שרשור השאדו

היי קסאנדו....

הוא כן חשוב......אז מה אם היתה לו התבטאות שאנחנו חולקים עליה...לא אומר שהוא לא חשוב. כולם חשובים
וגם אתה, אחרי הכל, אתה המלכה

כבר בעקבות ביקורי הקודם רציתי לכתוב

שהשאדו, כמועדון, הוא די, בוא נאמר, תת רמה. מכל בחינה שהיא ,גודל, עיצוב,איכות הסאונד,איכות התקליטן (אם בכלל ניתן לכנותו כך) ,מופעי הדראג המיותרים והמחירים המופקעים. אולם , הדבר שעושה את הבילוי שם למהנה ביותר, הם חברי הפורום המדהימים שמגיעים לשם ויוצקים לתוך הבילוי מאישיותם המקסימה ומגמדים בגדול את החסרונות שהזכרתי. אולם למיטב ידיעתי החברים האלה לא היו שם אתמול(מן הסתם בגלל שצוטטתי איתם באותה שעה) וגם אני לא ולכן לא זכית ליהנות מבילוי שאדו אמיתי. ובעקבות הדברים שכתבת, אני מאמין ומקווה שגם לעולם לא ! אני מקווה שכף רגלך ,שטרם למדה הליכה זקופה מהי (שכן הדברים שכתבת היו כה נמוכים ורדודים עד כי אני מאמין שאתה עדיין בשלב הזחילה) לא תדרוך יותר במוסד הגריאטרי הנ"ל, ותשאיר לבעלי תעודות הקשיש את העונג להשוות סיכומי מחלה, לצלילי ריינינג מן(שלא הושמע מן הסתם בגלל שההרכב שאחראי להשמעתו לא היה נוכח). שמעתי שפתחו גנון בסביבה, אתה מוזמן להכנס לשם.

.m

New member
האם זה אומר ש...

לא נראה אותך שם בשבוע הבא?
mai

.m

New member
תעשה לי טובה, אלאדין!

תרשה לי לחדד את הנקודה עבורך: "...שכולם פשוט הצביעו וצחקו אני יודע שאני עשיתי את זה..." "...זה לא שאני שונא זקנים... אבל אני חושב שיש מקומות שהם לא צריכים להיות בהם!!!" "למה הייתי בקאט בלו, פאצ´ה........ ושם הכי זקנים היו בני 25??" ..."שלא היה אפשרי לעשות סיבוב עם התחת בלי שלשון של איזה זקן תצא החוצה..." ילדים קטנים וטיפשים שמחפשים מה לא בסדר, עסוקים להעביר ביקורת שלילית על כל העולם ואחותו ולא מסוגלים לכתוב מילה אחת - מגיע להם שלא יהנו
כל שנותר לי לאחל למשעמם, זה שכשיגיע לגיל 25 (מוקדם ממה שנדמה לו) יהיו סביבו רק ילדים קטנים וטיפשים שחושבים שהוא מה-זה-זקן... ותרשה לי לסיים בציטוט נוסף: "למה לא עושים הגבלת גיל?" או לפחות הגבלת נקודות IQ...
mai

אוי מאי, שאני אכנס איתך לוויכוח

על דבר כזה? בוודאי שכן! אלאדין במחזור והוא מחפש הזדמנויות כאלה. ראשית, הילד הבהיר שההצבעה והצחוק היו מטאפוריים. זכותו ללגלג בלב. שנית -הילד רוצה לבלות עם בני גילו, מה רע בזה? כמו שבליין הומואים אנחנו לא רוצים סטרייטים וילדות קטנות ומתלהבות שחושבות שהומואים זה קול שמסתובבות בין הרגלים (בשביל זה יש תכלת, לא? (לא יודע, אף פעם לא הייתי שם)). כמו שיש מקומות עם מגבלת מינימום לגיל, למה לא לתת מיגבלת מכסימום בערבים מסוימים? דווקא נשמע בהחלט בסדר מבחינתי. גם אני לא הייתי שמח לבלות ערב בריקוד צ´ה צ´ה צ´ה עם בני 65 (ולא שאני שונא זקנים, רק את אמא שלי).

.m

New member
אוי, אלאדין, שאני אדרדר ואגיב

נו מה...
זכותו. ודאי שזכותו. זכותו גם לרצות שכל הזקנים (בני 25 ומעלה, כמובן) ישלחו ישר למוסדות לתשושים, כדי שלא יאלץ, חס וחלילה, לפגוש בהם ברחוב. הזוועה... ואולי אפשר ללכת עוד צעד קדימה ולומר - הקשישים ואלה שאינם בלונדינים טבעיים, כי ככה אנחנו אוהבים אותם. נו, באמת... זכותו. כן. וזכותי לאחל לו את שאיחלתי, ולקוות שימנע להבא מלהגיע למקום שכ"כ מתחת לכבודו. ולהמליץ - אם הוא כבר מגיע, לשמור מרחק ממני. mai (מה יש לך נגד סטרייטיות, יא הומו)

מאי - החיוך שלך ממיס אותי

איך אני יכול להמשיך ולהעמת עם זיו החמה המפציע מפניך? בכל זאת, השאלה היא גבול הסלקטיביות. את יודעת משהו - לפעמים גם לי עושה רע לראות גברים מזדקנים מזילים ריר מול כוסיות מענטזות (לגבי הומואים מזדקנים אני לא מוכן להתבטא, כי הריר מתחיל לנזול על הסינר שלי). ולמה שלא יהיה ערב לבני 16 - 22 וערב לבני 23 - 30? (למעלה מזה הומואים בלאו הכי מתים - שיסעו לירקונים לאונן על הקברים של החברים שלהם). ואם העיר מספיק גדולה - כן, גם ערבים לבלונדיניים טבעיים (אוי, זה נשמע מה זה גזעני). חוץ מזה - בלונדיים מחומצנים שרואים להם את השורשים הרבה יותר מקסימים בעיניי. ואין לי שום דבר נגד סטרייטיות, כידוע לך יא יא יא מחבקת שכמוך

.m

New member
מחמאות יקחו אותך רחוק

(הי! לא כזה רחוק!) אז תרשה לי לסכם את הדיון הפורה(?): שהגזענים ילכו למסיבות שלהם. וכל השאר - נתראה ביום רביעי, ב
שאדו
.
mai

angel79

New member
חברה להרגע

אני אישית הייתי במועדון , ראיתי את הזקן...זה לא הפריע לי כלל וכלל. האמת ששמחתי שיש כאלה שלא עושים חשבון...באים ורוקדים. בשלב מסויים אפילו הסתכלתי עליו וריחמתי עליו, ושמחתי שיש לו את הבטחון והאומץ לבא למקומות כאלה. אני אישית לא חושב שלמבוגר (לא זקן) קל להגיע למקומות כאלה כשהם יודעים מי האוכלוסיה, הם יודעים שהם יוצאי דופן מבחינת הגיל ובכל זאת הם באים. אז שיהיה להם בסבבה. ואם הם מתחילים איתך, אז או קיי זכותך להתעלם, אבל לא להגיד שעצם היותם במועדון מפריע זה מוגזם. כולנו שווים. תהיו חופשיים, תזרמו, ותכבדו כל אדם באשר הוא.

bored18

New member
אז ככה...

מצטער אם מישהו חושב שאני רוצה לשלוח את כל המבוגרים מעל 25 לבית אבות אז זה לא ככה... מה שאמרתי זה שאני רוצה לבלות עם בני גילי ומפריע לי שבכל מקום שזזתי אתמול אני רואה מישהו שיכול להיות סבא שלי שבא ומתחיל איתי נמאס!!! תגידו להם להתחיל עם בני גילם אין לי בעיה עם מבוגרים יש לי בעיה עם מבוגרים שמתחילים עם בני 18 שילכו על גילם שלהם... אם הם מחפשים זיון ופוחדים שלמישהו בגיל שלהם זה לא יילך אז... חבל!!!

האמת היא

אני חושב שאתה צריך דווקא להיות מוחמא מזה. בן 35 הוא גם בן אדם...וגם בו 60
המממ...סך הכל אתה צריך לומר שיש לו טעם משובך או משהו, לקחת את זה כמחמאה ולא כעלבון. לא

EyeSeeYou

New member
אז לך בלה עם בני גילך

במועדון השכונתי או באגודה לצעירים, אם כל כך מפריע לך לראות אותם שם. יש גם בני 25 ומעלה שלא ממש מתחשק להם לראות קוקיצות בנות 17 בין הרגליים שלהם. יבוא יום וגם אתה תהיה בן 25 או 40 או יותר...

skeep

New member
עכשיו לקרימטוריום

קודם כל ברכות על הגיוס. אני מקווה שלא תגיד למג"ד שלך לחפש יחידה יותר זקנה שמתאימה לגיל שלו. שלא לדבר על הסמח"ט והמח"ט שבטח מה זה זקנים, ומחפשים טירונים להתעסק איתם. אחי, אין לך כבוד. לא לאחרים ולא לעצמך. אחת משתיים: או שאתה ילד קטן ומושתן, שעוד לא התבגר בגרוש (ואז זה הרבה יותר לגיטימי כי יש לך תקווה) או שאתה פשוט טיפש, גס רוח ששום דבר לא יעזור לו. אני במקומך הייתי מקווה שאין צדק בעולם. כי אם יש, כשתגיע לגיל 30 ותראה כבן 40, יהיה ילד מושתן בן 18 שיצביע עליך וישלח אותך לקרימטוריום. סקיפ.

אני מאחל לך שירות נעים ובטוח

ושתזכה להגיע לגילי המופלג. אני רק מקווה שתתרום למדינה הרבה יותר מהתרומה הנוכחית שלך לפורום בכלל ולקהילה בפרט !

EyeSeeYou

New member
פינוקיווווווו שמיייייי../images/Emo163.gif

"מה שלום כולם? אני יורד מהחוטים אני כבר ילד אמיתי....."

אוריק 16

New member
את תשומת ליבכם בבקשה... דקה וחצי

לפני הכל אני רק מבהיר שלא תחשבו שאני מגיע לכאן בתור דמות מחנכת או מלמדת לקחים.... אבל עדיין.. פשוט חבל לי לראות את זה... שימו לב לשרשור מההתחלה מבלי לקרוא מי כתב את התגובה ומי כתב מה... ככה סתם סתכלו על זה ממבט מהצד כמו שנאי עשיתי... עכשיו תגידו לי אם אתם לא נבוכים טיפה ממה שהעלתם כאן.... נכנסתם אחד אחרי השני בבורד הזה , מאיר או איך שקוראים לו, בגלל שהוא ניסה להעביר ביקורת על איזה מועדון ועל מה הוא ראה שם , אז יצא לו עוקצני וציני (כמו 99 אחוז מהתגובות של כל אחד ואחד כאן בפורום כולל שלי) . אני חושב שכל מה שהיה לכם להגיד, היה במקום ובזמן, צודק לא צודק , לא על זה הויכוח , אלא על הדרך , ועל הצורה שבה הדברים נאמרו.... בלי לגונן על העולל אלא רק מביע דיעה על הרוח הכללית משרשור זה. (אני יודע , התגובה מפולפלת בהמון פלצנות,רוחניות , שלווה ומשפטים הלקוחים מאחת התוכניות של רפיק קימחי או איזה פאנט רוחני מופלץ .... אבל סלחו זה היה צריך להיות כף , מה גם שאני בידיוק אחרי " מי הזיז את הגבינה שלי" "בדרך אל האושר" "המקום הבטו - מתחת לאפך" וכאלה.... ) שיהיה טוב. אור.

למעלה