התפקדות, תשקיעו ותקראו, זה ישתלם יום אחד...
שם: דריה+ שם משפחה ישראלי מדיי כי אבא שלי לא רצה שם משפחה בריטי.. אני מתכננת להחליף אותו.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- גיל: 13, אבל חבל שלא לומר שב6.9 יש לי יומהולדת שזה ממש בעוד4 חודשים ו14 יום (

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מקום מגורים: ת"א יפו -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אמנים מועדפים:Regina Spektor ,Belly and Sebstian, Billie Holiday, Bob Dylan, Bright Eyes, Carole King, הפסקול של הסרט/מחזמר המופלא RENT, הפסקול של הסרט/מחזמר הנפלא CHICAGO The Chordettes, The clash, Damien Rice,דני סנדרסון ,Diana krall , Dinah wingston , Duke Ellington, Duran duran,Edith Piaf, אפרת גוש, Ella Fitzgerald, Elvis Costello , Eric Clapton, Finley Quaye, Fiona Apple, FUNK'N'STIEN, Hermans Hermits, Janis Joplin, ג'וזי כץ , Keren Ann, הפסקול המופלא של Kill Bill, Lady and bird, Leonard Cohen, הפסקול המגניב של Les miserables(עלובי החיים) , Lou Reed, Louis Armstrong, Madeleine Peyroux, מאיר אריאל, מוניקה סקס, Nancy sinatra(הרבה הרבה יותר מהבת של..היא גם יותר מאבא שלה, הרבה יותר), Patsy Cline, Nina Simone, Norah Jones, Nouvelle Vague, Pete Dohertei, Randy Newman, אחינעם ניני,Anouk, אריק איינשטיו,אריק לביא, THE beach boys, The beatles, שרון ליפשיץ , Shirley Bassey, Simon&Garfunkel, Smokie, Stacey Kent, The Police, Suzanne Vega, Tim Buckley, Tori Amos, U2, Smoke city, Kate Bush פוו, זה נראה כאילו בלעתי פטיפון.. אני בחורה מגוונת.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אלבום רג'ינה אהוב: Songs/Soviet Kitsch ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- משהו אחר שבא לי לספר: הכינוי נשמע מתלהב, יש לי פשוט קטע עם השיער שכל אחד חושב שהצבע שלו אחר, יש האומרים ג'ינג'י, יש האומרים בלונדיני יש האומרים שטני, אבל חבר לשעבר אמר לי שיש לי שיער זהוב וזה הזכיר לי אגדות ילדים ותמיד רציתי להיות אגדת ילדים

הכרתי את רג'ינה לפניי שלוש שנים ומאז הספקתי להיות ב2 הופעות שלה, אחת בארץ ואחת בלונדון והיא האמנית היחידה שאני שומעת נונ סטופ, יש כאלה שבהפסקות אצלי, היא פשוט מתנגנת אצלי באוטו/בחדר/בסלון(ואבא שלי כועס כי הוא אומר שהיא נחמדה בהתחלה אבל אי אפשר לאהוב אותה כשהיא נטחנת בשכל, לא אכפת לי, אני עדיין שמה את זה נונ סטופ..) אני תיאטרוניסטית בתיכון לאמנויות, אבל רב הפעמים לא מקבלים אותי לדברים בטענה ש"אני בוגרת מדיי לתפקיד של ילדה", בקיצור, שחקנית מתחילה ואמנית מבפנים, עם כל השיט הזה של נפש של אמן, אה, אני גם גרה ביפו באחד מהבתים העתיקים מול הים, שזה מהנה ויפה אבל אני עדיין אוהבת לומר שאני מת"א ועדיין מבלה שם את רב זמני, אני אוהבת מאוד מאוד בגדים, יש לומר שכל פעם שאני מרוויחה קצת כסף זה מה שאני עושה איתו, קונה בגדים אצל מעצבים תל אביבים או בTOP SHOP יש בי זלזול קל לאנשים שלובשים זארה, פשוט כי יש יותר מידיי כאלה.. אני גם פריקית של קולנוע, משאילה שני סרטים לשבוע(כי אמא לא מרשה יותר) ורואה עוד כמה בקולנוע ובין האנשים המעטים בגילי שאשכרה מנויים לסינמטק וגם הולכים לראות שם סרטים פוו, זה היה ארוך ואני מניחה שאף אחד לא באמת קרא את זה/: אבל כדאי לכם כי"יום אחד שאני אהיה מפורסמת(; זה ישתלם לכם" (