שרשור הHR דרבי

LADodger

New member
ג'ייסון סטארק - 5 הצעות מעניינות לשיפור הדרבי

http://sports.espn.go.com/mlb/allstar07/columns/story?columnist=stark_jayson&id=2929740 הנה מה שהוא אומר: 1. במקום סוף כזה שדומה לסיבובים הראשונים ודי משעמם - להפוך את הגמר לתחרות מותחת כאשר כל אחד חובט תור אחד ואז מתחלפים, ואז במקום שכולם יידעו שולאד ינצח כאשר ריוס עשה 2, באמת יהיה מתח. 2. א) לתת לצופים בבית לבחור גם את המתמודדים לדרבי, ככה שהם יהיו חייבים להשתתף, ב) או שישתתפו בו כאלה שלא ישתתפו באול-סטאר, ג) להציע כסף לזוכה, ד) לקנוס את אלה שמסרבים להשתתף, ה) לקצר את התחרות, מה שמביא אותנו להצעה מס'...... 3. לקצר את התחרות - ע"י שימוש ב-STRIKES בשביל OUTS, וככה לגרום למתמודדים לנסות לחבוט יותר. וזה חוץ מדברים אחרים כמו להוריד את מס' האאוטס, וכו'. 4. להיות יותר יצירתיים - כמו: לתת יותר נקודות ל-HR בכיוון הנגדי ול-HR לאמצע מאשר ל-HR לכיוון הרגיל, להשתמש בפיצ'ר (לא חייב להיות פיצ'ר אמיתי) מהקבוצה שלך, ובאאוט האחרון להשתמש במחבט אלומיניום - בשביל יותר הום-ראנס ובשביל יותר כסף לצדקה שהולך על כל HR גם ככה (וכולם מרוויחים...) 5. לא הבנתי בדיוק מה זה (אולי לירון יוכל להסביר יותר טוב), אבל להעביר את הדרבי ל-Bonnevile Salf Flats כדי שאפשר יהיה למדוד כמה ארוכים באמת היו ה-HRS. הקיצר שמישהו יעזור לי להבין מה הוא כתב פה בכל סעיף 5. אבל בקיצור - הוא צודק בהכל, אולי חוץ מההצעה האחרונה (אז לאן ייעלם כל הקהל?). וזה באמת נראה די משעמם השנה, אפילו בתקציר.

לא אהבתי את 2

הסכמתי עם לקצר את זה (בעיקר את כל עניין הבין לבין...יאללה מישהו סיים לחבוט שהבא בתור יעלה!) ואין לי בעיה לתת להם פרס כספי, אבל להכריח שחקן להשתתף? מה פתאום. הדרבי הזה יכול להרוס לגמרי לשחקן את הסווינג...תשאל את מחזיק שיא הדרבי של כל הזמנים בובי אבריו...אם שחקן לא רוצה להשתתף זו זכותו המלאה, זה באמת מתיש ולא שווה את זה. ואין מצב שצריך לתת לצופים בבית לבחור את השחקנים, אני חושב שהMLB עושה עבודה טובה שם...וגם קנסות זה די מגוחך. כן, הייתי רוצה לראות דרבי של בונדס-גריפי-סוסה-איירוד-פוהולס-האוורד-אורטיז-גררו סתם בשביל הצחוקים, אבל לא להכריח את השחקנים לשחק. השאר בסדר...אני מאמין שהשנה היה יותר משעמם בגלל הפארק בסן פראן שמרשה הכי פחות HRים השנה...זה היה חרא מקום לעשות את זה. וברגע שהשחקנים התרגלו לסטאדיום הם נתנו הופעה (הסיבוב השני)...בסיבוב השלישי כבר היו עייפים...שנה הבאה ביאנקי סטאדיום צריך להיות יותר טוב.

LADodger

New member
איפה שפילד ברשימה? ../images/Emo6.gif

כן אתה צודק, לא צריך להכריח, אבל היה נחמד לראות את בונדס במגרשו הביתי כשהוא עומד לשבור את שיא כל הזמנים. לא יקרה שום דבר גם אם הוא לא ינסה לשבור לעצמו את היד. ובובי אבריו - חחח הוא עשה יותר מ-40 הום-ראנס בזה ומאז לא שב להיות אותו שחקן... אבל לדעתי כן כדאי לצופים לבחור, או לפחות לקחת לפי דירוג ההום-ראנס של חצי העונה, ככה שאם אורטיז למשל לא משהו השנה אז ישתתף פילדר או מורנאו. ותסכים איתי שהפורמט פשוט גרוע - לפחות בגמר אפשר לעשות אחד-על-אחד ולא אחד-אחרי-השני.... וגם יותר מדי הפסקות.

אולי מישהו אז באמת היה מגיע לאגם...

(אם בונדס היה משתתף) עם כל הסרט שESPN עשו מזה ו100 סירות שעמדו שם, כדור אחד הגיע לשם וגם הוא פאול...לגבי בארי, באמת יכל להיות נחמד אבל זו בחירה שלו וזה באמת מתיש הדבר הזה...ולאד בסוף הסיבוב השני כבר נראה די עייף מזה...ובארי גדול ממנו באיזה 10 שנים והרבה יותר שברירי...תחשוב איך אמריקה הייתה שמחה אם הוא היה נפצע ומפספס את שאר העונה ובסופו של דבר פורש 4 מהשיא של אארון?
אני לא חושב שצריך לתת לצופים בבית כי הם כבר הראו שאי אפשר ממש לסמוך עליהם בעניינים האלו (הצבעות וכו')...מספיק שקבוצה משוגעת אחת תחליט שהיא רוצה את חואן פייר שם ואז יש 7 מתמודדים במקום 8
MLB די הלכו לפי הרשימה...פילדר שם, מורנאו שם, איירוד אני בטוח שביקשו ממנו והוא כנראה סירב..., אורדונייז שם שנה מעולה אבל לא הרבה HR, ועדיין בחרו בו...הזמינו את גריפי, הוא לא רצה...זה לא שהם שולפים שמות משום מקום. אני מסכים שצריך שינוי בפורמט וזה באמת היה ארוך מדי...אבל אני לא יודע איך לעשות את זה...אפשר להוריד סיבוב, אבל אז זה די קצר...ישר מהסיבוב הראשון עולים 2 לגמר? אפשר להוריד 2 מתמודדים אבל לא יודע...6 כבר נראה לי טיפה מעט...אפשר להפוך את זה לסטרייקס אבל אז זה די הורס את הכיף ויהיו הרבה פחות HR...הייתי פשוט חותך את כל ההפסקות בין לבין ועושה את זה מהר תוך שעתיים ולא 3...

LADodger

New member
בקשר לפייר - אנחנו לא רוצים שיעשה לנו בושות

יש לו 0 HR בינתיים!! תאמין לי שאנחנו נצביע לו פחות מאוהדי כל הקבוצות האחרות.....

לא אמרתי אתם...../images/Emo3.gif

אני לא אופתע גם אם הוא לא יעשה HR עד סוף השנה...
אולי אינסייד דה פארק... חבורה של אנשים...שיחשבו שיהיה מצחיק להכניס את פייר (או איזה ג'ואי גאת'רייט...שכחתי מי השחקן שבאיזה 2000 AB בקריירה במיינורס ובמייג'ורס עוד לא עשה HR...) ואז יעשו איזה תוכנת מחשב שתצביע לו
תחשוב על זה...שנה הבאה ביאנקי סטאדיום עם הרייט פילד הקצר...יש מצב שהוא יעשה HR.

LADodger

New member
זה מזכיר לי את מה שעשו בהוקי-קרח השנה

לאנשים משועממים היה נמאס לבחור לאול-סטארס כל פעם את אותם סטארים שנבחרים כל שנה גם ככה, אז הם החליטו לעשות קמפיין ענק בעד המגן Rory Fitzpatrick. רורי הוא שחקן אפור, אנונימי, לעומת שלושת הסטארים שהובילו את ה-VOTING - סקוט נידרמאייר, ניקלאס לידסטרום וכריס פרונגר, שחקנים ותיקים, מצוינים ובעלי שלל תארים. הקמפיין תפס תאוצה ברחבי אמריקה וקנדה, כאשר התומכים דיברו על רורי כ"איש העם", "PLAYS WITH PASSION" "HARD WORKER", עם הסלוגן "VOTE FOR RORY - HE WOULD VOTE FOR YOU!", וטענו שנמאס לראות את לידסטרום שוב באולסטאר כמו תמיד, ושצריך מישהו אפור ועממי כמו רורי בואלסטאר. רורי עצמו היה די נבוך מהבדיחה/קמפיין על חשבונו/לזכותו, ולא היה נלהב מהרעיון במבוכה ושקט אופייניים לו. צפון-אמריקה נחלקה ל-2: התומכים של רורי (אני הייתי ביניהם), נגד המתנגדים לבחירתו, אלה שרצו אולסטאר כמו בשיגרה. רק השניים הראשונים נבחרו אוטומטית לשחק באולסטאר (ולפתוח בו), והשאר היו נבחרים ע"י הליגה עצמה כך שהצבעת הקהל היתה הסיכוי היחיד בשבילו, וכאשר נידרמאייר הבטיח את המקום הראשון ופרונגר יצא מהתחרות נותר רק לידסטרום כמכשול היחיד בדרך לאולסטאר. כל התומכים הצביעו בשבילו, וכל המתנגדים הצביעו בשביל לידסטרום. פרשני הליגה דיברו כמובן נגד המתיחה, ולבסוף לידסטרום ניצח בפער מזערי של אלפי קולות את רורי והניסיון לא הצליח בסופו של דבר. הנה כמה קמפיינים מ-YOUTUBE בעד רורי (שווה צפייה גם למי שלא מכיר הוקי): http://youtube.com/watch?v=inD_-QPn1Cc http://www.youtube.com/watch?v=5pf__ZQizOM http://youtube.com/watch?v=cFU4NC4BnZU

חבל שזה לא עבד באמת../images/Emo3.gif

חייבים לעשות כזה לפייר שנה הבאה...
השנה הוא הגיע לטופ 15 OFים לא? עם קצת מאמץ בטוח מכניסים אותו...

LADodger

New member
אבל אז עוד הייתה סיבה להצביע בשבילו....

אני לא רואה סיבה כזאת במקרה של פייר.

אגב ביררתי למה הוא מתכוון ב5

הוא מתכוון לאזור ענקי ביוטה שכולו ממלח והוא שטוח לגמרי במשך המון מייל...ככה לא יהיו שום יציעים או משהו לעצור את הכדור ונראה כמה הוא באמת עף
זה יכול להיות מגניב...

NYMets Man

New member
ראיתי את ההום ראן דרבי מהמיטה

אלוהים ישמור, הגררו הזה חובט כמו חיה... זה מטורף

חשבתי שזה דווקא יפגע בו

כי הוא ממש לא סבלני והוא יחבוט בהכל...ואכן זה נראה ככה...עד שאורטיז הביא לו את ה-מחבט.

למעלה