שרשור זה טוב.

ליקוש444

New member
אתם חייבים לראות.. מי שלא רואה..

דולי מהממת!!!!! אני ונועה הפ33ה עשינו... פשוט יפה.. ואין לכם מה להגיד... בתודה לכולם שטרחו לראות... תגובות... נועה וליעד..

לאאאאאא!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ניכנסתי בטעות בשם של לי, אני ליעד! נועה+ליעד עשו את הדולי!!! אני פשוט אצל לי, (עם נועה) אז שכחתי להיכנס בשם שלי!

swirrrly

New member
טוב נו המכנסיים קצת חנוניות

שימי אותן מעל לנעליים...

Charmed Gal

New member
אני שמח שאהבתם...

את הדולי שלי... אבל בפעם המאה אלף אני בן!!!! ואני אשפץ את המכנסיים אולי עוד מעט. ואני רוצה עוד תגובות!

NasTy GirL

New member
כמה דברים...../images/Emo108.gif

ההצללה לא טובה-אבל זו לא אשמתך...לפעמים הגוון הכהה ביותר כהה מדי וצריך להבהיר אותו. הצורה של השיער ממש יפה, אבל אין לו הצללה וזה הורס. הבגדים ממש יפים, אבל שוב-ההצללה...

Charmed Gal

New member
עשיתי הצללה בשיער...

אולי לא העליתי את הקובץ הנכון אז אני אעלה שוב... וכולם כבר בפורום מכושפות וסמולוויל יודעים, לגל(אני) יש בעיה עם הצללות! אני צריך דף הסבר.דרך אגב את חושבת שיצא לי דומה לויטני מהסדרה? ראית את הסדרה פעם?

NasTy GirL

New member
אני לא רואה, סורי...../images/Emo108.gif

והבעייה הפעם היא לא בך-אלא בפלטה שהשתמשת בה...

Tinke®Bell

New member
עוד לא ראיתי את הדולי,

כי אין לי כוח להגיב עכשיו לדוליז, אבל זה לא מצדיק שרשור חדש
נו אופנס-יש מספיק שרשורים שאפשר לצרף אליהם.

swirrrly

New member
../images/Emo51.gif

בקשר לשיער שלי - ניסיתי טריק חדש שכן עבד, אבל אני מבינה שהשיער הכללי
. תגובה לדולי שלך החולצה החלק הכי טוב לפי דעתי, רק שחתיכת הבד שנמצאת על הבטן לפי דעתי צריכה להיות יותר צמודה לגוף, היא נראית יותר מדי משוחררת.. השיער יפה, אפילו מאוד, רק שיש משהו מסורבל בחלק שעל הראש, מבחינת הברק, תנסי לעשות את הברק אחרת. אממ... שכחתי קצת את החצאית, אבל אם שכחתי אותה, כנראה שלא חשבתי שהיא מהממת, או שהיא נוראית, אז היא בסדר.

swirrrly

New member
המשך תגובה

החולצה נראית משוחררת בגלל שעשית הצללה בחלק התחתון שלה, תעשי פחות, כדי שזה יראה כאילו יש שם פחות נפח... תורידי את קו ההצללה הכי בהיר שם. לפי הצעתי. בחצאית, לא היית צריכה לעשות קו כל כך כהה, אני מניחה שהבעיה בפלטה, אבל הקו הכהה התחתון הוא פשוט
, תורידי אותו. לפי דעתי ההצללה בחצאית צריכה להיות ככה: בחלק העליון ליד הבטן: קו מתאר + קו הצללה יחיד. בשני הצדדים: קו מתאר + שני קוי ההצללה. בחלק התחתון: קו מתאר + קו הצללה יחיד. תנסי, אם לא עובד, העיקר שניסית. וגם חשוב שתקחי פלטה אחרת, אם אין לך אני אפרסם כאן אדום שדומה לאדום של החצאית.

swirrrly

New member
אוף אני לא יודעת לתת עצות טובות...

כל התגובות שנתתי אי פעם שוות לזבל...
אני לא אומרת שהדולי שלך מכוערת, פשוט דמיינתי שייצא משהו אחר..
אזהרה לבנות הפורום: אל תקשיבו לי יותר לעולם!!!! כמובן, אני אגיב לכן, אבל אל תטרחו אפילו לפתוח את ההודעה!

למעלה