שרשור התפקדו,

dafnaleh

New member
שרשור התפקדו,

אפשר כנראה לומר שקצת שקט כאן אצלנו בפורום. אני כרגע בתקופה אינטנסיבית למדי של הגשות ומבחנים שתסתיים רק לקראת סוף יולי. בכל מקרה, לאלה שעוד מבקרים פה(סליחה על הדרמטיות), הנה שאלון קצרצר: שם: עיסוק: גיל: מגורים: שיר פיית'ון אהוב: ספר אהוב: סרט אהוב: עוד משהו?: חודש נעים לכולכם!

matt white

New member
מתפקד המפקד בהתפקדות מתפקדת במיוחד...

שם: רועי ש. עיסוק: תלמיד גיל: עוד מעט 13 מגורים: רעננה שיר פיית'ון אהוב: ברייט סייד ספר אהוב:אח זאב סרט אהוב:זה משתנה הרבה... בזה הרגע זה טעם החיים עוד משהו?: לא

dafnaleh

New member
אני

שם: דפנה עיסוק: סטודנטית גיל: 23 מגורים: ירושלים (ולפני כן מהקריות) שיר פיית'ון אהוב: Every sperm is sacred ספר אהוב: מדריך הטרמפיסט, ספרי עולם הדיסק סרט אהוב: הגביע הקדוש, התפוז המכני עוד משהו?: מה אני עושה כאן? יש לי הגשות ב-11!

chatenoire

New member
האי! מתפקדת!

שם: אביב עיסוק: מעצבת אתרים גיל: 23 מגורים: תל אביב שיר פיית'ון אהוב: שיר הפילוסופים, כרגע ספר אהוב: סדרת עולם הדיסק של טרי פראצ'ט סרט אהוב: שודדי הקריביים הראשון עוד משהו: אני רוצה הביתה.

chatenoire

New member
מגניב במיוחד

מגניב במיוחד לאור הספר החביב על שתינו. בלי העתקות!

Hadas B

New member
שלום

שם:הדס עיסוק:מנהלת תוכניות גיל:22 מגורים:בעקרון אשקלון. שיר פיית'ון אהוב:ברייט סייד ספר אהוב:3 בסירה אחת סרט אהוב:הגביע הקדוש עוד משהו?:מה אני עושה פה!?יש לי מספיק עבודה

סריגמפי

New member
../images/Emo85.gif

שם: פאינה עיסוק: כרגע משועממת, בד"כ תלמידה. גיל: עוד כמעט חודשיים 18 מגורים: נצרת עילית שיר פיית'ון אהוב: אני חושבת שכרגע השיר של הפילוסופים ספר אהוב: אני לא חושבת שאני יכולה לבחור רק אחד סרט אהוב: כנ"ל עוד משהו?: פיזיקה זה איכסה

שתיים שלוש הקשב!

שם: עידן עיסוק: סטודנט, ועוד פה ושם גיל: 32 מגורים: צפון מלבורן שיר פיית'ון אהוב: Eric the Half-a Bee song ספר אהוב: רובים, חיידקים ופלדה. סרט אהוב: החיים בלעדי עוד משהו?: תה, תודה. אחד סוכר.

chatenoire

New member
דיים, שכחתי מהשיר הזה לגמרי!

Half a bee, philosophically, must ipso facto half not be.

hilahers

New member
שלום לכולם!

i would like,if i may.... ...to join you שם: הילה עיסוק: בקרוב סטודנטית גיל: 22 (בקרוב..) מגורים: במעבר שיר פיית'ון אהוב: "The Lumberjack Song" ספר אהוב: "אייזיק ניוטון והכובען המטורף" מאת סטיבן ג'ואן סרט אהוב: קצת נדוש אבל טעם החיים עוד משהו?: "ועכשיו למשהו שונה לגמרי..." שיהיה לכולם לילה טוב!

../images/Emo13.gif

שם: ניצן עיסוק: חיילת גיל: 19 (יקח לי כ"כ הרבה זמן להתרגל לזה...) מגורים: אריאל (לפחות שלושה ימים מתוך כל שבועיים) שיר פיית'ון אהוב: לא יודעת ספר אהוב: האמן ומרגריטה, או דברים של ינו רייטו. בטוח יש כמה שאני שוכחת. סרט אהוב: אין אחד ספציפי. עוד משהו?: שיהיה לכם אחלה סופ"ש ותמיד תסתכלו על הצד הורדרד של החיים.

lernery

New member
מתפקד

שם: יוסי עיסוק: סטודנט גיל: 24 (עוד שניה 25) מגורים: פתח תקוה (כרגע בעיקר י-ם) שיר פיית'ון אהוב: ספר אהוב: החיים, היקום וכל השאר, נאמנות גבוהה סרט אהוב: life of brian (ואם לא מונטי פייתון אז - "על תבונה ורגישות") עוד משהו?: 2 סוכר בבקשה

lernery

New member
אוי עכשיו נזכרתי בשיר שאני אוהב אפילו יותר

אני לא יודע מה השם שלו - אבל השיר שהמינסטרלים שרים לסר רובין ב"the holy grail", על כמה שהוא אמיץ ולא פחד שיעקרו את הכבד והלב ושאר האיברים הפנימיים... השיר שהפזמון החוזר שלו הוא "Brave, brave, brave, brave sir Robin" ("He was not afraid to....")

dafnaleh

New member
סצנה מצויינת.

לצערי נאלצתי למחוק את ההודעה עם המילים של השיר, פן תפוז ימלקו את ראשי בראש חוצות. זכויות יוצרים וכל זה. (אם אתה מוצא קישור למילות השיר ומפרסם אותו כאן, זה דווקא כשר למהדרין).

../images/Emo99.gif

נראה לי שקוראים לזה פשוט Brave Sir Robin. וזו באמת סצינה מצוינת! "Brave sir robin ran away, bravely ran away away"

trillian

New member
שוין

שם: ציפי עיסוק: חיילת גיל: 22 מגורים: נתניה שיר פיית'ון אהוב: every sperm is sacred ספר אהוב: בעיקר פראצ'ט, על סוגיו, גם ניל גיימן ואדמס. ועוד כמה אחרים גם. סרט אהוב: אוהו!... ואו, זה ללא סוף. עוד משהו?: בלה.

Drorchiklil

New member
../images/Emo21.gif

שם: דרור. עיסוק: תלמידה בדרך כלל. גיל: 15. מגורים: ר"ג. שיר פיית'ון אהוב: הפילוסופים! ספר אהוב: אוי. שלושה בסירה אחת, בשורות טובות או מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. סרט אהוב: אוי 2. משמעות החיים, לילהשליומפרך או (טה-טה-טה, שבירת רצף אהד) חיים של אחרים. עוד משהו? מקל מחודד.

למעלה