שרשור הפרק 31.08 - תגובות ודעות

boazt25

New member
איני טוען שאילן עילוי בבישול

אולם המנה שאבי הגיש הייתה מזעזעת בהרבה מהמנה של אילן. אבי גם מקובע ולא מוכן לקחת סיכונים כמו נניח אליאב ואילן. אני גם לא אוהב את היציאות שלו בסגנון לא מבשל אצל אשכנזים.

Haad Yao

New member
משהו כזה

אבל יש גבול כמה אפשר להעביר מישהו שלא מבשל מספיק טוב. לדעתי, אם אליסיה תעזוב בתוכנית הבאה (הרי מבחינת סגנון הבישול היא הגרסה המזרח אירופאית והחיננית של אבי - בישול אתני מאוד, ביתי מאוד, עם אפס השקעה בצלחות, שלא ממריא ולא משתנה), הפער בינו לשאר המשתתפים שנשארו יהיה כבר קיצוני מדי וייאלצו להיפרד גם ממנו.

junky285

New member
שאלה

מה זה המקום הזה (ואיפה הוא) שהם היו בו ובישלו באש?????

נראה לי על סמך התכניות שהיו

שבעונה הקודמת היו בשלנים יותר טובים, יותר מנוסים ויותר יצירתיים. יש גם העונה כאלה שמתבלטים או עם פוטנציאל אבל הסך הכל מאכזב.

n o g a m o o n

New member
מאד התאכזבתי מהפרק אתמול

במשימה הראשונה, חלק גדול לא הבינו בכלל את מהות המשימות. כמו שאייל אמר "לבשל את הבית" הם לקחו דברים שהם מכירים והכינו שוב את עצמם. במשימה השניה גם לא הבינו ולא התייחסו כראוי למקורות האש שלהם. אליסיה שמה סיר על מדורה, אבי הכין לחם במעשנת, איריס הצחיקה אותי ברמות, כזו פרינססה. על אבי כבר אין לי מה להגיד. הגיע הזמן שילך הביתה. וכל הכבוד ליוסי,שי,עמנואל וסימה על שהצליחו לעבור חלק לשלב הבא. נראה אותם כולם היום במשימת החושך, צריך להיות מעניין.

peporain

New member
מסכימה מאוד, הם פשוט לא הבינו את המשימות

בית מלא בשפע - ואליסה מבשלת מרק מקופסת טונה? מלא דגים ובשרים ואבי מכין לחם במעשנת, ועוד הוא יודע מראש שלחם צריך מעל 200 מעלות ולו יש רק 150, למה הוא קיווה? שהמעשנת תתלהט מעצמה?... אותה טעות שהמתמודדים עושים מתחילת העונה, לא לקחת בחשבון מגבלות הזמן והמקום ולקוות שהדבר יסתדר מעצמו בדרך פלא... נחשו מה... זה לא...

n o g a m o o n

New member
זה ה"סמוך" הישראלי ☺

אני אחרבש משהו פה ויהיה בסדר, אולי לא ישימו לב שלקחתי סלט מוכן קנוי, או דג קפוא. חחחח

ומה שהכי מרגיז- שזה הולך להם!

מתמודדים שפעם אחרי פעם מאכזיבים עדיין נשארים ובמקומם מודח משהו שנפל פעם אחת. לא הוגן!!

lb22

New member
הנה הפתעה , ראיתי את הפרק... :)

לפחות את חלקו של ההדחה וכל המשימה הזו. קודם כל זו משימה גאונית לדעתי , ולמה היא גאונית כי היא מבדילה (או אמורה להבדיל) בין מי שנמצא שם כי אוהב לבשל לבין מי שיודע לבשל ולבחור את הפריטים שלו. חבל שלא נתנו את המשימה הזו לכולם , הייתי רוצה לראות את איריס ועמנאול מבשלים ככה .... הם נפלו שם עם האווז וזה לדעתי בעייתי לבשלנים שרוצים להגיע רחוק (או שזו רק דעתי). בכל מקרה טוב שהדיחו את אליסיה על פי המנה שלה היום , מצטער היא זו הייתה מנה מתחת לכל ביקורת וממש לא מנה שאמורה להציל אותה. בכל מקרה, ראיתי רק את החלק הזה ואת הסוף של המשימה הראשונה (רק שהראו מי ניצח בה)... אז זה אומר שאני שוב בארץ ואולי מחר או שבוע הבא אני אבדוק מה קורה עם התחרות בשופרסל אם היא עוד רלוונטית.

little junebug

New member
נמאס ממולאים!!!

העונה היא לחלוטין-עונת הממולאים. וזה כולל את הכל,רביולי,ירקות ממולאים,בשר עטוף בבצק,דים-סם ועוד ועוד וזהו!!! חצי מהמנות בכל משימה הן ממולאים על סוגיהן. עם כל הכבוד למשהו שיש בתוכו משהו אחר המתמודדים איבדו את המקוריות וממלאים כל הדרך אל הגמר. אותי כצופה זה משעמם. אני הולכת למלא לי פיתה עם חומוס וחתיכות עגבניה .

המעשנת והפוייקה היו עונש אין סיכוי לבשל אוכל

טוב / סביר בזמן כה קצר גחלים / טאבון ואש גלויה זה מעולה אלא אם כן מעשנת נותנים להם 5 -8 שעות כנ"ל לפוייקה זו משימה שמי שמגריל (משחקי מילים) את הפויקה / מעשנת מועף אין זמן לבשל בפויקה בזמן קצר

דוצה1

New member
ואז באה איריס בוחרת ראשונה

את המנגל (גריל) ובמקום להכין מנה של גריל מכינה תבשיל?????? של פרחי קישואים ממולאים בחציל (קלוי כמובן) ואף אחד מהשופטים לא מעלה על דעתו (בעיקר לא איל שני) שהמנה לא קשורה למנגל? אני לא סובלת את הבישול שלה, ולא את ההתנהגות שלה. לא שייכת . ניכר שהמשחק מכור איתה

מסכים לגמרי, אם כי נדמה לי שהייתה הגרלה והיא

הייתה ראשונה? לא נעזרה בכלל באש שוב הפליה

למעלה