שרשור ה
של שיראלו'ש ואדוו'ש...

שרשור ה../images/Emo32.gif של שיראלו'ש ואדוו'ש...

אוקיי שיראלו'ש ואני שמנו לב שנהיה פה קצת יבש.. או שזה פשוט השעה.. חחחחחח החלטנו לפתוח שירשור אוףף ונוסיף אליו שאלונים וכאלה.. תתחילו להגיב.. הלכנו לחפש קצת דברים ביו'ש שיראלו'ש ואדוו'ש..!!!!

שאלון צבעים חמוד.. וארוך.. חחחח

נמצא כמעט בכל פורום עכשיו...אז למה לא אצלנו? אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

עונה ראשונה..

נמצא כמעט בכל פורום עכשיו...אז למה לא אצלנו? אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? יש המון.. 4 חברות הכי טובות ומלא מה 2- אתה אהב עגבניות? למה לא.. 3- וגמבה? גם 4- ותותים? מאוד.. יאמיי 5- אתה נגעל מדם? לרוב 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ.. לפני יומיים נכנס לי חוד לאצבע.. חחחח 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן הרבה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: וואלה אין לי מושג 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? מחבבת.. חחחח צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ.. מוסיף המון 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? רק בטוסט ופיצה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נגיד 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אמ.. חבילה של דיסקים 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חום 10- אוהב את הצבע הזה? לא הכי ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שזכור לי 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) כן.. מגרד 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מממ... נחשוב על זה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול מכנס ירוק 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? אתם אמרתם 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? לא יודעת 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי יזה גוון כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? קומפקטיים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אין לי דעה עליהם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אתם אמרתםםםם 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יםםם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2-3 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מממ.. חולצה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע ושלווה 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? ממ.. תלוי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן.. לא סופרת 4- זה צבע רק לבנות? כבר לא ממש 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש אבל ממש לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) יש הרבה 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? היותן שלי.. של הפנתר הוורוד 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות ואהבה 10- אוהב את הצבע? מאוד כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? גם.. 3- וגזר? ככה ככה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעיקר נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אם יצא לי ללכת עם כתום אז זה יצא במקרה 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת.. יש לי פלאפון 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה אנשים (אהממ בר אהממ.. חחחחחחח) 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? השמיכי של אושרי.. חחח.. סתם 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חום ומשהו נקי כזה.. חחחחח 10- אוהב אותו? הכי בעולםםם

תשובות...(טוב נו.. רק חצי ..)

אדום: 1. ההורים שלי (זה כבר 2) ועוד איזה 3 חברות הכי טובות ועוד מלא חברות!! 2. למה לא??? 3. מאוד... 4. ברור שאני אוהבת תותים.. זה הדבר הכי אבל הכי טעים בעולם!! והכי רומנטי.. 5. מאוד ניגעלת 6. כבר מלא זמן שלא ירד לי... 7. כן, אבל מעט מאוד 8. הלב שלי.. 9. לדעתי הצבע אדום מסמל: אהבה 10. לא ממש אוהבת אותו... הוא בולט מידי לעין צהוב 1. חמוץ וטעים בריגעי דיכאון 2. אני לא סובלת חרדל!! 3. זה עוד טעים... 4. כן 5. זהב(חצי זהב וחצי לבן.. ככה ניראה לי) ואין לי דפי זהב בבית 6. חחח 7. נכון... 8. ניראה לי... טוב לא יודעת.. חחח 9. לודעת.. 10. לא... טוב נשמות שלי אני ימשיך אח"כ מתה על הפורום המושלם הזה!!! וברור מאוד שמתה על הגיים בויז המושלמים!!!

עונה..

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?רק חמש?!יש לי הרבה יותר... 2- אתה אהב עגבניות?בעעע... 3- וגמבה?בבבבבבבעעעעע 4- ותותים?בבבבבבעעעע 5- אתה נגעל מדם?איכססס 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול בערב, כשפיצצתי חצ'קון 7- יש לך בגדים באדום בארון?אמ...כן...הפיג'מה שאני לובשת עכשיו 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הלחיים שליי...חח... 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אמ..2 דברים נגדיים: דם, סבל ו- אהבה, חיבה. 10- אוהב את הצבע?אהה...לא ממש... צהוב 1- מה דעתך על לימון?מגעייללל 2- אוהב חרדל?איכסהההה!!! 3- וגבינ"צ?לא! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?אהה...ככה ככה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב ושחור, כמו של כולם... 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...מה זה צהבת?! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?מאיפה לי?! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?עכשיו או בכלל?!אם עכשיו- אז שקית אוכל מלפני 4 ימים ואם בכלל אז החצאית ריקוד שלי... 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אור, שמחה, ססגוניות. 10- אוהב את הצבע הזה?מאוד- רק זוהר! ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?איכסה אבוקדו- שונאת! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא..חחח... 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אממ...האמת- כן...כשעצוב לי... 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?או או בבוק של הבת מצווה... 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול... 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:מה אני יודעת?! 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?אע?! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?עכשיו העט שלי ובכלל חברה שלי...חחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל?פריחה, הצלחה. 10- אוהב את הצבע הזה?אם הוא זוהר... כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חחח הייתי מכורה לזה... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אמממ...לא לגילי.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?ת'אמת- לא... 4- אוהב ללכת לים?לא לא ולא! 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?בריכה- יותר נקי- יותר בטוח... 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?זה מגעיל... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?הרבה... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?עכשיו הטוש שגנבתי למורה, ובכלל השמיים... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?חופש, חירות. 10- אהב את הצבע הזה?אמ...אפשר להגיד.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פרחות (סורי) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת תלוי מי! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?יש. אמ...לא הרבה... 4- זה צבע רק לבנות?לא, ממש לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי איך זה נראה עליו. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?! אמ...חברה שלי-טטלו'ש! 7- החיים ורודים?תלוי למי-לא אישית לא! 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?עכשיו הנייר טואלט בכלל חברה שלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?נשיקות, חיבוקים, חירמונים (סורי על המילה) וכו'... 10- אוהב את הצבע?לא ממש... כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כהה.. 2- וקלמנטינות?כההה...בלי גרעינים 3- וגזר?איככככ- שונאת שונאת שונאת! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כה..ברור- כל התיק סרטים! 6- אורנג' חברה טובה?ג=נ=ב=י=ם 7- ומה עם "תפוז אנשים"?חח הכי טובב=] 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?עכשיו ספר כזה מהבורגראנץ' ובכלל החצאית 'אז שלי...חחח...יש לי הרבה... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אמממ...לא יודעת... 10- אוהב אותו?אם הוא זוהר...

עונה!! {טוב נוו קצת באיחור..}

אדום: 1-אוקי יש מלא..קודם כל המשפחה שילי..ואחר כך החברה הכי טובה בעולם <<עדידוש>> אבל ברור ברור ברור שה-5 הם הגיים בויז!!! 2-ממ..לא מתנגדת.. 3-אפשר להגיד שכה... 4-יאמי יאמי יאמייי..מתהההה על תותייםם 5-כהההה..פיכסההההה...מגעיילל.. 6-אתמול..{בחור שעשיתי באוזן}..וואי איזה כאבים.. 7-כה..הרבה.. 8-הלב שיליי..{חח הוא אדום?!} 9-אהבההההה, אהבהההה ואהבהההה!! 10-ממ..כהה..אבל אני אוהבת הכי הכי הכי ורודדד!!!זה בדם זה בנשמה!!! צהוב: 1-חמוץץ.. 2-לאאאאאאאא 3-ממ..כהה...אבל רק בטוסט!! 4-אם יש לי משקפי שמש אז לא!! 5-צהוב..חח 6-האם חלית פעם בצהבת? {טפו טפו טפו}תשובה:לאא ברוך ה' 7-מן ירוק צהבהב כזה.. 8-השמיכת פליז שילי :)) 9-שמשש..אורררר 10-לא ממש.. ירוק: 1-כה..שהוא היה בבטן שילי..חחח 2-לא.. 3-כה..זה ממש מרגיע אותי.. 4-שבוע שעבר..תחצאית הירוק זית שלי מהוניגמן..אחלה חצאית ;] 5-גבעול..הוא הבסיס..בלי גבעול אין פרח!! 6-לימון!! 7-לא'דעתת..שונאת הארי פוטר!!בע בע בע בע 8-השמפו+מרכך הוואי שילי..חיחי {בדרך כלל אני חופפת בכיף..אבל אמא שלי קנתה לי הוואי הפעם..דווקא לא רע!!} 9-דשא..עצים פרחים..צמחיה בקיצר!! 10-ממ..ירוק זית כה..ושאר הגווני ירוק..לא כחול: 1-קטניםם..וחמודים..אוחח נוסטלגיות.. 2-חחחח לאיפה הגענו..קיצר שונאת סרטים כאלה..פיכסה {והמבין יבין} 3-חח כהה..אני ייפול מזהה בסוף.. 4-כהה..אבל שאין מדוזות!!!! 5-תיקו..אוהבת ים בגלל החול השמש..להשתזף..ואוהבת בריכה כי אין שם מדוזות!! 6-לא..דווקא מגניב חח 7- שתיים,שלוש רובם בורוד חחח 8-הג'קט ג'ינס שילי {גם נחשב כחול?!} 9-שמיים..ים בריכה..מים!! 10-כה..אבל ממששששש...מחבבת!! ורודדדדדדדדדדדדד: 1-החיים שיליי...הכללל ורוד בשבילי זה הכלללל...כל דבר שני שילי בצבע ורודדד..אני חייה בעולם ורודדד 2-נראה לי שסטיגמה אבל יש כמה "נדירות".. 3-חחח..שאלה טובהה..ככלללל הבגדים שילי ורודים..חוץ מבודדים.. 4-אפשר להגיד..ורוד?! רק בנות או במקרה הכי גרוע==>הומואים.. 5-חחחחח..כה זה מה שכתבתי.. 6-אני מכירה שאוהבים..אבל במצב שלי?! לאא..אני במחלה ורודהה..ככה אפשר להגדיר את זה.. 7-כההההההההההההההה....ורודיםםםםם באבו אבוהה ורודיםם..פשוט תדעו איך להסתכל עליהם ;] 8-החדר שילי..חיחי 9-במילה אחת?! ח::י::י::ם 10-תנחשו לבדדד...לעזור לכם?!כהההה מאוד מאוד מאוד מטורפת על הצבע זההה....אין אין אין עליווו כתום: 1-כהה.. 2-כה..אבל יותר תפוז!! 3-מחבבת 4-נגד.. 5-לא 6-לא'דעת אני לא באורנג' אני בסלקום :)) 7-חחח ברורר..ררק בגלל הפורום של הגיים בויזז 8-הבקבוק של הקרם גוף שילי..חיחי 9-כתום?!גוש קטיף..חח זה חדרר חזק במוח 10-גם מחבבת.. פיי זהוו נגמרררר... הוספתי שאלה.. לסיכום: מה הצבע האהוב עלייך!? תשובה: ורודדד ורוודד ורקק ואךך ורודדד... -סוף-

נועוW

New member
אני עונה../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר
שאלה מיותרת יש הרבהה ..במיוחד המשפחה
2- אתה אהב עגבניות
לא "חולה" עליהן אבל מחבבת 3- וגמבה
לא "חולה" עליהן אבל מחבבת 4- ותותים
אוהבתתתתתתת
5- אתה נגעל מדם
כן .. איכסס 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם
ל'זכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון
כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך
הפועל תל אביב חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום
שמחה,חוזק,רומנטיות,תשוקה חח סתם 10- אוהב את הצבע
מממ .. כן .. נחמד
צהוב
1- מה דעתך על לימון
מממ .. נחמד 2- אוהב חרדל
רק כשהוא ביחד עם ביצים ופירורי לחם ועל השניצל אחרי טיגון עמוק 3- וגבינ"צ
מממ .. כן .. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור
לא אני גיבורת על
יש לי כוחות מיוחדים
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך
נחשו חח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב
יו גמני שמתי לב לזה
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך
שתן 9- מה לדעתך צהוב מסמל
ביתר ירושלים..חח סתם ..זה סתם צבע שמסמל לדעתי קופצנות עליזות ו..זהו 10- אוהב את הצבע הזה
מממ .. כן .. נחמד
ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע
אני לא אוהבת אבוקדו איכסס .. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)
לא חח .. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם
לא
כי אז הנמלים יוצאות ומטפסות על דברים וחם בחוץ ואיכסי עם כל הבוץ והוא לפעמים רטוב והוא מגרד..
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק
אני אוהבתת צבע ירוק אבל עוד לא קניתי לחורף 5- מה עדיף: עלה או גבעול
עלה 6- תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק
ממ ..זית
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם
לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך
נזלת 9- מה לדעתך ירוק מסמל
מממ .. תכלס זה צבע שלא מסמל כלום 10- אוהב את הצבע הזה
מממ .. כן .. נחמד
כחול
1- מה דעתך על הדרדסים
תכית חינוכית
גרגמל וחתחתול .. אח איזה זכרונות
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול
נו באמת .. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת
לא ניסיתי 4- אוהב ללכת לים
ב ר ו ר 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים
מממ .. אוהבת יותר את הים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד
חח ..מתרגלים 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך
2 משו כזה .. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך
מי פה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל
זה הצבע של החדר שלי וזה מסמל-סבלנות,אופטימיות,שמחה,חכמה 10- אהב את הצבע הזה
מממ .. כן .. נחמד
ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה
החולצה שאני רוצה לקנות .. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת
אוישש נו באמת .. זה שאני חולה על ורוד אומר שאני פאקצה
אם הן היו הולכות רק עם כתום אז היו אומרים שזה צבע של פאקצות
פאקצות זה ..שכל אחד יחשוב לבד מה זה לדעתו
3- יש לך בגדים ורודים
כמה
יש לי ה מ ו ן קשה לספור באמת חח 4- זה צבע רק לבנות
תלוי,ירוק בהיר מתאים גם לבנים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו
מממ ..תלוי אם זה ורוד בהיר בהיר 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)
יותר ממני
חברה שלי בטח ..
7- החיים ורודים
מממ ..ברגע זה
כן..מה רע לי
אני יושבת בחדר החמים שלי ליד המחשב והחלון פתוח ושמשי בחוץ ויש קצת רוח
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך
הטישו[נייר לאף] שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל
אני רוצה לצבוע את החדר שלי לזה.. זה מסמל שובבות,אופטימיות,שמחה,קלילות 10- אוהב את הצבע
מ א ו ד
כתום ואחרון
1- אוהב תפוזים
לא 2- וקלמנטינות
לא 3- וגזר
מממ .. כן .. נחמד 4- היית בעד או נגד ההתנתקות
בעד החיילם המסכנים שעמדו שם 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות
השתדלתי שלא 6- אורנג' חברה טובה
מממ .. כן .. 7- ומה עם "תפוז אנשים"
בטח
בעיקר פורום גיים בויז
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך
הפד לעכבר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה
שמחה,קופצנות,עליזות .. 10- אוהב אותו
מממ .. כן .. נחמד מה זהו
יופי
חח

scooby2

New member
עונהנהנהנהנה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אביגיל,שנהב,אמא,עידו,אבא 2- אתה אהב עגבניות?לא ממש 3- וגמבה?כה 4- ותותים?כה 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול(נחתכתי) 7- יש לך בגדים באדום בארון?ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:יש שנים 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 10- אוהב את הצבע?כה צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אין 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמחה 10- אוהב את הצבע הזה?לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?שונאת אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני שבוע 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אין.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?לאדעת 10- אוהב את הצבע הזה?בערך כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודדיים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?חח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לאדעת 4- אוהב ללכת לים?כה 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?מה זה השאלות האלה? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?כיף 10- אהב את הצבע הזה?כה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?החולצה החדשה שקניתי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כה,ולא הרבה 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)לא 7- החיים ורודים?לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?אין 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אהבה חיים אושר 10- אוהב את הצבע?כה כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

Pinky a

New member
עונה :] חלק א'

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? בנדה,מור,שחר,אביב והמשפחה
2- אתה אהב עגבניות? בע לא
3- וגמבה? בע לא
4- ותותים? בע לא
5- אתה נגעל מדם? ממש לא
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום
7- יש לך בגדים באדום בארון? כע
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: מיקרופון הצעצוע האדום של אחותי
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה,דם,חיים
10- אוהב את הצבע? קצת
צהוב
1- מה דעתך על לימון? נחמד
2- אוהב חרדל? לא
3- וגבינ"צ? כע
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? חח דה
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חחח לא נורא נסלח ;]
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חח לאדעת
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בננה
9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש
10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש
ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חח נפל יהי זכרו ברוך ;[
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) פעם עבדתי על אנשים שכע
לא היה לי כוח לספורט מה
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כע :]
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? איןלי בארון
5- מה עדיף: עלה או גבעול? בשילוב
6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי ;]
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הדינוזאור צעצועשלי
9- מה לדעתך ירוק מסמל? הצומח
10- אוהב את הצבע הזה? כע

Pinky a

New member
עונה חלק ב' :]

כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? אנטישמים
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחח הסוטים
דוחים
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? דה
4- אוהב ללכת לים? לא ממש
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר את הבריכה
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא,זה כיף
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד או 0
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הכיסא שאני יושבתעליו
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה וסוטיות
10- אהב את הצבע הזה? לא ממש
ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? צבע שאני אוהבת ואנלא פקאצה :] *נראהלי*
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? שילוב
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כע,אממ נראהלי 7-8
4- זה צבע רק לבנות? לא,זה סקסי לבנים
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אמ כע
7- החיים ורודים? לפעמיים
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הפרח המזויף
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאציות,ודרך לחיים
10- אוהב את הצבע? כע
כתום ואחרון
1- אוהב תפוזים? כע
2- וקלמנטינות? כע
3- וגזר? כע
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לפעמיים
6- אורנג' חברה טובה? אולי
7- ומה עם "תפוז אנשים"? כע
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הלטאת צעצוע של אחותי
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? גזר
10- אוהב אותו? קצת

עונה

אדום: 1.אמא שלי,אח שלי שי,אדם בארור,ו2 החברות הכי טובות שלי.!! 2.מאודדד אוהבת עגבניות.. 3.כה גם גמבה 4.בארור שאני אוהבת תותים 5.מאודדדד 6.אמממ לא זוכרת 7.כה יש לי כמה בגדים אדומים 8.החולצה של אדם האדומה חיחי(סתם)--------> 9.אמממ דם ולא זוכרת מה עוד.. 10.אממ לא זה צבע מחרידד

בנוותת...

אדוש סורי שהגבתי רק עכשיו.. פשוט אתמול הייתי חייבת לטוס לישון.. כי אני צריכה להיות עירנית היום!!!! אני נוסעת לעזריאלי ואז לשיר נולד!!!!!! אני הולכת לעשות בוקקקק שלם לגיים בויזזז... אוחחח אני כ"כ מתרגשששתתתתת קיצר עכשיו אני יענההה...

אני עונהה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר
המשפחה שלי 2- אתה אהב עגבניות
מאוד 3- וגמבה
מאוד 4- ותותים
בעיקר עם קצפת...יאמייי 5- אתה נגעל מדם
לא כל כך 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם
אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון
כן, שתי חולצות 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך
החולצה שלי (היא עלי) 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום
אהבה
10- אוהב את הצבע
מחבבת צהוב 1- מה דעתך על לימון
בעעע 2- אוהב חרדל
איכסססס 3- וגבינ"צ
רק בטוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור
מאוד 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך
אין לי 6- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב
לאא 7- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך
הפאנל של הפון שלי 8- מה לדעתך צהוב מסמל
שימחה ואור 9- אוהב את הצבע הזה
אפשר לומר שכן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע
איכסססס שונאת אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא
ממש לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם
כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק
אתמול בלילה (הפיג'מה שלי) 5- מה עדיף: עלה או גבעול
פרח 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק
הווא ספר מהמם? לוידעת, לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך
הכובע של אחי 9- מה לדעתך ירוק מסמל
אין לי מושג 10- אוהב את הצבע הזה
כןן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים
אוהבתתת 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול
גועל נפש 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת
לאא 4- אוהב ללכת לים
מאודד אין כמו היםםם 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים
לא אוהבת בריכה, אוהבת יםם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד
לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך
אין לי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך
הקפוצ'ון שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל
רוגע 10- אהב את הצבע הזה
מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה
אחותי הקטנה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת
אמת
3- יש לך בגדים ורודים
כמה
2 זוגות נעליים, טרנינג, כובע, תחתונים ועוד 4- זה צבע רק לבנות
ממש לא, חבר שלי וידידים שלי לובשים ורוד ואני די אוהבת לראות אותם עם ורוד 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו
לאא אני אוהבת לראות בנים עם ורוד 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד
לא מכירה 7- החיים ורודים
כן, למה לא
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך
החדר שלי והארון בגדים שלי (צבעתי אותם בורוד) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל
עדינות 10- אוהב את הצבע
הכי הרבה כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים
כן 2- וקלמנטינות
כן 3- וגזר
כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות
בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות
לא 6- אורנג' חברה טובה
כן, הפון שלי של אורנג' 7- ומה עם "תפוז אנשים"
מה איתם
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך
הקלמנטינה שביד 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה
את ההיתנתקות 10- אוהב אותו
כן

לא היה לי לאן לשרשר...אז..נצל"ש...

פירסמתי חג שמח עם התמונה שהכינו של הפורום בפורומים הבאים: -הראל סקעת מירי מסיקה שירי מימון הראל מויאל רן דנקר נינט טייב רוני הילארי דאף בקסטריז בויז תמשיכו לפרסם!!! בנוסף פירסמתי גם את הקומונה...

נועוW

New member
אני גם שלחתי למי ששלח לנו../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

כל הכבוד תמשיכו גם אתן

אממ..

את יכולה לפרסם כאן תתמונה אני יכולה לפרסם בפורום מחול.. נולד לרקוד.. ואולי גם בראש גדול

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

יועצת שילב תעזור לכם לבחור את הצעצוע המתאים לילדכם בפורום צעצועים התפתחותיים - שילב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=856
באוגוסט הם יגיעו אלינו! בינתיים בואו לדבר עליהם בפורום דפש מוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1447
תודו שהוא פשוט הורס...דברו על כוכב הפסטיגל, הפרסומות ו"השיר שלנו" בפורום רן דנקר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1448
הוא יוצא כוכב נולד 3 ואולי ייצג את ישראל באירוויזיון הקרוב - פורום מיכאל קירקילן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1451 סופ"ש נעים והמשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

pupush

New member
לחללללללללללי תעני

אם באמת דיברת איתו.. אז הוא בכלל נכנס לפורום הזה מתישהוא? הוא עצמו ולא מתחזההההה ??????????????????????????!?!?!?!?

למעלה