שרשור התחבטויות

והגדולה יותר

האמת שכשאני מסתכלת על זה, אני מבינה את התשובה בעצמי, אבל אשמח בכל זאת לשמוע דעות

michali278

New member
אם להשאיר, אז את זו

ולתחוב אותה יותר למכנסיים שלא ישאר הרבה עודף מבחוץ.
שהמראה יהיה קצת יותר מוקפד.
לטעמי בהחלט עובד במראה של ג'ינס על ג'ינס.
היא מתוקה בעיני!

kikush4

New member
זאת יושבת עליך יותר יפה

אני לא מתה על שילובי ג'ינס על ג'נס

Dr T noki

New member
אם אפשר להדחף לך גם פה

(בגללך ובגלל Aניס ומעיןבר הגעתי לכאן, ובאשמתכן אני מתמכרת לאט! טוב, נו, מהר...
)

לדעתי המידה הקטנה טובה לך יותר. החולצה מתוקה בעיני, והולכת נחמד גם עם הג'ינס, לפחות הצבע הכהה של המכנסיים. עם ג'ינס בהיר תכלת פחות מתאים לדעתי, יותר מדי ג'ינסי.

Dr T noki

New member
ואת השמלה במעלה השרשור הייתי מחזירה

אם יש אפשרות כזו. הצבע לא מחמיא בעיני, לאו דווקא לך, אלא בכלל והגזרה גבולית (קחי בחשבון שאני לא חובבת מראה צה"לי באזרחות, או בכלל
)

אפשר ואף רצוי!

נראה לי שבאמת השמלה תחזור, היא אכזבה הרבה יותר מדי גדולה בשביל מחירה (מילא הייתה עולה 100-200 ש"ח, אבל היא עלתה פי שתיים בערך. במחיר כזה, או שזה מושלם או שזה לא אצלי בארון) והחולצה הקטנה יותר תשאר גם היא. יש לי הרבה תוכניות בשבילה.

Aניס

New member
הי!!! ברוכה הבאה

תמיד טוב שיש רופא(ה) בקהל

איזו משלחת מכובדת הגיעה מהפורום השני YYY !

להשאיר את הקטנה יותר

ודנים על דנים זה, ירחם השם, טרנדי! ככה שאת יכולה ללכת על זה בשקט.

דלעת

New member
רכז תשובות

1. השמלה- להחזיר. היא לא מספיק מדויקת בעיני.
2. המידה הקטנה. אחלה חולצה, ואהבתי את השילוב של הג'ינס הבהיר עם הכהה.

Bacio

New member
באת לי כ"כ בזמן

אז ההתחבטות שלי קצת שונה. יש לי תואר קבלת תואר (מאסטר ללא מאסטר למי שמתעניינת), ובניגוד לאחרות כאן, אני סופר מהמתלהבות מהנושא (אבל גאה בעצמי שממש לא טחנתי לכולם שיש לי טקס השבוע). אז הדילמה: מה ללבוש לטקס?

מכיוון והטקס הוא בסוף יום ארוך (אני מלמדת עד 17:30 והטקס מתחיל ב- 18:30), אני מתלבשת ומתארגנת שם (איזה כיף
). אז אין לי זמן לשרוף מול הארון ולהתחבט מה הולך עם מה, והחלטתי, שלא כהרגלי (ואולי בהשראת efroch99), להכין כמה אופציות מראש, ולבחור מהן.

אז האופציות לפניכן, ואני אשמח לשמוע מה דעתכן.

נ"ב: יש כמה אופציות יותר מועדפות מתוך מה שאני אעלה, אבל אני ממש לא מקובעת על אף אחת מהן.

למעלה