גם בגלל זה הם אומרים בתחילת כל פרק (יודעים פעם שעוד היו משדרים קבוע חחח) "אזהרה! הם מקצוענים ובלה בלה בלה..." כי באמת לכל בנאדם שם בג'קאסס יש את המיומנות המיוחדת שלו (סקייטר, ליצן, סנו-בורדר וכמובן ג'וני נוקסוויל שהוא לא יודע כלום חוצמלקשקש ולקבל הרבה כסף יותר מכולם) ועל ההודעה הראשונה - ברור שסטיב או הכי משוגע הוא גם mr. pain שם אבל לדעתי השני אחריו זה ג'אם מרברה טוב אבל בתכלס הוא יותר משוגע בcky גם כמעט כל הקטעים שמראים אותו בג'קאסס לקוחים מהסרטים שלו
לשם , מקסימום עוד כמה שנים הוא יעשה בטורקיה או משהו כזה ( כרטים לטורקיה = 50 $ ) אז זה לא כזאת הוצאה גדולה יחסית... אבל צריך להחשיב את זה שעד אז יש סיכוי דיי גדול שהוא ימות
דבר ראשון זה לא היה וודקה וזאת לא היתה הופעה... אלא זה היה בניו יורק בטיימס סקוור... אבל המסע הופעות כן כולל אכילת מנורות והכל אבל גם עוד כל מני דברים ועוד אנשים שאני זוכר את חלקם (פונטיאס, ווי מן,פרסטון לייסי וראין דאן)....... וסטיב-או לא ימות בזמן הקרוב אז לא לפתוח עין תודה!!
אישי, אבל אל תחשוב שאתה מבין יותר מאחרים , כי אתה לא. ודבר שני זאת כן היתה וודקה , זה לא היה בטיימס סקוור וזה כן היה בהופעה..( איפשהו בקליפורניה נראה לי )
זה שאני אומר "דבר ראשון" וכל החרא הזה זה אומר שאני חושב שאני יותר טוב? לא!!! פשוט ככה אני מדבר ואני ממש מצטער והנה זה בדוק וזה היה בטיימס סקוור וגם אמרתי שיש גם קטעים שלו בהופעה אבל הקטע שהוא אוכל את הזכוכית ושותה זה עם טקילה והוא גם מסניף את המלח ומשפריצים לו לימון לעין... מצטער אחי אני פשוט רגיש ודקדקן כשזה מדובר על ג'קאסס ו cky זה בנשמה שלי סורי
בגלל כל הסימני קריאה וזה , זה נראה כאילו אתה בא לרדת עליי או משו כזה.. חפיף. ואני מסכים עם כל מה שאמרת אבל הוא גם עשה באיזו הופעה ת'קטע שדיברתי עליו... וד"א אני מכיר ת'קטע בטיימס סקוור.
חזרתי הבייתה מאימון רצחני ואני מסטול מעייפות, רואה של מי השורה הזאת, ואני לא הכי זוכר עכשיו כל מני דברים, אבל מחר, כשאני אהיה צלול אני אביא פוול סיפורים שלי ושל AdShEaTaKoRe, אין לי מושג מאיפה להתחיל....