שרשור השאלות!!!!

מאוו Boaz

New member
שרשור השאלות!!!!

לעדי שקסי פרילינג.. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול!!!

שקסי

New member
כבר שאלה נפלא...

גובה: 150 הייתי רוצה- 150 אני הכי נהנית להיות קטנה זה הייחוד שלי!

HairyPoota

New member
וואלה...

אז...כייף לך... מממ..שאלה נוספת.. מי מחברי הפורום הוא החביב עלייך?

שקסי

New member
חחח

למה אתה כותב כל פעם רק שאלה אחת..?? את האמת שאין לי את "חביב העדי" שלי... כי אני פשוט אוהבת את כולם יותר מידי... ואת האמת שמי שמכיר אותי באמת יודע את זה...

לי יש שאלה אלייך!

נכון שהיית בהופעה של משינה ב-9 ליוני? נכון שהיית עם אחת שקוראים לה אפרת? מאיפה היא? איך הגעת לשם? ונכון שבאותו יום אכלת שווארמה בעפולה?

just stav

New member
יאללה, להפציץ אותה! חח ../images/Emo13.gif

* מה נשמע? * איך את מרגישה ברגע זה? * איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? * עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מתי היה/הייתה: * פעם אחרונה שבכית מעצב? * פעם אחרונה שבכית משמחה? * פעם אחרונה שממש התאכזבת? * נשיקה ראשונה? * נשיקה אחרונה? * עם איזה שחקן הכי היית רוצה לשחק? (קולנוע או תיאטרון) * היית מעדיפה לעשות קריירה בסרטים או הצגות? * באיזו מועצה הכי היית רוצה לגור חוץ מדרום השרון? * איפה את מעדיפה להקים מושב- בגליל או בערבה? * אילת או הכינרת? * יוון או טורקיה? * חורף או קיץ? * כלבים או חתולים? * יפעת או רותם? ולכולם- אל תשכחו שגם אני רוצה אחר כך שאלות!
יום טוב לכולם Love סתו

שקסי

New member
סתו בבקשה!

* מה נשמע? הכל נפלא!! * איך את מרגישה ברגע זה?שחה מאוד כרגיל! * איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?בלב שרון איפה שהוא... * עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?חבר שלי מתי היה/הייתה: * פעם אחרונה שבכית מעצב?ביום שלישי שעבר באזכרת שנה של סבא שלי * פעם אחרונה שבכית משמחה?תאמת שאני לא ממש יודעת מה זה.. לא קורה לי כ"כ... * פעם אחרונה שממש התאכזבת? היום אחרי הבגרות המגעילה שחשבתי שאני יצליח * נשיקה ראשונה?כיתה ו... * נשיקה אחרונה?יום חמישי * עם איזה שחקן הכי היית רוצה לשחק? (קולנוע או תיאטרון)ישראל דימידוב * היית מעדיפה לעשות קריירה בסרטים או הצגות?הצגות * באיזו מועצה הכי היית רוצה לגור חוץ מדרום השרון?בכל המועצות עם עדיפות לצפון... איפה שיש מושב... * איפה את מעדיפה להקים מושב- בגליל או בערבה?בגליל * אילת או הכינרת?כינרת * יוון או טורקיה?יוון * חורף או קיץ?קיץ * כלבים או חתולים?כלבים * יפעת או רותם?לא מכירה ממש את שתיהן אז רותם כי אותה ראיתי כבר...

s h e e p i t

New member
סתו! חתיכת נבלה !../images/Emo70.gif!

את סתם מקנאה כי אותי אוהבים ואותך לא.... ככה זה שאתה מושלם...
תכירו את הצניעות המופרזת שלי...

s h e e p i t

New member
אני אוהבת את...

כי הוא ח'מוד והוא דורש כאפה שתכניס לו ת'לשון
כי הוא מזכיר לי את גל... אבל בלי קשר טמבל
כי אף פעם לא משתמשים בו
כי זה מזכיר לי את יפעת
סתם כי בא לי... אסור ?

Hilaloosh

New member
ממ יש עוד כמה שאני אוהבת.....