שרשור התפרעות.

gelrad

New member
עוד יותר טוב

היא עוד עלולה להסכים ולחשוב שזה רק כמה הופעות ואז להפיל עליה את כל מה שבמדינה שלנו קוראים עיר...

רעוּת

New member
נו, יאללה

pretty good year silent all these years cloud on my tongue a case of you precious jupiter spark liquid diamonds winter putting the damage on iieee happy phantom playboy mommy mr zebra leather pancake northern lad waitress cruel horses LE fairytale famous blue raincoat here in my head טוב בטוח שכחתי מליון שירים
אבל זה הכל בתאוריה אז זה לא באמת משנה

Shame in you

New member
גם שלך אובדני!

כאילו, ראינקואט, פלייבוי, סיילנט, א קייס אוף יו??? אצלי לפחות יש את זברה וקורנפלייק לאוורור!

shiray

New member
תכלס זה היה ברור

איך אפשר לעשות סטליסט טורי מושלם שלא יהיה אובדני?!?! יש לה אולי 4 שירים לא אובדניים...

רעוּת

New member
ואת ארבעתם היא שרה אצלנו ../images/Emo6.gif

נגיד, קורנפלייק, באונסינג אוף קלאודז, ביג וויל ומיסטר זיברה
או בליס. גם הולך

shiray

New member
חחחח זה כי היא ידעה שגם ככה מספיק

קשה לנו כאן... למרות שאז הא הייתה עושה לנו אימפרוס לינזדי-בריטני-טאש עושה ביד...

רעוּת

New member
אני לוקחת אותו פשוטו כמשמעו ../images/Emo46.gif

בליס= אושר עילאי, בתרגום חופשי

זה שיר על היחסים שלה עם אבא שלה

אושר עילאי, כמובן!!!! steady as it comes!!! we've said it all!!! so maybe we're bliss of ANOTHER KIND!!! what it means to be MADE OF YOU BUT NOT ENOUGH FOR YOU??? ובכן.

רעוּת

New member
לא יודעת מה איתך, אצלי הכל בסדר עם אבא ../images/Emo6.gif

אז אקח את זה פשוטו כמשמעו
בליס= ההופעה בישראל

shiray

New member
אני צריכה שבוע טורי

כל דבר פחות מזה יוצר פשוט סטליסט אימתני.... אבל אם ביקשתם: precious things winter happy phantom leather tear in your hand אבל שיהיה שיר אחרון, כי כל מקום אחר פשוט ילחיץ טילים LE pretty good year god bells עם אינטרו של 4 דקות... baker baker the waitress לא חשבתם שזה לא יהיה פה, נכון? icicle כולל הסיפור על הסבתא חובבת הבתולות cloud on my tongue blood roses mr zebra marianne caught a lite sneeze hey jupiter doughnut song spark מן הסתם... cruel אבל רק בגרסת סנטה- זו חתיכת גרסה שווה! raspberry swirl iieee northern lad playboy mommy a sorta fairytale אבל בא לי את הגרסת דמו השקטה... משום מה אני ממש אוהבת אותה, למרות שזה בידיעה שזו גרסה שווה בגלל שיש גם את הגרסה הרגילה strange carbon pancake mrs jesus texi ride בגרסת סולו.... אם לחתוך אז לחתוך עמוק gold dust מה אני אעשה? אני בתקופת סקרלט עכשיו time i don't like mondays almost rosey programmable soda כדי למתן את רמת החיתוך, וכי זה שיר חמוד! teenage hustling dark side of the sun posse bonus smokey joe dragon a case of you losing my religion daniel butterfly sugar siren i'm not stupid purple people cooling קיצר תקפצו לי...

GreatLove

New member
לא נסחפת בכלל-שתעשה מופע זריחה(ושקיעה)../images/Emo42.gif

במקום דיויד ברוזה....

למעלה