאלה - איזו שיטת שיווק עדיף לי להפעיל? פרסום בעיתונות מקומית? ירחונים או שבועונים המיועדים לקהל יעד מסויים... או בתחום שלי עדיף להשתמש ביחסי ציבור... או דווקא לא צריך? אודה על העזרה

alonert

New member
יש לי בעייה - אני צריך לפתוח אתר וש

שם הדומיין שלי תפוס מה לדעתכם יכול לתפוס מבחינת שם של אתר? שם החברה הוא "בורדו" והכיוון הוא הפקת אירועים אני פתוח לכל רעיון,מטורף ככל שיהיה. שיהיה ממש סיעור מוחות

DCS

New member
זקוק לרעיון להפקת פלייר

שלום , אני מעוניין להפיק פלייר בנושא ציור חדרי ילדים. הפלייר הוא כמובן לצרכנים הסופיים. חשבתי על גודל של שליש A4 אין אפשרות לשים תמונות של דמויות מפורסמות (וולט דיסני וכ')מסיבה שלזכויות יוצרים. איך כדי לעצב,לתמלל-מבחינת גודל ,צבעים ועיצוב-ע"מ שהפלייר יתאים לקהל המטרה (הורים לפעוטות וילדים) יראה מושך לעין ויתן עניין אשמח לקבל רעיונות או הכוונות לקישורים מתאימים. תודה DCS

oshpigel

New member
דוגמא בנושא יח"צ

מבלי לעשות פרסומת יועץ כלכלי הגה מבצע מבריק יחד עם חדשות היום בצפון - שם המבצע "משפחה מרוויחה". הם בחרו משפחה שנמצאת במינוס והיועץ ניפגש איתם מידי תקופה. בפגישות הם מתכננים כיצד ניתן לצמצם עלויות ולחסוך, הפגישות כמובן מסוקרות במהדורת "חדשות היום" והיועץ זוכה לחשיפה מרשימה. לפני כשבועיים הם גם ערכו כנס יחד עם מת"י צפון וכמובן סיקרו. בקיצור ידידי המלומד, היועץ הפך מוכר תוך שימוש ביחסי ציבור עבור עזרה לקהילה וכל הכבוד לאיש יחסי הציבור שלו (לא אני) או לחדשות היום - תלוי מי הוגה הרעיון.

orlaor

New member
קצת עזרה

הייתי מגדירה את קהל היעד בצורה יותר מדוייקת... מוציאה פליירים ומסכמת אחוזים עם חברות הפקת אירועים על כל לקוח שיפנו... בנוסף מוסיפה מודעת מילים בעיתונות המקומית, ואולי מפיקה אתר קטן...

mrsmi

New member
פלייר

לא יותר מידי קיטש אל תשכח שמופנה להורים ורק אח"כ מגיע לילדים

DCS

New member
זו בדיוק הבעיה

איך מוכרים להורים מעין "אשליה" "חלום" וכד' מה עוד שגם ציורים לא ניתן להוסיף לפלייר (בגלל זכויות יוצרים) מה שנשאר זה מלל וצבעים,וכאן אני זקוק לעזרה.

תודה...

להגדיר קהל יעד ספציפי? בגדול - משפחה. ארועים משפחתיים - מהברית, דרך בר מצווה ועד חתונות... פליירים? את חושב זה יפעל? לא נראה לי שבתחום כזה הפליירים "יעשו" הרבה.... מה אתם חושבים? (פליירים - אני תמיד זורק בלי להסתכל מה זה בכלל - למטה בכניסה לבניין בדיוק ליד תיבות דואר עשו עוד פח יפה... בדיוק למטרה הזאת... אין פלייר או עיתון מקומי שעולה איתי הבייתה.. ואני חושב שרבים אחרים נוהגים ככה... לפחות אציל במשפחה) תודה

chen7

New member
"סיעור" מוחות??

לא משנה מה יהיה שם האתר שלך חשוב התכן והעיצוב... בורדו באתי בגלל השם , נשארתי בגלל שהכריחו אותי :) סתם.. אם יהיה לך תכן רציני באתר ,ותשדר מקצועיות, אמינות (או כל פרמטר אחר שתחליט למצב עצמך על פיו) האתר שלך יפרח... תפרסם אותו במקומות שקהל היעד שלך נמצא בהם אתרים של חתונות אתרים של שמלות כלה זה הרעיון בגדול...

chen7

New member
נתחיל מזה ש...

אתה צריך כמובן להבין ש ישנו שוני מהותי בין מוצר לשירות! (שירות לא מוחשי למשל ולכן צריך להסביר אותו ולהמחיש אותו,למשל השכרת חדר במלון, שונה מפרסום מחשב...שבו מספיק לזרוק נתונים יבשים). העובדה שאתה מודע ליתרונות והחסרונות שלך היא חשובה ביותר. שים דגש רב על ההיתרונות שלך!! תנקוט בבידול ברמת המוצר: מה יש לך שלמתחרים אין (במסגרת הייעוץ) ברמת השירות : גישה לארגון(אינטרנט?) ברמה האישית:התמחות ומומחיות,אמינות. ברמת התדמית:סימן או סמל מסחרי ,שם מותג כמו בנק "לאומי". דרך נוספת: מיצוב:בחירה של פרמטרים שקשורים לפעילות העסקית שלך ,שכאשר ישמע אותפ הלקוח הוא יבחין בכדאיות שברכישתו של הייעוץ שלך בגלל היתרון שלו על פני המתחרים. - אפשרות למצב אותך לעומת המתחרים-אני מדגיש שאני יותר איכותי. - אפשרות למצב על ידי הגדרה של מחירים ללא תחרות- אני הכי "גדול. לא עולה לי עוד משהו , אז נראה לי שזה מספיק כדי לתת לך כיוון .....

danchen

New member
תן עוד פרטים

איפה אתה ממוקם? עסק של כמה עובדים? תחומי עיסוק יותר מפורטים? מי הלקוחות הפוטנציאלים - יעוץ כלכלי יכול להיות לשכירים (החזרי מס וכו') ולחברות גדולות בפרויקטים של מליונים. לאן אתה רוצה להגיע או מה היכולות שלך? האם יש לך לקוחות קיימים?

economic

New member
מידע נוסף

ממוקם במרכז, בינתיים - בגלל שזו רק ההתחלה - עובד אחד יעוץ לעסקים - אפשרי גם חבורת גדולות - מבחינת רצון ויכולת - השאיפה - כמה שיותר גדול לקוחות קיימים - מעט מאד

chen7

New member
תשמע...

עובד אחד?? קודם כל אני מבין שאתה בן אדם שאפתן מאוד, וכפי שאתה טוען בעל נסיון ויכולת.. אם אני הייתי מגיע אליך לא הייתי רוצה לראות את התעודה שלך ואת הוותק שלך הייתי מבקש לראות עבודות שביצעת, שהניבו תוצאות רצויות.... בעזרת ה"קבלות" שלך תוכל לאשש את הטענות של הבידול שלך(שכבר פירטתי) שוב.. אתה צריך לגרום ללקוח לבחור דווקא בך...(על ידי בידול) אם הוא נכנס למשרד שלך -אתה כבר בדרך הנכונה. לאחר שתראה לו קבלות- הוא שלך. הוא יהיה מרוצה?---> יהיו לך עוד קבלות, יהיו עוד עבודות(שיטת פה לאוזן) מוניטין טוב לוקח הרבה זמן לבנות....בהצלחה

danchen

New member
הבסיס של הייעוץ

כל חברת ייעוץ (בכל תחום) מבוססת על שני דברים - מקצועיות (ונסיון) וקשרים. בהרבה חברות ייעוץ תראה שהבוס הגדול או אחד השותפים עסוק בלהביא לקוחות (בזכות קשריו) והשותף השני, הוא המוח, אחראי על העבודה עצמה ועל הבאת השגים לחברה (כדי שלשותף המגייס יהיה תיק עבודות מרשים). לכן קשה מאד להכנס לתחום כעצמאי בלי אחד מהשניים. אם יש לך נסיון מוכח ככלכלן בחברה לייעוץ כלכלי אתה חייב להדגיש את הצד המקצועי אצלך - עם אילו לקוחות גדולים עבדת, מה היו ההשגים הגדולים שלך, תראה קבלות, תיתן שמות של ממליצים (מנהלים בחברות גדולות שייעצת להם) וכו'. במקביל אתה חייב לפתח את הצד של הקשרים, משום שבלי זה יהיה קשה מאד להגיע בכלל לשלב שאתה מציג את הרזומה שלך למי שמקבל את ההחלטות בארגון שאותו אתה רוצה כלקוח.

שרשור "זקוקים לעזרה"

אני עושה פה נסיון כדי שיהיה קצת יותר סדר בפורום. אנא הודעות המבקשות עזרה שיווקית/פרסומית מחברי הפורום לשרשר להודעה זו ולא לפתוח הודעות חדשות. חברים ותיקים, מה דעתכם? אני עושה נכון?

למעלה