שרשור זה טוב.

שמוצה

New member
לפי דעתי...

זה פחות יפה להתחיל בברך, אבל חוץ מזה גם בדוליז אחרות שלי אני עושה ככה בדיוק! למשל בשירשור של טיפקסית שחורה, ואמרת שזה יפה... טוף לא חשוב (
)
שמוצה

AnG£L Fi®e

New member
השיער מכור לי מדולי של טינק

זה הסגנון שלה יותר משל כולן.. חוץ מהפוני שבכלל לא מתאים ולא שלה.. נכון?

שמוצה

New member
השיער...

שלה- לא הסיגנון- כן פשוט זה סיגנון מצויין שממש עזר לי.....

black and white

New member
היא מאד יפה רק...

הפוני באמת קצת מוזר ואני לא אוהבת כל כך את הפרצוף, אבל חוץ מזה היא ממש יפה!

חחחחחחחח... איזה מתוקההההה

אהבתי מאוד אבל השיער נירא כמו של ההיא מהסידרה של דאריה החברה הכי טובה שלה.. תשני אותו והיא תהיה מושלמת!

swirrrly

New member
נו זה במקום הנכון.... למה אופס?

זה באמת תגובה לויטני!

black and white

New member
צ´יווי!

זה אופסי בגלל שיש בשרשור עוד הרבה דוליז וכדי שזה יהיה יותר מובןהדגשתי באיזה הקשר זה!

וואי ממש יצא יפה!

רקתשפר את השיער ותרחיב את המכנס הוא נראה מגוחח ככה... וקבל ח"ח על הג´קט הוא יצא ממש יפה!

ליקוש444

New member
תגובה:

הדולי ממש ממש יפה ומקסימה אבל:
<"מכנסיים לא מתרחבים שהרגליים צמודות!!!אוי לא, אני אשבור למישהו את הראש" ניצול לדולי חדשה שלי:

swirrrly

New member
טוב..........

אל תתלהבו, בסך הכל עשיתן דולי, אין בה שום דבר מיוחד... בסה"כ דולי! תרגיעו, היא בסדר גמור, ודוקא את השיער לא אהבתי.. אבל אם אתן גאות בה, אז אוקי! ואממ... טוב, אני לא אטיף, אבל קצת התלהבנו כאן, לא?

ליקוש444

New member
לשירלי......./images/Emo5.gif../images/Emo105.gif

ליעד מדברת מהשם של ליקוש.. כי אנחנו אצלה.... וזכותי להתלהב....לפי דעתי היא יפה..... וזכותי לחשוב כך לא????? אז כל אחד והטעם שלו! תודה בכל זאת שהגבת!! ביי לך....

swirrrly

New member
תקראי שוב שורה אחת לפני האחרונה

שלי, ותראי שהבהרתי שאין לי בעיות...

france

New member
שירלי

אני רוצה להגיד לך ששיטת הכוכבים די העליבה אותי. ביקורת זה דבר רע רע רע רע ופוגע. אם לא הבנת מה הבעיה שלי רוצי לספרייה הקרובה לביתך וקחי את הספר "הענק שבא לבקר" מאת עופרה גלבהרט (ככה נדמה לי קוראים לה). שמבקרים מלונות ומסעדות בכוכבים זה בסדר אבל לבקר ככה דולי או בני אדם זה לא טוב ופוגע בערך העצמי של הבן-אדם. קחי לצומת ליבך.

למעלה