שרשור התפקדות!

Moreiro

New member
פה ושם

שם: מור גיל: 17 וחצי תכף מקום מגורים: פ"ת עיר הרשע! אלבום-רג'ינה-אהוב: אני טירונית עדיין נארף! פויט! בהחלט. משהו אחר שבא לכם לספר לנו? רעב לי.

mayanoola

New member
ייאי אני!

שם: מאיה גיל: 14 מקום מגורים: BLANK אלבום רג'ינה אהוב: BTH(מתנצלת מראש) נארף פויט: נא להסביר..לא בקיאה... משהו אחר: בדיוק הרגע הצטרפתי הנה, אני מניחה? תמונה מצורפת

Alexander weiss

New member
את רוצה להגיד לי שאת בת 14? ../images/Emo2.gif

את נראית יותר בכיוון של 16 או 17. *הלם*

Alexander weiss

New member
אה כן!

השתלבות נעימה

idansim

New member
מאיה - את מעודדת פדופיליה!

סתם... אבל את נורא נורא נורא יפה. חבל מבחינתי שאת עוד לא חוקית, אבל יש זמן ועת לכל דבר. תבלי בפורום ותיהני מהגיל הזה! אני מתגעגע אליו נואשות, ומתחרט על כל מה שלא עשיתי בו (אלוהים, אני נשמע כמו זקן)

mayanoola

New member
חחח

תודה לך(:) גם זה ידוע לעולם שבתור ילדה שמכתה ו' היא 1.70 אני ניראת יותר גדולה ממה שאני, אבל לא נורא, העיקר האהבה לרג'ינה'לה.. ובאופי אני בת 78.. גם זה ידוע.

mayanoola

New member
הגזמתם/:

קראתי את מה שאתם כתבתם, וגם אתם מאוד יפים ואמנותיים(:)

והילד הזה הוא אני...

[פה,(כמעט) בקריאה בלבד..] שם: ניר גיל: עוד קצת 19 מקום מגורים: עזה^^ אמנים מועדפים: שונאת את השאלה הזאת, אז היום נבחר את דיויד בואי, פינק פלויד, בק, פיקסיז, יוני בלוך, יהודית רביץ, באך, קרן אן וג'קסון פולוק אלבום-רג'ינה-אהוב: משתנה.. כרגע Begin to Hope יותר ממוזמנים לתצרף תמונה. קחו.

keren317

New member
מתישהו בסוף מאי..

היא מופיעה בהיכל התרבות אז אפשר לברר שם.. וכרטיסים אפשר לקנות דרך חברה שנקראת "דרך" ראה לי.. אותה חברה שמכרה כרטיסים להופעה של רג'ינה.

חצילע

New member
קאמבק מטורף.

או שלא[?].
שם: נועם.
מקום מגורים: מכבים רעות ^_^
אמנים מועדפים: המ. זה בעיקר תקופות, ואני שנויה במחלוקת עם עצמי D: אז נוותר.
אלבום-רג'ינה-אהוב: סונגס.
נארף! פויט! כע, הא?
משהו אחר שבא לכם לספר לנו? אני עייפה ויש לי מחר מבחן בביולוגיה.
יותר ממוזמנים לתצרף תמונה. תמונה כה קשוחה ואימואית ;; פיכ.

למעלה