שרשור "...השבוע"!!!!

Spotless Mind

New member
גם אני

שיר השבוע : Dido - White Flag אלבום השבוע: אין לי.... קליפ השבוע:my humps להקת השבוע : גם אין... הישג השבוע: הצלחה במבחן המעבר ל5 יח"ל במתמטיקה. כיף השבוע: דיברתי עם מישהי שלא ראיתי הרבה זמן. בשורת השבוע: ששמעתי שהצלחתי במבחן(ראה הישג השבוע). ספר השבוע: ספר מיכא"ל! סרט השבוע: אפקט הפרפר. תמונות השבוע: אין כרגע, אולי אני יצליח לעדכן מתישהו...

Ruby Moon

New member
ברוכה הבאה!!

היי אני עינב.. ממונוסון.. עוד מעט 14.. ביום שני בשיעור 11:'( עוד מעט מסתיים מיכא"ל!!!!!! *בוכה* שיר השבוע: אממ.. No Doubt- Don't Speak וג'סי.. אני מכורה.. אלבום השבוע: ג'סי.. כבר הזכרתי שהתמכרתי לשירים.. אבל אליו לא.. קליפ השבוע: אממ הקליפ שאני הולכת להכין מחר^^ להקת השבוע: אממ.. No Doubt כי יש להם שירים יפים.. הישג השבוע: אממממממ 90 בספורט שכמעט כל הכתה קיבלה מתחת ל85 חוץ מהמהירות- אמיר וליאת אהה וציינתי כבר שאני אסמטית? כיף השבוע: אממ קראתי את המנגה של יוקי קון^^ בשורת השבוע: אני נשארת בבית.. ספר השבוע: ווינטר בלו ילדת פיות סרט השבוע: TSUBASA תמונות השבוע: אמממממ אין לי שמץ.. יש כמה.. בערך איזה...... 90000000.. ^^

משתתף גמכן ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: תלחשי לו שאהבת אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: לא יצא לי לראות קליפים השבוע
להקת השבוע: אין.. הישג השבוע: שרדתי את השבוע
כיף השבוע: יום חמישי! הבוקר - לצאת הביתה והערב - לצאת עם החבר'ה
בשורת השבוע: אין... ספר השבוע: אין... סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע
תמונות השבוע[תוסיפו]: אין..

12111 מיכל

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאיאניאניאני

שיר השבוע: nothing else natters אלבום השבוע:של קלי קליפ השבוע:eek:ver להקת השבוע:שכח תי את השם לא מוצאת בשום מקום הישג השבוע: קיבלתי 66 במורשת הציון הכי גבוה מכול השכבה ואני הולכת לחידון(אמרו ללמוד את כול העליות שלפני ואחרי קם המדינה אבל בכלל לא היו שאלות על זה היו על דברים שלא למדנו והצלחתי בעיקר מספרי קריא שנכתבו על אותו תקופה) כיף השבוע:הייתי חולה(ישנתי במשך יומיים שלמים סוף סוף לנוח אחרי תקופה לחוצה בשורת השבוע:קיבלתי 20 במתמטיקה ספר השבוע: הנעלמים של הרלן קובלן סרט השבוע:אין לי תמונות השבוע[תוסיפו]: לא עולה

למעלה