שרשור השאלות!!!!

פIלי

New member
just doing my job ../images/Emo11.gif

או כמו שאומרים אצלנו - "הלו גברת, נגמר האירוע. גברת, לא לגעת בסחורה בבקשה.. הלו גברת, להמשיך להתקדם. גברת! גברת$%#$!"

שקסי

New member
יער.... בכייף אני אומרת...

- מתי פעם אחרונה עשית סקס?אני ממש לא זוכרת בטח איזה חודש... או פחות... - מתי פעם אחרונה נהנת מ"תענוג אורלי"?שניה אוראלי זה עם יד או פה?? - מתי פעם אחרונה הענקת למישהו "תענוג אורלי"? אם זה עם יד אז לפני איזה שלושה שבועות ואם זה עם פה אז אף פעם- אני פשוט לא מסוגלת זה מחליא אותי.... - האם אי פעם הבאת ביד, ואם כן מתי הייתה הפעם האחרונה?בטח... כבר הרבה זמן לןא.... - את לובשת חוטיני באופן סדיר?כן - עם מי מחברי הפורום היית, ועם מי היית רוצה להיות (שוב, או בפעם הראשונה..)? ואל תגידי לי "כולם", כי אני לא קונה את זה.אם מי הייתי?? ווואי את האמת שבטח אם מישו ואני פשוט לא זוכרת... פאק אני סנילית... אם מי הייתי רוצה- לא כרגע כי יש לי חבר באושר ואושר אבל בכייף עם ...טיילר ועוד כמה... - לסיכום סיכומת - מה המידת חזייה שלך, והאם את מרוצה ממנה?דאבל די- ואני מרוצה ולא מרוצה-זה גדול מידי... יכול להיות גם טוב וגם רע... תודה ביייב

שקסי

New member
גל... עכשיו??

לעשות לך טובה עכשיו?? על מה לעשות לך טובה... רק שאני יידע את הסיבה...

kedeman

New member
טוב ננסה גם

% למה את תמיד שמחה? % לא בא לך לפעמים פשוט לשקוע בתוך עצבות לקצת זמן? % מה הטעם שלך בבנים? % איך את לא יודעת שאוראלי זה עם הפה?? (כמו "אוראל אגזם" באנגלית - וכשאומרים את זה ככה בעברית זה נשמע ממש ממש מגעיל...) % עם כמה בנים היית בחיים? % התנשקת פעם עם מישהי? אם כן, מתי? % מתי היתה השניקה הראשונה שלך? % מתי היה הסקס הראשון שלך? % מה היה ההפרש הכי גדול ביןל לבין מישהו ש: && התנשקת איתו? && עשית איתו סקס? % על מי מחברי הפורום את הכי לא מסוגלת להסתכל בתור אובייקט מיני? (זה בסדר, לא נעלבתי מהתשובה) % מה הדבר שבשום פנים לא תיהיי מוכנה לעשות עם מישהו? שיהיה לך בכייף :)

שקסי

New member
שיק'ה!

% למה את תמיד שמחה? כי למה לא?? זה עושה אותי מאושרת להיות שמחה כל היום וגם אנשים אחרים מאושרים ככה! % לא בא לך לפעמים פשוט לשקוע בתוך עצבות לקצת זמן?הכי הרבה זמן זה איזה שעתיים וגם זה לא... אני תיד מוצאת משו משמח... % מה הטעם שלך בבנים?תנועייתים... סתם זה יכול להיות הכל.. כל מי שימצא חן בעיני באותו רגע... העיקר שהוא יהיה כנה וחמוד... % איך את לא יודעת שאוראלי זה עם הפה?? (כמו "אוראל אגזם" באנגלית - וכשאומרים את זה ככה בעברית זה נשמע ממש ממש מגעיל...)לא יודעת.. לא נראה לי הגיוני... % עם כמה בנים היית בחיים?אממממממ תסתכל לשמיים... כמה כוכבים אתה רואה... יפה נכון שזה כמו חלום... יופי! כי אולי בחלום אני יגלה אם כמה הייתי .... מותק אני תנועתית!! % התנשקת פעם עם מישהי? אם כן, מתי?כן... המון המון ... הרבה בנות בתנועה... במדצים הייתה הראשונה נראה לי... באמת או חובה או נוור או משו... % מתי היתה השניקה הראשונה שלך? בכיתה ו... עם חבר שלי שהיה בח... % מתי היה הסקס הראשון שלך?אממממ נראה לי שקצת לפני מדצים... % מה היה ההפרש הכי גדול ביןל לבין מישהו ש: && התנשקת איתו?שנייה זה היה מישו בן 28.. נראה לי שעכשיו זה 10 שנים... אז זה היה 12 לפחות... && עשית איתו סקס?7 שנים נראה לי % על מי מחברי הפורום את הכי לא מסוגלת להסתכל בתור אובייקט מיני? (זה בסדר, לא נעלבתי מהתשובה)יער % מה הדבר שבשום פנים לא תיהיי מוכנה לעשות עם מישהו?לקפוץ איתו בנאג'י!

kedeman

New member
ועוד קצת..

אם היית חייבת לשנות משהו בחיים שלך (בהווה או בעבר) מה זה היה? למה דווקא זה? נכון את באה מחר בערב לערב מגמה שלי?

שקסי

New member
שיק'ה עוד קצת...

אם היית חייבת לשנות משהו בחיים שלך (בהווה או בעבר) מה זה היה? למה דווקא זה?שסבא שלי מת... כי אני רוצה אותו שיהיה איתי ... אני מתגעעגעת... נכון את באה מחר בערב לערב מגמה שלי?אם זה בערב אז לא כי יש לי ערב מתגייסים.. תודיע לי מתי זה אם זה לא בערב..

kedeman

New member
זה בערב...

ב-20 תיקון לשאלה הראשונה מה היית רוצה לשנות בחיים שלך שקשור אלייך עצמך - ישירות (התנהגות, מראה, בחירות וכאלה) - דברים שבעיקרון יש או היתה לך שליטה עליהם

שקסי

New member
תשאלו אותי עוד קיבינימט... תשובה-שי

לשנות.. אממממ במה שאני עשיתי.. שבערך מכיתה י' הפסקתי ללמוד והחרמתי את בי"ס וכככה היה לי לפני הבגרויות הרבה יותר מידי ללמוד וגם ציוני מגן חרא שדופקים לי הכל... אל תעשו את זה לעצמכם!אני פישלתי ונידפקתי קשות למרות שנהנתי לי בסטלה שלוש שנים בלי להיות ביותר משיעור אחד בחצי שנה...

למעלה