שרשור (התפקדות) והכירות.

The bilis Girl

New member
אני...../images/Emo19.gif

שרון, בת 14 בעוד חודש ושבוע בדיוק. לא צופה בסידרה כרגע, אבל הייתה צופה בה בקביעות בשתי העונות הראשונות. צופה גם בבנות גילמור ומכושפות.

ull

New member
אני

עוזי, מת על מכושפות סליידרס חברים וסמולוויל

גויבה

New member
היי מזלט

קודם כל קוראים לי עדי ואני בן 14 (בעוד 4 ימים) ואני ממש מעריך את הסדרה גולשים בזמן סדרה ענקית אני רואה גם מכושפות, חברים, שנות ה70 ובוורלי!!!! ותענו לי על שאלה מי זה ארטורו (רצוי להוסיף תמונה) זה הפרופסור??

נו טוב... אם כולם עושים את זה...

ואם תשאלו אותי: ואם כולם היו קופצים מהגג גם אתה היית קופץ, אז התשובה היא: אולי הייתי עושה את זה גם אם אף אחד לא היה עושה את זה...
טוב... אז זה שירשור הכירות, אז הנה על עצמי, בן 14 וחצי, גר במושב אמונים ליד אשדוד, אוהב הרבה יותר מידי סדרות בטלוויזיה, משחק הרבה יותר מידי במחשב... איי סי קיו: 154579797 (איך אני אוהב את המספר הזה...)

SaberTooth

New member
אז... אממ... אני מניח שתורי...

אז ככה, אני סייבר, בן 15 ממש עוד מעט. גר בחור גדול במרכז הארץ הידוע כפתח תקווה ("אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה - ערסים, זקנות ובני עקיבא"). כשאני לא סוגד לטראנס (
), אני אוהב לקרוא, להתבטל מול המחשב ומול הטלוויזיה ולנהל את פורום רומח הדרקון (479) ואת פורום מכושפות (402) פה ב-
. מלבד זאת, אני אדם די רגיל ומשמעם. ו... אממ... זהו... אני מניח. אז, מי יתן ותברך טראנס את הפורום הזה בשגשוג ובהצלחה.

SmallVille Girl

New member
היי לכולם !!!

שמי מיטל עוד שבוע ומשו, בת 15 !!!! יום לפני ניצני חחח... אוהבת סמולוויל משה גולשים....

SaberTooth

New member
עוד שבוע ומשהו קוראים לך מיטל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אההה... בטח התכוונת "שמי מיטל, עוד שבוע ומשו בת 15". אם את יום לפני ניצי, אז את שלושה ימים לפני...

HuGo Hell

New member
Me_&_Yuki_&_Shuuichi ^_^../images/Emo1.gif

אנוכי- אופיר, בן 14.5 (עוד 5 חודשים בן 15) מרעננה. סדרות אהובות בנוסף לסליידרס: מכושפות, באפי, אנג'ל, חוקים שבלב (אמילי
) מופע שנות השיבעים וזהו
סליידרס זאת אחת הסדרות הראשונות שלי ואני ואוהב אותה

PorkchoP

New member
אני ארנב.

כמה אני שונא את השרשורים האלה... יוני וירניק, גבעתיים, 14.5, טומטום על האש, ברווזנים, נקודותיים וכיוב'.

taltal girl

New member
חדשה../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

נמנמנמ. אני צליל, בת 12 וחצי, אממ. אני נורא אוהבת את סליידרס. וחוץ מזה אני אוהבת את "מופע שנות השבעים", ו.. ואת שאקירה ואת דה קולינג. אממ, אני בזמן האחרון לא רואה הרבה סליידרס, כי אני ממש לא אוהבת את העונה החמישית...
על הפורום החדש
צפו לביקורים תכופים שלי

PorkchoP

New member
אין ממש חדש או לא חדש.

את נחשבת פה לותיקה בדיוק כמו כל אחד פה.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif אני!!!!!!!!1

אני מרים אפשר לקרוא לי מירי מימי מיה ועוד.... ב-15 לספטמבר אני אהיה בת 15
אני גרה ברמת -גן |ערס| אני רואה בנות גילמור, סליידרס (אופקורס
), שנות ה-70,מורדים ,מכושפות חברים, מלאך שחור,תשוקות,השבט,נני,משחק החיים ודוסון קריק וזייהו!!! אהה ואיסיקיו שלי:::::172292496

tin ker bell

New member
../images/Emo105.gifטוב,גם אני...

קוראים לי מרין (או טינקרבלל),גרה קרוב לאיפה שנדב (מנהל הפורום) גר,באיזור מישור החוף בצפון.
בת 14 ביולי (כרגע בת 13.5),רואה (ואוהבת מאוד) את הסדרות מכושפות,סליידרס,סמולוויל ודארק אנג'ל.
אוהבת לשמוע את הביטלס,אבריל לאוין,ובמיוחדד רד הוט צ'ילי פפרס!
וזהו!

סמנתה

New member
דבר ראשון מזל טוב על הפורום!

דבר שני...ניצן 'סתכלי על החתימה שלי... דבר שלישי...הפרטים: קוראים לי נועה אני בת 14 וחצי ואני מהוד השרון...אני אוהבת לראות גולשים בזמן מידי פעם, לא קבוע...ואני אוהבת לראות :קטנטנות,המורדים,בנות גילמור,חברים,מתחילה לחבב את מש"ה וצופה בעוד כמה סדרות אחרות.... טוב וזהו...אז רק ד"ש קטן לניצני...שאני רואה אותך כל יום...חח...ובהצלחה עם הפורום למרות שהוא עוד רק בחיתוליו!

A n g e l u s

New member
אני|באפי-ז"ל|../images/Emo121.gif../images/Emo170.gif

אני רועי בן 12.5, אני גר בראשון לציון, מנסה לנהל ולפתוח את פורום דארק אנג'ל, רואה: מכושפות, סליידרס, באפי (ז"ל
), אנדרומדה, דארק אנג'ל, קורא/רואה אקסמן, המורדים, וזהו...

neta18

New member
שלום אני נטע

אני כמעט בת 18 ... לא ראיתי הרבה אנשים מהשכבת גיל שלי פה, לא שזה משנה... בכל מקרה אני מאוד שמחה לגלות שמישהו סופסוף פתח פורום לגולשים בזמן, באיחור משהו יש לציין... אני חושבת שזאת אחת מהסדרות הטובות ביותר שהיו לפחות עד העונה הרביעית בעיקר בגלל כל הרעיונות על העולמות המוזרים משהו שהיו בעונות השונות, וגם בגלל שהבסיס שלה הוא תאוריות מדעיות אמיתיות (למשל, בפרק הראשון, הפיילוט, כאשר קווין מחפש את הפתרון למשוואה שרשומה על הלוח במרתף כל מה שכתוב על הלוח נכון! זאת באמת תאוריה שמישהו פיתח וזה קשור ל"גשר של איינשטיין-רזון או משהו כזה, אני לא בדיוק זוכרת) בכל מקרה היית לי ממש אובססיה על הסדרה בעבר, היום אני כבר יותר שפויה (יש שיאמרו אחרת) אבל יש לי חלק גדול מהפרקים בבית שהקלטתי לפני איזה חמש שנים כשהעונה הרביעית הוקרנה לראשונה ובעקבותיה כל הפרקים מהתחלה בשידור חוזר... עוד משהו שרציתי להגיד הוא שאני לא מבינה איך לא הזכרתם את העולם בפרק שנקרא אג האדס עונה ראשונה פרק מספר 7 אם אני לא טועה... אני אפרט יותר במקום אחר ... אז עד הפעם הבאה המון מזל"ט ובהצלחה!

למעלה