שרשור התפקדות!

איכ סביון

מזכיר לי את ביט69. ראשונים והמנהלת הפוזלת הרחק בעברי, אני בתיכון עכשיו. |חמוס|

Iron Flower

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

שם: יעקב גיל: כמעט 23 (מרגיש מבוגר פתאום) מקום מגורים: רחובות אמנים מועדפים: muse beatles alanis k`s choice garbage weird al, oasis(early years),nirvana,pearl jam, אביב גפן היהודים ועוד אלבום-רג'ינה-אהוב: אני משנה את דעתי מלא אבל נראה לי אני הכי אוהב את הדמואים שלא מופיעים על אלבומים. אבל אמרת אלבום אז 11:11 נארף! פויט!

../images/Emo9.gif

שם: יער
]
מקום מגורים: שפלה
אמנים מועדפים: הכל מהכל אין לי כח לפרט
אלבום-רג'ינה-אהוב: 11:11 ואז Soviet Kitsch אחרי המון האזנות..
נארף! פויט! ברור
משהו אחר שבא לכם לספר לנו? אממ.. אני רעבה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

FooK MI

New member
משכב זכר.

[אז מה אם אני בקושי כאן. באתי בעקבותיה של גל
] שם: יהונתן. גיל: 17. מקום מגורים: חולון. אמנים מועדפים: רג'ינה, טורי איימוס, הדרזדן דולז, באוהאוס, סוזי והבאנשיז, נושאי המגבעת, הסמיתס. ובריטני, אבל היא לא אמנית מועדפת, היא מורה לחיים
אלבום-רג'ינה-אהוב: אני לא איכותי, אז לא 11:11. אני לא נון-קונפורמיסט, אז לא ביגין טו הופ. אני כן צפוי ומשעמם, אז סובייט קיטש, בלי מתחרים בכלל. משהו אחר שבא לכם לספר לנו? נגמרו לי הכדורים של האלרגיה, וראשי פועם משל היה שדיה של רג'ינה בזמן שהיא גונחת וגוחנת מעל הפסנתר. אני שוקל מוות כפתרון.

Sikamikanico

New member
אני ואני ואני

שם: עירא גיל: 20 מקום מגורים: גבעת עדה אמנים מועדפים: רג'ינה ומיני ירקות. אהובים כרגע: rilo kiley, dresden dolls, דפנה והעוגיות. אלבום-רג'ינה-אהוב: ה-סובייט. משהו שבא לי לספר לכם: את "הכינה נחמה", אבל עוד מוקדם לשעת סיפור.

sky darkens

New member
מיצי. ^^

שם: הדר גיל: 16 מקום מגורים: רעות. ליד מודיעין. אמנים מועדפים: אוונסנס, רג'ינה. רוניסופרסטאר. XDDDDDD אלבום-רג'ינה-אהוב: סונגס. נארף! פויט! אמ, כן. משהו אחר שבא לכם לספר לנו? יש לי מחר בוחן בהיסטוריה ואני נכשל. ;( יותר ממוזמנים לתצרף תמונה. מפורים, עם השיער הכחול. ;[ הודגש באמצעות מדגישומטיק

Chandler Rulz

New member
1234567890אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשתABCDEFGHIJKLM

(וואו, יש המון מקום בכותרת פתאום..) שם: איגור גיל: 20 מקום מגורים: בת ים אמנים מועדפים: המון.. מ-Deep Purple, Led Zeppelin והביטלס, דרך Depeche Mode, Leonard Cohen ו-Nick Drake ועד ל-Radiohead, Muse, כנסיית השכל, Metallica ועוד מלא.. קיצר, אני אוהב המון(
) מוזיקה..) אתם מוזמנים לקפוץ גם לכאן: http://www.last.fm/user/ChandleRulz
אלבום-רג'ינה-אהוב: Songs נארף! פויט! (!They Pinky and the Brain (and Larry משהו אחר שבא לכם לספר לנו? אני עייף.

Blood Roses

New member
בא לי גם.

שם: אשכר. גיל: כמעט 17. מקום מגורים: איזור ירושלים. אמנים מועדפים: די, אין לי כוח. אלבום-רג'ינה-אהוב: Songs, לפחות בתקופה הזו. נארף! פויט! ? משהו אחר שבא לכם לספר לנו? נהיה כאן שרשור ארוך>< יותר ממוזמנים לתצרף תמונה. נו, טוב.

נעמה בז

New member
איחור אופנתי- כי יש לי סטייל

שם: נעמה (כי לא הייתם עולים על זה לבד) גיל: כמעט 18 מקום מגורים: כפר-סבא אמנים מועדפים: בלר, פיקסיז, רג'ינה, ביטלז, גורילאז, קווין, דיידו, פול סיימון (וגם גרפונקל כשהוא נמצא), REM, סיזר סיסטרס, סופרגראס, דה קלאש, אבי גרייניק, אריק איינשטיין, מופע הארנבות של ד"ר קספר ועוד אין ספור דברים שנעימים לי באוזן. אלבום-רג'ינה-אהוב: לוידעת. כולם היו בניי. נארף! פויט!- נניח. משהו אחר שבא לכם לספר לנו? יש לי מוסר-לימודים לוקה בחסר :/ וזה יעלה לי בציון במסכם מחר. אלוהים! (וכמו שאתם שמים לב אני כאן במקום להמשיך ללמוד. מי חינך אותי).

רייל

New member
I'm not the one that's crazy.

שם: ריילקוקו. גיל: 17. מקום מגורים: קדימה סיטי. אמנים מועדפים: לו ריד והדרזדן דולז. אלבום-רג'ינה-אהוב: סובייט. נארף! פויט! - ואם לא בא לי?
אחר שבא לכם לספר לנו? הפליקר הכוסון שלי, כנסו, אני מוכשרת - http://www.flickr.com/photos/7816466@N04/?saved=1

kepit

New member
נמ..

שם:סתיו גיל:עוד לא 14 מקום מגורים: באר שבע
אמנים מועדפים: יש כלכך הרבה...אינפקציה, שייגעצ,איגי ווקסמן,placebo,red hot chili peppr,radioead,דפנה הועוגיות
ואני יכולה להמשיך כמה שתרצו.. אלבום-רג'ינה-אהוב: לאדעת אני עוד לא ממש מכירה אותם רק אתמול התחלתי לשמוע אותה..
נארף! פויט!- טוב משהו אחר שבא לכם לספר לנו? נמ.. יותר ממוזמנים לתצרף תמונה. לתצרף?
-->

kepit

New member
אבוי כמה שהתמונה הזאת מכוערת...

רציתי תמונה אחרת... :( פעם הבאה..

featherhead

New member
אני!

שם: אסף גיל: 20 מקום מגורים: קיבוץ משמר דוד, נואש למבקרים
אמנים מועדפים: פיג'יי הארווי, מריאן פיית'פול, השינס, קאת'י דייבי, Noisettes, do me bad things, פיירי פרנסס, אליוט סמית, נינה סימון ועוד ועוד ועוד
אלבום-רג'ינה-אהוב: 11:11, הוא הכי מגוון ומופרע שלה נארף! פויט! לגמרי. משהו אחר שבא לכם לספר לנו? ביום ראשון הקרוב אני מזומן לבית משפט השלום על מנת להיבאק בצדק העיוור של המערכת המשפטית! אחלו לי בהצלחה!
ותמונה~

למעלה