שרשור השאדו

bored18

New member
שרשור השאדו

אז ככה... היה נורא למה למה למה באים לשם זקנים בני 80? אוי ויי יש לי שלושה ימים עד הגיוס אז אני חושב נלך עם החבר... נרקוד.. נשתולל.. נהנה כן בטח
אני לא יודע למה אבל על השאדו בליל אמש השתלט צי של אוחצ´ות צווחניות וזקנות. הגענו בסביבות 12 למועדון ונכנסנו... המקום היה שומם איש אחד רקד והוא היה מפחיד והוא התחיל לרקוד בצורה שכולם פשוט הצביעו וצחקו אני יודע שאני עשיתי את זה
טוב לא הצבעתי אבל אתם מבינים את המסר. אח"כ היה די יבש... מהשירים ממש לא התלהבתי והייתי כל הערב במבצ רוח של באסה בגלל שלא היה אפשרי לעשות סיבוב עם התחת בלי שלשון של איזה זקן תצא החוצה אל תבינו אותי לא נכון ... זה לא שאני שונא זקנים... אבל אני חושב שיש מקומות שהם לא צריכים להיות בהם!!! למה במקומות רגילים זה לא קורה? למה הייתי בקאט בלו, פאצ´ה........ ושם הכי זקנים היו בני 25?? למה לא עושים הגבלת גיל? הדבר שהכי עיצבן אותי היום: לא היה ריינינג מן?? איך הם מצפים שיהיה לי מצב רוח ככה?
מאיר

עודד א

New member
ספיינבאר יקירי- זה בשבילך

האם התיאור "המקום היה שומם איש אחד רקד והוא היה מפחיד והוא התחיל לרקוד בצורה שכולם פשוט הצביעו וצחקו" נשמע לך מוכר??? נראה לי שמאיר פגש ידיד ותיק שלנו. תגיד, מאיר, הוא היה עם חולצה לבנה????? ועוד הערה - אני משתוקק לשמוע למה מאיר מתכוון שהוא אומר "זקן".

.m

New member
ואת החולצה המדוברת כבר רכשת? ../images/Emo6.gif

bored18

New member
זקן: מעל 40

המקום היה מוצף בבני 40 אני לא יודע מה נפל עליהם אבל ביחד... באותו יום... הם החליטו לבוא לבקר בעעעע זה היה נורא נ.ב. הוא לבש אדום... אבל היה שם גם מזעזע בלבן שרקד אוחצ´י בטרוף

bored18

New member
תיקון: גם בבולדוג:)

עשיתי שם היום מסיבת גיוס ומה זה היה פאדיחות לשיר:) אהבתי!!!

מאיר, כפארה עליך, שתחייה - ../images/Emo68.gif

רק שתהייה בריא נשמה שלי. ושמור על עצמך בצבא.

spainbar

New member
אתה מכיר את ההרגשה ש bored18

יהפוך יום אחד לבחור עם החולצה הלבנה ? :} ס´

bored18

New member
הערות:

1. האיש בחולצה הלבנה לא דיברתי עליו בכלל אני מדבר על מישהו בחולצה אדומה בכלל שבלי קשר לזה שהוא היה זקן... הוא ממש לא הוא היה מקסימום 22 לא התייחסתי עליו בזה בכלל.... הוא פשוט לא ידע לרקוד וזה היה מצחיק לראות אותו רוקד לבד שאין אף אחד אחר ברחבה חוץ מאיזה זוג חמוד (הם היו מה זה מתוקים יחד) מאיר

xanadu

New member
מסכן מאירק´ה שלנו, רחמים על הבן אדם

צו צו צו. כמה שאתה סבלת, הלב נכמר.

angel79

New member
השאדו...

היינו גם אני ודייב19 אבל לא ראינו אף אחד מכם חברה, מה שקצת אכזב. הייתי בטוח שחלקכם יהיו שם. אפילו מאי לא הייתה, שערורייה (סיכוי קלוש!?!?)...ושוב פיספסתי גם את BORED. בכל מקרה, השאדו היה אותו שאדו..פחות אנשים מהרגיל, המוסיקה קצת יותר טובה יחסית לפעם קודמת. בקיצור קבלו -10, מקווה שהיום בתאיטרון יהיה אחרת (למרות שלא נראה שהמוסיקה תהיה משהו).

פספסת את bored ?

לא הייתי קורא לזה פספוס גדול. רק תדאג לכוון יותר טוב בפעם הבאה !!!

bored18

New member
סליחה אבל... מי אתה?

שאני אדע לבית של מי לכוון את הבזוקה!!!

xanadu

New member
אתה לא צריך להרגיש שאתה לא חשוב

פשוט תדע שאתה לא חשוב

למעלה