שרשור התפקדו,

Skyller

New member
Me me me!!!

שם: מיקה עיסוק: מאבחנת מדעי התנהגות (AKA פקידה עם תגיות, מאלו שחושבות שהן כן עושות משהו) גיל: 19, ככה לפחות כתוב לי בתעודה זהות אבל אני לא מאמינה בזה. מגורים: צפון ת"א, לא לצחוק! שיר פיית'ון אהוב: יש לי מקום חם מאוד בלב לAlways look. אבל הפעם אני אהיה מקורית ואומר Find your grail מהמחזמר (אני אוהבת את הכול) ספר אהוב: קשה לבחור... מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, כל מיני אגתה כריסטי למיניהם, wicked, האומן ומרגריטה וכ'ו. סרט אהוב: משהו בין רובין הוד-גברים בגעטקס לכלבי אשמורת וביג ליבובסקי. קשה, קשה לבחור... עוד משהו? And world peace.

ראיתי לפני שבועיים

את חיים של אחרים. מאוד מעורר הזדהות

בטטהמן

New member
ח-ד-ש כאן!!!!!!!!!

שם: בטטה עיסוק: בקושי סטודנט גיל: 24 מגורים: 8 דקות אור מהשמש שיר פיית'ון אהוב: always look on the bright side of life ספר אהוב: בשורות טובות (פראצ'ט וגיימן ביחד
) סרט אהוב: שר הטבעות / בחזרה לעתיד עוד משהו?:

בטטהמן

New member
אייטיז שולתתתתתתתתתתת

אני זוכר שהלכתי לראות את במבי בקולנוע עם אמא כאילו שזה היה אתמול...

רק הסרטים של האייטיז../images/Emo3.gif

באופן כללי אני לא סובלת את האייטיז, מזל שנולדתי ב-89'.

trillian

New member
ואני זוכרת שהלכתי לראות "נשיקה במצח" עם אמא

כאילו זה היה רק אתמול... יחי ההבדל הקטן :)

מתפקדת.

שם: אפרת. עיסוק: תלמידה לשעבר. גיל: 17 מגורים: רעננה. שיר פיית'ון אהוב: הפילוסופים ו-Every Sperm Is Sacred ספר אהוב: אין. אני אוהבת הרבה. סרט אהוב: כנ"ל. עוד משהו?: ממש בא לי לונדון

dafnaleh

New member
אגב שיר הפילוסופים...

מחר יש לי מבחן בקורס שמסכם בערך את כל תולדות הפילוסופיה, מה שאומר שמתנגן לי השיר הזה כבר שלושה ימים בראש. אין שום דבר שניטשה לא יכול ללמד אותך כשזה נוגע להרמת פרק היד! (טולקינג אבאוט דברים שנשמעים טוב יותר באנגלית..)

evc

New member
אני וזוגתי

שם:אליעד עיסוק:כלכלה גיל:22 מגורים:השרון שיר פיית'ון אהוב:שיר הפתיחה ספר אהוב:I can't read hebrew סרט אהוב:הגביע. עוד משהו?:You wouldn't have much fun in Stalingrad,would you?

למעלה