שרשור (התפקדות) והכירות.

היייייי ../images/Emo141.gif

אני רזיה, בת 17. גם בין המבוגרים פה ( בדומה לנטע לפניי). לפני שנים כשהתחילו לשדר את הסדרה באמת אהבתי אותה נורא. הרעיונות מאחוריה הסיפור מבחינה מדעית ופילוסופית באמת יפים ומעניינים. אחרי כמה עונות (בערך כשוויד עזבה) כבר התחלתי לצפות פחות אז אני לא ממש מעודכנת בעונות האחרונות, אבל ראיתי פה ושם פרקים. אולי הפורום יתן לי מוטיביציה לראות סוף סוף את השידורים החוזרים. זהו, מקווה שיהיה פה כיף!

Amalthea

New member
נו, |מזיזה את הזקן העבות הצידה שלא

יפריע לי להקליד| אני כבר בת 19 עוד חודשיים, זקנת השבט אם לא פספסתי משהו, גם הייתי מאובססת במידת מה עם סליידרס בבחרותי ומחרימה את הסדרה מאז שוייד נעלמה ובבדאי מאז שקווין נעלם (אף מילה על ההסבר המזעזע שנתנו לזה, בדיוק הצלחתי להחלים מהאקזמה שתקפה אותי כשראיתי פרק "חדש" של סליידרס לא מזמן). אחת הסדרות היחידות (טוב, *היתה* אחת הסדרות היחידות) שפותחות לך את הראש במקום לצמצם אותו לגודל שמאפשר לך לצפות במקבץ פרסומות מלא. מזל"ט על הפורום כבר אמרתי?

punk00ache

New member
וואי איך חיכיתי לפתיחת בפורום הזה!!

דבר ראשון מזל טוב!! אני בת 16 וקצת מר"ג האמת היא שאני לא פותחת בכלל טלויזיה אלא רק בשביל לראות את מסליידרס מופע שנות ה-70 ומשחק החיים אמממ הייתי רואה סליידרס נדמה לי כשזה שודר פעם ראשונה בטלויזיה ומאז כל פעם שהיו את השידורים החוזרים גם :)) הכי אני אוהבת את העונה הראשונה והשניה עם ההרכב המקורי ועונה החמישית ממש לא טובה לדעתי.. ברגע שהם מעיפים את השחקן הראשי מה הם מצפים? וחוץ מזה שאת שני השחקנים שהביאו לא ממש אהבתי

GreeCheeMan

New member
מה קורה אנשים?

אני קוראים אותי גיל, בן 15 מהוד השרון. אוהב לראות באפי קוטלת (אחחח... המתרגמים בארץ) הערפדים (כמו כולם פה), מכושפות (גם כן...), דארק אנג'ל (אתה לא רואה שום דבר מקורי?!?!?!?) 24 ו-7 ימים (אפשר גם להגיד שאני רואה טלוויזיה 24/7) (הופה!!! הנה 2 סדרות מצוינות שאני לא מבין איך אף-אחד פה לא רואה), ג'רמיה (עוד אחת שממש כדאי לכם להתחיל לראות) וכמובן, סליידרס (אני מסרב להשתמש בשם שהמתרגמים בארץ קבעו לתכנית הזאת) ונראה לי זהו. אני מקווה שיהיה פה מעניין ואני ישאר פה הרבה.

Lucky Charmed

New member
היי לכולם

קוראים לי רתם אני עוד חודשיים (בערך) בת 15 ואני גרה בהרצליה. אני רואה מכושפות, סליידרס, אפקט הפחד, חברים, חוקים שבלב...... אז זהו בעצם

למעלה