שרשור ה
של שיראלו'ש ואדוו'ש...

חלי 66

New member
כולם חובה חובה חובה להיכנססססססססס!

דיברתי עכשיו עכשיו עכשיווו עםא ביחי הוא דיברתי איתו ואמרתי לו על ערן מתי בפעם האחרונה הוא ניכנס לפורום ערן אמר שהוא ניכנס לפני שבועיים ומי שניכנס אתמול היה מתחזההה וזה לא הואא ואביחי גם אמר שהוא יגיד לבר (לא יודעת מי זו)למחוק את המשתמש הזה.... אז מה ש"ערן"כתב זה לא נכון זה מתחזה....

scooby2

New member
אמממ..

תראו יש לי תקופה ממש קשה של עבודות ומבחנים וכל זה אז אני דוחה את המשחק בשבוע.. מקווה שתבינו..
אוריה..

טוב מי שנמצא כאן חוץ ממני שישלח |כן

נשארתי עד עכשיו כי חשבתי שערנוש יכתוב כאן אב ל אני רואה שלא קבלו תחתימה המושלמת שלי סוף סוף שיניתי אותה תגיבו עליה!

pupush

New member
לטנובלה בדם

את מחוברת עכשיו לאיי סי קיו כפרה? כי מראה לי כאילו את לא מחוברת.. וגם ככה האיי סי קיו שלי עושה בעיות.. דרך אגב.. ראיתי בסוף בפורום את התמונה שלך ושל אביחיי איזה יפההההההה.. אל תשכחי את ישר מודיעה לי שאת הולכת לפגוש אותם במפגש מעריצים, ביומולדת של אושרי, בהקרנה של "שמחה" לא משנה מתיייי.. תגידי לייי!!! לא שוכחת, כן?

pupush

New member
לטנובלה בדם

את מחוברת עכשיו לאיי סי קיו כפרה? כי מראה לי כאילו את לא מחוברת.. וגם ככה האיי סי קיו שלי עושה בעיות.. דרך אגב.. ראיתי בסוף בפורום את התמונה שלך ושל אביחיי איזה יפההההההה.. אל תשכחי את ישר מודיעה לי שאת הולכת לפגוש אותם במפגש מעריצים, ביומולדת של אושרי, בהקרנה של "שמחה" לא משנה מתיייי.. תגידי לייי!!! לא שוכחת, כן?

חלי 66

New member
נסתי מלא פעמים!! כנסוו

עכשיו תגידו אני לא מאמין לך ולא מאמינה לך אז תחסכו את זה מעצמכם ומי שבא להגיד אז זה שלא יגיב וזהוו אם הוא לא רוצהב שלא יאמיו יום יבוא ואתן אתן לכול האנשים האלה הוחכה

pupush

New member
לחליייייייי 66 דחוף

אני מאמינה לך שדיברת איתו באאאממת.. אבל אני רוצה לוודא את זה בעצמי מה הטלפון שלוו????

חלי 66

New member
אז למה אביחי אמר לי???

בנות אני נשבעתלכן בכול היקר לי שבחיים לא נשבעתיי ככה!! שאביחי אמר לי שלפני שבועיים ערן נכנס לפה... אולי הוא מתבלבל עם פורום אחר.... ואני יודעת בוודות שזה אביחי כי חבר שלו נתן לי את הטל' ויש לחבר שלו אפילו תמונה שלו איתו יחד הינהה http://www.shakel.co.il/books/B191/B10.jpg חבר שלו זה זה עם הכובע הוא הביא לי את הפון שלו..... אביחי זה עם הגופיה הלבנה......

מממ...

יש עוד פורום רשמי שלהם אז אולי הוא התכוון לפורום ההוא ומה לעזאזל עבר עליהם בתמונה ההיא?!!?!? חחחחחחח WTF

למעלה