שרשור התפקדות

DecayCell

New member
שרשור התפקדות

יש כאן עוד אנשים שאין להם תעסוקה חברתית הולמת בערב הזה

resputin

New member
../images/Emo46.gif ולא מזמינים אותי../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

סמנתה רולז
. אני גם משועמם.. אין לי חשק לצאת, או להתלבש.. או לסדר את השיער.. אז נשארתי בבית, בגופיית פשע ושיער פרוע

DecayCell

New member
יכול להיות גרוע יותר

הרבה יותר גרוע... אני פאקינג עושה עכשיו תרגילים בטריגו

resputin

New member
טריגו רגיל, משוואות, משפטים, מה?

טריגו זה חביב כזה.. ותאמין לי, יש הרבה יותר גרוע.
.

DecayCell

New member
זהויות

מתמטיקה בכלליות זה בכלל לא נורא (זה אפילו, שומו-שמיים, נחמד לעיתים), אבל המחשבה על להישאר בבית ביום שישי ולפתור תרגילים במקום לבלות היא די מעוררת חלחלה...

resputin

New member
הא, אתה רק בי"א. ../images/Emo13.gif

אויש בּוּב.. זה הולך ונעשה יותר ויותר מגעיל
.

DecayCell

New member
אני אומנם לא משקיע דבר בשיעורי תנ"ך

אבל אני עדיין יודע מה עושים לנביאי-זעם...

TwelveEyes

New member
גם אותי לא הזמינו ../images/Emo3.gif

אבי, אני עושה עליך חרם! המממף, גם אני נשארתי אתמול לבד להתבשל במיצים שלי... אבל היה בסדר. הרמתי טלפון לכמה אנשים שלא דיברתי איתם מלא זמן, עשיתי מרתון חביב של קומדיות סיקסטיז, הסתבר לי שאני באמת לא בהריון אחרי הכל (למרות שהמחזור שקיבלתי ממש מוזר..) אה כן, גם מצאתי חציל במקרר עם אח שלי ושקלנו לצלם אותו בצורה מאיימת בשביל האתר ^__^ ועכשיו אני מפתחת עצבים נגד החבר שלי, אבל יכול להיות שזה פשוט בגלל המחזור

גואנו

New member
אני חולה ../images/Emo10.gif

אז עמוק באדמה (נו מתחיל! אני רצה) ואולי מטריקס 3? (מה הקשר? אין לי מושג)

גמני תקועה בבית

אוף מיכל צריכה אוטו!!! מיכל צריכה רישיון! אם למיכל היה רישיון היא הייתה יכולה לא להיתקע בבית ולעשות משו מועיל! בעעע. עוד 4 חודשים נלמד לנהוג...ואז אח"כ יהיה רישיון....... אוף זה יותר מדי זמן! מישהו רוצה להיות הנהג הפרטי שלי?

גם כשיש רשיון ואוטו, מיכלי

לא תמיד יש מה לעשות
אני מצאתי את עצמי היום בערב רטרו, עם חברים-רטרו (אנשים שהדרכתי איתם לפני חצי שנה בערך), ועם מוזיקת רטרו (בקסטריט'ס באק?!). כן כן, מסיבת יומולדת בבולדוג. מי חשב על הרעיון ההזוי הזה?! היו שם שלושה חתיכים בדיוק. וגם הם היו סטרייטים.

כן אבל אם היה לי אחד כזה אתמול.....

או לפחות לאחותי.......אז היה לי מה לעשות, כי כל הבעייה שלי הייתה ניידות.....:)

גואנו

New member
בואי נסתכל על חצי הכוס המלאה

לי יש אוטו ורישיון אבל אין לאן לצאת
_כאילו מבחינת מקומות הומו-לסביים)

פיציק

New member
שישי בערב זה בעעעעע ../images/Emo70.gif

כבר חודש וחצי שלא עשיתי כלום בסופשים שלי. או שאני מנסה לשחק אותה גדול ונשאר בדירתי החמימה בתל-אביב או שאני חוזר הביתה ולא נפגש עם החברים שלי כי כולם או עייפים מידי מהלימודים, או חולים מידי, או סתם מעצבנים מידי ולא מבינים שמועדון זה לא המקום היחיד שאפשר לצאת אליו ואם אתה לא רואה מישהו כ"כ הרבה זמן אז אתה גם יכול לשבת איתו בבית קפה למרות שיש לך קפה גם בבית

dannnnnna

New member
אנשים.. צאו מהבית..

בקרוב (או לא כלכך בקרוב בגלל שאכשהו הפורום התמלא בילדים בני 14) תתגייסו ותתגעגעו לסופ"שים האלו נצלו כל רגע!!!

למעלה