שרשור הHR דרבי

שרשור הHR דרבי

המתחרה המיסתורי שכולכם בחרתם בו הוא מאט הולידיי. הולידיי מורנאו פילדר האוורד אורדונייז פוהולס ריוס גררו אחרי בייסבול טונייט (שיש עכשיו) ב3 בלילה זה מתחיל. האגם כבר עמוס בסירות, כולל שדר של ESPN
יאללה פרינס. אולי נכנס לצ'אט של הפורום...אם יש כאן כמה אנשים? לגבי משחק האולסטאר, הנה ההרכבים: AMERICAN LEAGUE Ichiro Suzuki, cf Derek Jeter, ss David Ortiz, 1b Alex Rodriguez, 3b Vladimir Guerrero, rf Magglio Ordonez, lf Ivan Rodriguez, c Placido Polanco, 2b Dan Haren, p NATIONAL LEAGUE Jose Reyes, ss Barry Bonds, lf Carlos Beltran, cf Ken Griffey Jr., rf David Wright, 3b Prince Fielder, 1b Russell Martin, c Chase Utley, 2b Jake Peavy, p

אף אחד לא פה...?

הראו עכשיו בבייסבול טונייט את הHR של שנות ה60', 70' ועד היום. איזה יופי זה היה.

ג'סטין מורנאו מסיים עם 4

ראיתי שהוא קצת התרגש והפארק הזה ענקי...לא נראה לי שהוא יעבור לסיבוב השני

מאט הולידיי עם 5...

התחיל טוב...חבט כמה רחוק מאוד. אבל נדמה לי שעשה איזה 5 אאוטס ברציפות בסוף...

אורדונייז עם 2 בלבד

באמת לא חובט של HRים... רק 11 עד עכשיו?! צריך להיות 2 שחקנים לפחות בדרבי עם 11 כדי שיהיה מעניין

אפילו פוהולס עם פאקינג 4

ובגלל שלRHH יש יתרון פה ציפיתי ממנו... אולי גררו ייתן שואו. ואולי דווקא ריוס...

ריוס עם 5

הוא היה די עקבי...אף HR לא היה ממש פצצה וגם האאוטס היו לוורנינג טרק... יאללה שיהיה משהו מעניין...די עלוב מה שקורה השנה.

פילדר עם 3

והוא לא מתקדם...לפחות הוא חבט כמה ארוכים כולל אחד למים...פאול בול.

גם ולאד עם 5 (הוא, ריוס והולידיי עולים)

אם האוורד עושה יותר מ4, גם הוא עולה. גררו חבט את הHR הארוך בלילה. באמצע האאוטס אורטיז בט אליו והביא לו מחבט מיוחד
אחח פאפי

אפילו האוורד רק עם 3 והוא יוצא. העולים

ריוס, הולידיי וגררו עולים. אני מהמר על גררו. אבל הולידיי נראה לי יכול לקחת...ואולי ריוס יפתיע...לא יודע
העולה הרביעי מוכרע עכשיו בין פוהולס למורנאו עם 5 אאוטס שיש להם לעשות כמה שיותר HR

ריוס!

12 בסיבוב ו17 סה"כ. סוף סוף...חיכיתי להופעות של 10+ או לפחות יותר מ7-8... חבל שהHRים האלו לא נחשבים בפנטזי
72 נקודות ממנו ביום יכל להיות לא רע.

ולאד!

שם 9 כולל תשיעי במרחק 503 פיט!!! הוא היה עם 7 ו9 אאוטס כשהוא צריך להשיג לפחות 8 כדי להתקדם ואז שם 2 HRים כדי לסיים עם 9. עכשיו הולידיי בחוץ וריוס בפנים. השאלה היא אם פוהולס יעבור את גררו.

פוהולס! כמעט...

9 HRים. סה"כ 13 (לא כולל את ה2 מהסווינג אוף של הראשון) ואחד מאחורי גררו. הוא פספס בכמה פיט את הגדר באחרון... גררו נגד ריוס בגמר. סיבוב שני מצויין היה, כמו שציפיתי מהראשון.

גררו לוקח את התחרות

לקח לו כמה אאוטס בעיקר כי הוא השתעשע אבל הוא חובט את הווק אוף HR שניצח את זה. 3-2. היה סיבוב ראשון נוראי פשוט, אחלה סיבוב שני וגמר סביר... סה"כ לא טוב כמו בשנים קודמות לדעתי... שנה הבאה ביאנקי סטאדיום צריך להיות מעניין.

למעלה