שרשור התפרעות.

חחחחחחחחחחח

דמיינתי לשניה את טורי עושה כזה, קולות עצירות של דייויד ברוזה בחירפון יתר ברוזה סטייל עם הפסנתר שלה במקום הגיטרה שלו עכשיו ללכת לנסות לישון, כן?

shiray

New member
אני אמרתי שבוע, אנשים פה רוצים הופעה אחת

אז שיקבלו מרתון טורי שלא נגמר...

rfranko

New member
לא יודעת מה אתכם, אבל אצלי...

זה קודם כל המיקום, אצלי בסלון זה יכול להיות ממש נחמד, ואם האקוסטיקה מחורבנת, אז קיסריה בשקיעה או אולי האולם המדהים באוניברסיטה המורמונית בירושלים, גם לעת שקיעה עם מבט לעיר העתיקה ככה שיהיה לה קצת פוליטיקה בראש אבל לא יותר מידי כמובן שמספר האנשים מצומצם וברור שכל המקומות מעולים [אה? אולי אפשר לסדר לי מקום על הבמה?] ומבחינת הפליליסט? שתשיר כל מה שבא לה, מצידי שתשיר את כל האלבומים לפי הסדר זה באמת בידיים שלה וברור שלפני זה M&G ארוך של אחד על אחד

behappy

New member
הו, טורי בירושלים../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

על הגג של משכנות, נגיד. או בעין כרם.. מיאומיאומיאו

behappy

New member
אני רוצה

לעשות איתה טראק בניו זילנד וכשמתחילים לשיר מרוב עייפות שתזמר לי טייק טו דה סקאי ולשבת איתה מסביב למדורה ולשמוע סיפורים
אה, ולעשן איתה משהו, בשבילה אני מוכנה למרות שהבטחתי לעצמי שלעולם לא עוד וכאלה=] בקיצור, שתהיה חאברה שלי לאיזה כמה ימים, לשמוע אותה מזמזמת שירים ככה בתוך-כדי. נראה לי הכי כייף. אבל זה כזה פתטי
יואו

shiray

New member
חחחח רעות את אמורה להראות אמפתיה!

את תהיי הפסיכולוגית הכי גרועה בעולם! במקום שתגרמי לאנשים שרוצים להתאבד לרצות לחיות, תקחי אנשים בריאים בנפשם וסבבה לגמרי, שסתם מתלבטים אם לאמץ כלב, ותגרמי להם להתאבד ביחד

behappy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זונע, תמותי
לא מביאה לך סיכומים בסטטיסטיקה

למעלה