שרשור "...השבוע"!!!!

noagdfan

New member
שרשור "...השבוע"!!!!

טוב יאללה צריך להעיר את הפורום. בזמן האחרון הצטרפו לפה הרבה פרצופים חדשים
. כולם מוזמנים לענות:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
להקת השבוע:
הישג השבוע:
כיף השבוע: בשורת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תמונות השבוע[תוסיפו]: אין לי עוד רעיונות. בא לי קפה. ובנים זה חרא. בעעע
יום טוב, או שבעצם- לילה טוב

noagdfan

New member
עונה לעצמי

שיר השבוע: קשה קשה... What's My Age Again- Blink 182 אלבום השבוע: Metallica- The Black Album קליפ השבוע: none להקת השבוע: Useless ID הישג השבוע: 50 בפיזיקה, במבחן שהייתי בטוחה שאני אקבל 0. זאת הייתה חתיכת אופוריה.. [כן נכשלתי אבל כל כך שמחתי! לפחות אני לא אכשל בתעודה!] כיף השבוע: משא"ז לנצח!!!!!!!!!!
בשורת השבוע: בתקווה שיגידו לי כן- שעברתי מפיזיקה לביולוגיה
ספר השבוע: נופ... שום ספר. סרט השבוע: לא ראיתי שום סרטים מעניינים השבוע. תמונות השבוע[תוסיפו]: ---------->

תשובה

אני לא מבינה תמיד אם מתכוונים באמת לה"שבוע" חלק זה מהשבוע חלק מבכלל שיר השבוע:יש הרבה -enjoy the silence אלבום השבוע:אין קליפ השבוע:אין להקת השבוע:elcazzar- יש בקושי אנשים שמכירים אותה ויש בקושי אנשים שלא מכירים ת'שירים שלה- אז למידע עליה פנו אליי! הישג השבוע:89 בלשון- לא חשבתי ככה כיף השבוע:שיחות טלפון עם חברתי הטובה- לא זכור עוד משהו בשורת השבוע:יש עוד מבחנים!!! יאי- בלאחס ספר השבוע:לא קראתי אותו השבוע אבל הוא טוב- האיש של הכלב הלבן- קראתי אותו מלפני שנים- ופתאום שחשבתי איזה ספר אכתוב כספר השבוע- חשבתי עליו! סרט השבוע:זה גם לא השבוע- "תעביר את זה הלאה"- לא ראיתי עדיין חחח ואחד "דוני דארקו" ואפק הפרפר- מומלצים!!!

chuchi46

New member
אממ...

לא היו כל כך הרבה דברים השבוע >.< שיר השבוע- נו, השיר החדש הזה שנמצא במקום הראשון במצעד הבן לאומי... אלבום השבוע- לאיודעת קליפ השבוע- לא רואה MTV, רק שומעת גלגלצ. להקת השבוע- למה הכל של השבוע... השבוע הייתי עם הראש בשיעורים (כרגיל). הישג השבוע- 92.5 במבחן במתמטיקה! כיף השבוע- מחשב... חזרתי למשחק נשכח... ספר השבוע- אני רובוט, אבל מישהו השאיל את העותק היחיד לפניי ועכשיו אני במתח ;_; סרט השבוע- לא יצא לי לראות סרט השבוע... תמונות השבוע- בכלב עם הינומה של וילון! ולא אני דחפתי אותו לשם! אבל אני לא יכולה להעלות את התמונה... ושכחתי! בשורת השבוע- אין עוד מבחנים במחצית!!! ויש גם שה"אין עוד מבחנים" ימשך עוד בערך חודש וחצי!!!

AlmogT4

New member
לא כל הבנים, רובם ../images/Emo3.gif

שיר השבוע:System of A Down-kill rock@roll אלבום השבוע:איפה הילד-מישהו שומע אותי האוסף ^^ קליפ השבוע:Sum41-In too deep להקת השבוע:Green Day וSOAD הישג השבוע:הלמתי חומר של שבועיים ביומיים. כיף השבוע:יום שדה בראשון לציון בשורת השבוע:אני קונה את החשמלית בקרוב ספר השבוע:הארי פוטר והנסיך חצוי הדם[מדהים!!] סרט השבוע:אין תמונות השבוע[תוסיפו]:

pilpelmemule

New member
אללה../images/Emo13.gif

שיר השבוע: useless id- bring me down אלבום השבוע: useless id שני האחרונים redemption ו- no vocation from the world קליפ השבוע: לאדעת. להקת השבוע: useless id הישג השבוע: 4 מאיות בתעודה! היפהיפ הוריי! כיף השבוע: שזכינו באודישן!!! בשורת השבוע: שזכינו באודישן?
ספר השבוע: האריפוטר והנסיך חצוי הדם
סרט השבוע: האריפוטר וגביע האש
תמונות השבוע[תוסיפו]: ולסיום.. פורטנוי

pilpelmemule

New member
אחד הטובים..

המתופף של דרים ת'יאטר.. לא מתה עליהם אבל החבוב פשוט מדהים..

Royal97

New member
משתתף

שיר השבוע: Hole in my soul של Aerosmith אלבום השבוע: החדש של בית הבובות, לא יודע את שמו קליפ השבוע: Tribute של Tenacious D, הקליפ הכי מצחיק בעולם ושיר מעולה להקת השבוע: Aerosmith, ובגדול :) הישג השבוע: 100 בהיסטוריה, הכי גבוה בכיתה. כיף השבוע: המממ קיבלתי פלייסטיישן (פלייסטיישן אחד, אז מהההה אם זה לפני 10 שנים כבר
) בשורת השבוע: חבר שלי השתתף במבצע של נחשון בהרג מפקד החמאס בטול כרם. כבוד, איש. ספר השבוע: "התפסן משדה השיפון" של סלינג'ר. מכירים את הקטע הזה בסדרה E.R שהם מטפלים במישהו שהלב שלו הפסיק לעבוד, והם משתמשים בשוק החשמלי הזה ועושים CLEAR!!! ? אותו דבר לספר הזה..... ל-ה-ת-ר-ח-ק! סרט השבוע: Jarhead, ג'ארהד. צבא, לא במובן הרגיל. תראו את זה עם חברים, וזה יעשה לכם ערב. תמונות השבוע: חבר שלי מנחשון צבוע בהסוואה, רגע לפני מעצר. וכן, בנים זה זבל של עם. אנחנו חראות. מניסיון

חדשה=]

שיר, 14, כפר סבא, היום היה לי את מפגש 8. שיר השבוע: אבי גואטה ונטלי- תלחשי לו שאהבת אלבום השבוע: אממ.. אין.. קליפ השבוע: לאדעת להקת השבוע: ??.. הישג השבוע: 82 באנגלית 89 בביולוגיה 88 בספרות 88 בלשון!!!!!! כיף השבוע: יום ראשון היה לי כייייף
בשורת השבוע: לאדעת.. ספר השבוע: נערת החלום האמריקאי- מג קאבוט סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע תמונות השבוע[תוסיפו]: אין..

chuchi46

New member
שלום לך!

אני סיון, בת 14.5, עברתי רק את מפגש הפתיחה ואני פה פחות משבוע >.< אבל זה לא באמת משנה, כי העיקר הוא====> ברוכה הבאה!

למעלה