שרשור התפרעות.

Shame in you

New member
שרשור התפרעות.

מהי ההופעה האידיאלית שלכם, שהייתם רוצים שטורי תעשה? אגב, ההופעה יכולה להיות לא הגיונית. אצלי למשל הולכים להיות בערך 30 שירים, כולל ביצועים ספציפיים שראיתי מהופעות אחרות. אז באמת מה וכמה שבא לכם, תתפרעו

black crow

New member
אחלה רעיון! אהבתי מאוד!

ואשוב בהקדם עם הרשימה שלי.... מצפה לראות גם את שלך.... חחח חוף

Shame in you

New member
שלי:

רנדומלי לחלוטין, בלי סדר: 1. Iieee (בביצוע של סשיונס 54. גאונות) 2. spark 3. cornflake girl (בביצוע של גלסטונבורי 98) 4. cloud on my tongue 5. Icicle 6. here in my head 7. Precious things (עם גירלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל) 8. Little earthquakes (כמו הביצוע בראיננ) 9. tear in your hand 10. the waitress (עם אלתור בסוף, במובן) 11. Mr zebra 12. Putting the damage on 13. caught a lite sneeze (בול כמו בדיסק, בבקשה) 14. Blood roses (כנ"ל) 15. Hey jupiter (פלאגד) 16. Father lucifer (כמו בוולקאם טו סאני פלורידה) 17. In the springtime of his voodoo 18. Cruel 19. Liquid diamonds 20. Raspberry swirl 21. Northern lad 22. Bouncing off clouds 23. Pretty good year ( כמו בראיננ) 24. Bells for her 25. Yes anastasia 26. happy phantom 27. Mother * מתלבטת לגבי מי אנד א גאן. אין לי דרישות בכלל

רעוּת

New member
כאילו. מה.

יכולתי לעשות את הרשימה הזאת ולשים בכותרת "מכתב התאבדות"
(הבאונסינג אוף קלאודז זה פשוט מה שקורה אחרי המוות, כשמאושרים וזה)

shiray

New member
אם כבר למות אז עד הסוף...

ולסיים איתו גם. וידוא הריגה או לא וידוא הריגה

רעוּת

New member
דוגרי. אקדח שמופיע במערכה ראשונה....

יורה במערכה שלישית
ואז מה שקורה זה: (
נועה) כדור אחד קצר בשקטטטטט גוף הופך גופה כולם בוכיייייייייייאיייייייייייייייייים כולם בוכייייייייייייייאייייייייייייייייייייייייים

זה בטח כבר לא עובד עליה, היא נהיתה כמוך

החיה המתה |מת| חסרת רגשות לב אבן הו, איך קראת לזה נו
אהההההההה דדאינסיד אייסייד!!!!

shiray

New member
לא אמרתי שהוא לא שיר יפה לרגע

אמרתי שאם כבר סטליסט אובדני, אז למה להתלבט לגבי MAAG?

מאאאאאאג?

[זה נשמע כמו השם של הבת הבאה שלה. דיי כבר עם הראשיתיבות שלכם, זהלאאמריקקי, זה אפילו לא אוסידיסטי! זה משהואחר
]

טוב, לקח לי שתי שניות

מסכנה הבת הבאה
שמעו, אני אתפלא אם האמריקקים משתמשים בככ הרבה ראשי תיבות לשירים שלה הייתי אומרת רדו מהקטע אבל יסקלו אותי על השמעותי סנובה. נמ.

והאמת, ברור שיש התלבטות.

שוב, תסקלו. אבל אישית מעבר לאומץ המדהים שבו אני אפילו לא ככ אוהבת אותו. אפילו לא מוזיקלית. [אההההה בורחת]

רעוּת

New member
לא רק בשבילה ../images/Emo4.gif

כל מי שאמרנו לו בחו"ל שאנחנו מישראל אמר כזה "מתל אביב?" כאילו, היית מצפה שיכירו קודם את ירושלים עיר הקודש
אבל לאאאא
רק את תל אביב כי שמעו שיש בה מסיבות טובות
הנוער של היום

למעלה