שרשור הצלה! :)

P o l l y

New member
שרשור הצלה! :)

כדי להציל את הפורום החצי מת שלנו- עלה במוחי רעיון- לעשות שרשור שבו כל אחד יכול לשרשר אליו תמונות, הודעות שקשורות לפורום, הודעות שלא קשורות לפורום, תמונות שקשורות לפורום, תמונות שלא קשורות לפורום, שאלות שקשורות/לא קשורות, ובקיצר- הבנתם את הרעיון! (אני מקווה). אז כדי שהרעיון (ה"גאוני"!) יצליח- כל אחד שקורא לעצמו חבר פורום צריך להיכנס לכאן קצת יותר, לכתוב קצת יותר, להגיב להודעות, ובלה בלה בלה, אז אני מקווה שהבנתם את הרעיון- ואנא- היו יצירתיים! :)!! כמה הרואי מצידי :)

P o l l y

New member
אז אני אתחיל :)....

מי לדעתם הכי מופרע/משוגע/שרוט ב jackass ו- cky? לדעתי steve-o מה איתכם????

VVEE MAN

New member
נראה לי בגלל

שהוא איש "חרא" כזה יש לו מלא קטעים קורעים עם חרא

BiAAcH

New member
מה, אתם לא זוכרים...

את הפרק שסטיב-או אמר לחברים שלו מהקרקס לשמור לו חרא של פילים ואז הוא שם ערימה ענקית בבריכת ילדים וקפץ פנימה מסולם?? אין מצב שלא ראיתם את זה, זה מצחיק בטירוף....

VVEE MAN

New member
בקושי

יוצא לי לראות ג'קאס אבל יש לי את כל הסי קיי ואיי שיש ואני מוריד קטעים למחשב אז חשבתי... תגיד באיזו שעה משדרים ג'קאס

NO FUCK

New member
כבר הורדו

את התוכנית אם אני לא טועה בגלל הילד שניסה לחקות אותם והקטע של סטיב או היה בעיקר מגעילל FUCK YOU ALL

BiAAcH

New member
אני לא יודע...

אם עוד יש את זה ב-MTV, ואם יש, זה ב-22:30 ביום שישי, ויש גם ב-MTV2 כמעט כל יום ג'קאסס, דירטי סנצ'ז (בריטים מזוכיסטים) או back of the y (תוכנית פעלולים ממש ממש מטומטמת). זה בערך ב 1-2 בלילה.

BiAAcH

New member
איזה ילד...

נראה לי משהו כמו בן 14 שנתן לחברים שלו לדרוס אותו עם המכונית

uriayon

New member
הוא שותה דג זהב ואחרי זה הוא דוחף

אצבע ומקיא אותו לתוך אקווריום

zadaa

New member
א י כ ס..

פעם הכי אהבתי שם את סטיב או עד שראיתי את מה ההוא עושה בסרטים שלו ובסרט של גיקאס אין הוא לא נורמלי..וזה בעצם כל היופי

למעלה