שרשור השאלות!!!!

s h e e p i t

New member
היי../images/Emo70.gif חצופה!!!

את זה לא אני...
סתם... מסע חוף זה אחלה בחלה הולכים... והולכים... והולכים... וכל הדרך רואים ים... וים... וים... והכי כיף זה שאסור להכנס למים כל הדרך! ומזיעים... וכואבות הרגליים... והסוליה של הנעל מתפרקת... (או שזה קרה רק לי..?) ועד שמגיעים ... פי יא! אבל זה טיול ממש טוב!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
! תצאו אתם תהנו

לא נכון!!

למה את אומרת ככה?? הילה- מסע חוף והעפלה זה משהו משהו את מתחברת לאיזו קבוצה שבא לך (עדיף לאנשים שהכרת במד"צים והתגעגעת אליהם, ולא לחברים שאת רואה כל יום כי זה סתם בזבוז של החוויה העצומה הזואת) אם תתאמצי רק טיפה תוכלי לבחור לך מדריך- את פשוט מוצאת את המדריך שאת רוצה ושואלת אותו איזה מס' קבוצה הוא מדריך! ככה תוכלי להסתובב ארבעה/חמישה ימים עם חביב הפורום שלך או עם המדגי"ח המתוק שהכרת במד"צים (לי זה הלך טוב
). חשוב שיהיו מדריחו"פים טובים כי הם חלק מהכיף שם! במסע חוף מתחברים גם עם המדריכים ובאופן כלשהו הם כמו עוד חברים בקבוצה, רק עם עוד סמכות (ועוד יותר תפרים שמחברים את החולצה הכחולה לעור). אני לפחות חושבת ככה.. (או שזה היה רק אצלי?) גם החלק של ההעפלה הוא ממש טוב! לוקחים אותך למוזיאוני העפלה למחנה המעפילים בעתלית ולאנדרטאות שנמצאות על החופים ושומעים סיפורים מעניינים וכל מיני.. אני נורא התחברתי לנושא הזה (מסיבות אישיות..) ולכל אחד שווה לשמוע את כל זה! מסע מטורף! תצאו בהמוניכם ותזכרו כל רקע ואל תעשו את הטעות שלי- תביאו מצלמה! תקוו שיקחו אתכם למוזיאון בחיפה עזבו אתכם ממערות של אליהוים למיניהם לילה טוב.

kedeman

New member
אני כבר רואה מה יקרה...

בסוף איכשהו היא תהיה בקבוצה שאני אדריך!!!!

kedeman

New member
ועוד דבר לגילי

תפסיקי להמציא כינויים טיפשיים למדריכים!!!! מד"גיח??? לכי תמציאי למישהו אחר!!

קשתונה

New member
לניר!

תתקשר אליו תשלח לו אס אמ אסים! לא כזה קשה להשיג אותו.... הוא חוזר תמיד!

שקסי

New member
בבקשה רינה!

. איך זה לעבוד עם ילדים חולים? זה נשמע מאוד מעניין אך מאוד קשה- אז כן זה נושא מאוד רגיש כי מה לעשות יש ילדים שאת תראי עכשיו ועוד כמה ימים כבר לא ... וזה יכול להיות לצד של שיחרור מבי"ח או מהסבל... וזה נורא עצוב... אבל אם זאת יש צד שמח כי אני קדישה להם את כל צומת הלב והם מרגישים הכי חשובים והם הכי שחים וזה מה שטוב ודהים- שאני איתם אני רק שלהם ולא של אף אחד זה רק אני והם אל האינסוף ומעבר לו! 2. איזה פרי/ירק את הכי שונאת ולמה?כרוב ניצנים... יש לי טראומה... איכסה.. זה הדבר הכי מגעיל בעיקרון אני שונאת את זה כי הייתה את התוכנית "פול האוס" פעם והם שנאו שם כרוב ניצנים ובדיוק אמא הכינה כזה וזה הייתה בדיוק הפעם האחרונה שזה נכנס לנו לבית... זה פשוט דוחה! 3. איך ניראת הפיג'מה שלך?יש לי מלא.... אבל הכי אוהבת את הפיג'מה עם הציורים של הדובונים ולילה מסטן שלי.... ויש לי גם כותנות של פו הדב... 4. האם את ישנה בצהריים?מתי שיוצא זה נפלא! 5. איזה תכונה בך את הכי שונאת?וואו שאלה קשה...דורשת יותר מידי צומת לב 6. מה הסטייה שלך?פטימות של אנשים 7. איזה מילה הכי מתצחיקה אותך?כלב ים 8. על מה את מסתכלת דבר ראשון במישהו חדש שאת פוגשת?עיניים 9. איזה תכונות יפריעו לך לצאת אם בן אדם?שהוא פשוט יהיה ערס.... 10. על איזה סדרות טלויזיה גדלת?מומינים, רחוב סומסום גברת פלפלת בולי איש השלג יש עוד מלא מלא מלא... תודה ותמשיכו לשאול!

שאלות לעדי

למה קוראים לך שקסי?
למה אנשים סתומים?
איך השלט של "נא לא לדרוך על הדשא" מגיע לאמצע הדשא?
למה אסור לדרוך על הדשא?
למה אנחנו מורידות שערות ברגליים?
זהו לעכשיו.

שקסי

New member
יפעתי! בבקשה..

למה קוראים לך שקסי? במדמים חבר הכי טוב שלי רצה לצעוק לי סקסי כי יצאתי ביום הראשון כי יצאתי מהחדר בהליכה טיפשית ויצא לו שקסי- מאז זה שקסי כי פשוט זה עבר מפה לאוזן... למה אנשים סתומים?קורה את יודעת מן קטע מטורף ששני הורים סתומים "עושים אהבה" ואז יוצא ילדים סתומים.... והם מולידים ילדים סתומים- אבל אם מוציאים להם את הפקק אז הם כבר לא סתומים- פשוט צריך להוציא להם את הפקק ולתת לסתימה להיפתח... איך השלט של "נא לא לדרוך על הדשא" מגיע לאמצע הדשא? השרת של בי"ס מביא מסוק מטורף... ממנו הוא יורד בסנפלינג ענקי ולכיוון אמצע הדשא... אז הוא מוציא את השלט מתוך חליפת הסנפלינג שלו חופר בעדינות גומה קטנה שותל את השלט ,מכסה, ומשקה אותו שלא ינבול... למה אסור לדרוך על הדשא? כי זה מקמט אותו והורס אותו ואם כתוב שאסור אז תתווכחי?? חוץ מיזה את רוצה שהדשא ידרוך עלייך חזרה?? למה אנחנו מורידות שערות ברגליים?כי זה נורא כייף! זהו לעכשיו.- תודה רבה... קבלי ח"ח...

s h e e p i t

New member
../images/Emo39.gif שאלות לעדי...

איך קוראים לך ?
איפה את גרה ?
סטרייט/גיי/דו-מיני ?
איך תגיבי אם איזה צוציק שעובר ברחוב יחליט לצעוק לעברך בלי שום
סיבה "יא בת זונה" ?
איך תגיבי אם תחרבן עלייך ציפור ?
איך תגיבי אם יתקע לך המחשב בדיוק שקופצת לך פרסומת פורנו על המסך ?
מתי פעם אחרונה אכלת גלידה
?
מתי פעם אחרונה חיבקת מישו ?
מתי פעם אחרונה נישקת מישו ?
שכבת עם מישו ? אם כן.. מתי הפעם האחרונה ?
מתי פעם אחרונה חלמת חלום מוזר ?
מה התכונה הכי דומיננטית אצלך ?
מי האדם האחרון שזרק עלייך משו ?
מי האדם האחרון שזרקת עליו משו ?
בא לך להרוג מישו כרגע ?
למה יפעת פרה ?
איפה את רוצה להיות גרעינרית שנה הבאה ?
כמה ילדים את רוצה ?
איזה שם את הכי אוהבת ?
רוצה שאני אמשיך לשאול עוד שאלות ?
מה עדיף - כבשה שחורה או לבנה ? טוב זהו התייאשתי

שקסי

New member
כבשי!! רותם!! בבקשה...

איך קוראים לך ?עדי פרילינג איפה את גרה ?מושב גני עם סטרייט/גיי/דו-מיני ?מה אני ?? לא יודעת... בעיקר אוהבת בנים... איך תגיבי אם איזה צוציק שעובר ברחוב יחליט לצעוק לעברך בלי שום סיבה "יא בת זונה" ?תודה גם לך שיהיה יום נפלא! איך תגיבי אם תחרבן עלייך ציפור ?יאמייי... איך תגיבי אם יתקע לך המחשב בדיוק שקופצת לך פרסומת פורנו על המסך ?עוד וירוס... אוף... מתי פעם אחרונה אכלת גלידה ?עם אפרתי בעפולה... לא זוכרת מתי..בערך לפני שבועיים... מתי פעם אחרונה חיבקת מישו ?לפני חצי שעה מתי פעם אחרונה נישקת מישו ?לפני חצי שעה שכבת עם מישו ? אם כן.. מתי הפעם האחרונה ?כן...אמממ לא זוכרת מתי... מתי פעם אחרונה חלמת חלום מוזר ?לפני כמה ימים על הגרעין...שבאו הרבה עכברים שהיו יותר גדולים ממני והיו ג'וקים יותר גדולים מהעכברים... מה התכונה הכי דומיננטית אצלך ?דומיננטיות מי האדם האחרון שזרק עלייך משו ?אנה חברה שלי מי האדם האחרון שזרקת עליו משו ?אנה חברה שלי בא לך להרוג מישו כרגע ?את האמת את הארנק שלי שנעלם בפתאומיות... למה יפעת פרה ?לא יודעת... היא פרה?? איפה את רוצה להיות גרעינרית שנה הבאה ?מעלה יוסף באר טוביה מרום גליל בעיקר... כמה ילדים את רוצה ?ילדים זה שמחה - כמה שיותר... אבל בערך 3-4 איזה שם את הכי אוהבת ?יש הרבה... אבל בעיקר את השם שלי... רוצה שאני אמשיך לשאול עוד שאלות ?כן עוד הרבה זה כייף!! מה עדיף - כבשה שחורה או לבנה ?לבנה.... זה מה שאני סופרת כל לילה עד שהשחרוה באה והורסת... תודה! יום טוב!

kedeman

New member
מה, את לא אוהבת את רותם????

איכס!!! רותם היא כבשה שחורה!!

kedeman

New member
רותם!! לכי לישון כבר!!!!

ואם היית צובעת ללבן זה היה פשוט... ממש לא משהו...

שקסי

New member
אני כן אוהבת את רותם!!

היי הייי זה שאני אוהבת יותר כבשים לבנות לא מתייחס לכבשם מיוחדות...

פIלי

New member
קונבנציונלי כרגיל

אני רואה שאף אחד לא הספיק לשאול שאלות מעניינות, אז אני רק ימלא את חובתי. - מתי פעם אחרונה עשית סקס? - מתי פעם אחרונה נהנת מ"תענוג אורלי"? - מתי פעם אחרונה הענקת למישהו "תענוג אורלי"? - האם אי פעם הבאת ביד, ואם כן מתי הייתה הפעם האחרונה? - את לובשת חוטיני באופן סדיר? - עם מי מחברי הפורום היית, ועם מי היית רוצה להיות (שוב, או בפעם הראשונה..)? ואל תגידי לי "כולם", כי אני לא קונה את זה. - לסיכום סיכומת - מה המידת חזייה שלך, והאם את מרוצה ממנה?

למעלה