שרשור הפרק 31.08 - תגובות ודעות

אילן הכי נורמלי שם, חבל שעף

אילן הכי נורמלי שם, לא מנשנש לא אסיר ולא מתנשא חבל שעף

Mominit

New member
../images/Emo15.gifהיא כבר כמה תוכניות מפשלת ועדיין שם../images/Emo4.gif

אין לה מושג בבישול סורי...

Haad Yao

New member
ההודעות שלך בשרשור

מקוממות מאוד. יש לך זווית מעניינת לחלוק, ולא רק גזענות והומופוביה?

peporain

New member
מזכיר לי איזה גולש אחר

שבדיוק חסמתי לשבועיים עקב התבטויות באותו הסגנון. גם לך נראה שיש לנו פה פיצול אישיות?...

Mominit

New member
../images/Emo15.gifגם ההודעות שלך מאוד מקוממות

ועדיין לא ממהרים לחסום אותך.לא נורא.

peporain

New member
כי יש לה פרוטקציה אצל ההנהלה... :)

מה מקומם בהודעות של haad? אולי פספסתי?...

peporain

New member
יש לך קשר סודי לגולש אחר מהפורום?..

או שסתם יש לכם את אותו עולם הדימויים?

peporain

New member
שרשור הפרק 31.08 - תגובות ודעות

נתחיל מקיטור - כמה, כמה, כמה אבי יכול לדבר על הכלא וחוויותיו מאחורי הסורגים... הפנמנו, כל הכבוד, בואו נתקדם מכאן... ואת האוכל שבישל לא אהבתי לא במשימה הראשונה ולא במשימה השניה. להכין לחם במעשנת?... איריס עם כל התלונות מסביב שיותר עצבנו מאשר שעשעו - הפתיעה... אני לא אוהבת אותה ולא את הסגנון שלה, אב בכל זאת יש בה משהו. לעומת זאת גילי - מקסימה כרגיל, מתוקתקת כרגיל והאוכל שלה נראה טעים מעבר לרגיל אליאב -היה מעניין לראות את הצד הנוסף שלו שי ועמנואל - הפייבוריטים שלי ממזמן, לא הצלחתי להבין את ההתעלפות מעוגת המייפל של סימה. העוגה הכי פשוטה והכי מוכרת שיש שהוטבעה בהמון קצפת... אליסה - ממש לא ברור מה מעשיה שם, היא פשוט לא מצליחה לצאת מהקונכיה שלה. איך שאמר רושפלד - מכל השפע שוב קאשה ושוב שמיר... לענית דעתי - היא ואבי אמורים להיות המודחים הבאים ולסיכום - לעניות דעתי, הפרק לא משהו... אפילו השופטים קטלו את רוב המנות, במיוחד במשימה הראשונה.

אז מה היה לנו היום....

סימה שוב זכתה....לא מפתיע... שמחתי שעמנואל זכה...הוא הפייבוריט שלי כרגע... אליסיה לדשעתי. מיצתה את עצמה.... אליאב......איזה חמוד!!!!!!מתה עליו.... גילי....בסדר...היא שומרת לדעתי על מצב בנוני....היא לא גרועה אבל לא מעולה.... איריס יודעת לבשל אבל היא התנהגה ממש מוזר היום....צרחה רצה ממקום למקום וביקשה מכולם עזרה...קצת פרינססה כזאת... היא הכי פחות אהובה עלי... את יוסי כמעט לא הראו היום... לדעתי אלסיה היתה צריכה לעוף ולא אילן....

Haad Yao

New member
סימה זכתה לדעתי

רק כי האחרים פישלו. כמו בהרבה תוכניות אחרות, היא עשתה משהו בסיסי, לא מקורי, לא ברמה של שלבי תוכנית אלה. היא זכתה בהצטיינות בזכות המנה של עמנואל ובזכות הכישלון המהדהד של רוב האחרים. לדעתי היא צריכה לעזוב מיד אחרי אבי ואליסיה. ויוסי - דווקא ראו אותו ואת השיקולים שלו, אהבתי את התעוזה, חבל שלא הצליח כמו שהוא רצה, אבל כל הכבוד על הסיכון שלקח.

Haad Yao

New member
תופעת אבי מתחילה למצות את עצמה

בהתחלה חשבתי שהוא ממלא את משבצת הבחור החביב על כולם. אבל מתוכנית לתוכנית התחושה הייתה, שהפער בין הבישול המקובע שלו לבין ההתפעלות המעושה של השופטים הוא גדול מדי, אז תהינו (בן זוגי ואני) האם מוסד הגמילה לא ביקש מהתוכנית איזו טובה באופן אישי. בכל מקרה, בשלבים האלה של התוכנית כבר אי אפשר להעמיד פנים שהוא בשלן על שיש למחוא לו כפיים. האוכל שלו טוב במטבח הביתי, בקושי. ובניגוד לאנשים אחרים שהתחילו קצת חלש (עמנואל, איריס) והתפתחו והפתיעו - אין לי ציפיות דומות מאבי. הוא נורא נעול: לא יכול לשתף פעולה עם אף אחד, לא אוהב כלבים ואשכנזים (
), לא שומע את הטיפים של השופטים (שמתם לב, שכל מי שלא קיבל את הטיפים שלהם במהלך הבישול התרסק?). טוב, חאלאס, מקווה שניפטר ממנו בקרוב. אליסיה: נכון, היא שייכת טכנית לדור ה - Z אבל מבחינת הבישול היא סוג של זוהר. אני מודה שאני לא מצפה בכליון עיניים שינפו אותה כי היא נעימה בצורה בלתי רגילה. אבל אם היא מסכימה בעצמה שהיא לא מסוגלת לצאת ממטבח אחד - אז הגיע זמנה לעזוב. אם הייתה הגינות מוחלטת בתוכנית, אז אבי היה עוזב לפניה, כי היא לפחות מזהה מצבים חברתיים וקשובה לסביבה שלה. אבל בהתחשב בסוגיית הטובה למכון הגמילה
היא בטח תעזוב בפרק הבא, או אם תהיה הפתעה כלשהי באחד אחריו. איריס: מתחילת התוכנית אני מרחמת עליה כי היא סוג של אנדרדוג. כל כך ברור לי שעורכים אותה בצורה שגורמת לה להיראות "העשירה המנותקת", וגם בפורום כל הזמן אומרים שהיא "מתנשאת". אבל ברור שזה רק דימוי, היא מעולם לא התנשאה על איש (ובטח לא הגיעה לרמה של אבי שלא רוצה לבשל אצל אשכנזים). המנה האחרונה שלה היא לא מקריות לדעתי, רואים שם מיומנות שלא רוכשים ביום אחד. לא הייתה התעלפות מעוגת המייפל של סימה. הם אמרו שהעוגה היא פשוטה ופירגנו להם כזוג. עמנואל עשה את המנה היותר טובה, אבל לדעתי שניהם נישאו בעיקר על גלי הכישלון של האחרים. לדעתי, את המנה הטובה באמת הכין שי (גם מקורי וגם טעים). עמנואל עשה, כנראה, מנה שטעמה מעולה (למרות הבזיליקום) אבל אפילו הוא ידע שהוא חוזר על עצמו; יוסי היה נועז מאוד אבל פקשש בביצוע (עדיין כל הכבוד), ואליהב עשה טעות של מתחילים עם הסלמון... אפילו אני יודעת שלא נוגעים בדג קפוא
ונסיים בהדחתו של אילן... ציפיתי שאליסיה תבוא קודם, אבל לא הופתעתי. הוא כל הזמן עשה טעויות של בשלן לא לגמרי מנוסה, החל מפרק האודישן. חיבבתי את האיש עצמו אבל מה לעשות.

peporain

New member
אני לא שוכחת לאילן את מנת האודישן

כשהוא הציג את המנה בתוכנית מתכונים נפרדת שבמקרה ראיתי שניה וחצי ממנה, הוא אמר שהעוף צריך להיות מושרה שעתיים מראש... אם נזכר שהאודישן שלו היה אודישן "הפתעה" עם זמן קצוב - ועוד הזמן הזה לא הספיק לעוף להתבשל... אז אנחנו מקבלים פה תקלה גדולה בעריכה ובאמינות... כהרגלך, סקירה מתמתת ומעניינת :)

לי הפריע עוד משהו אצל אבי וגם אצל גילי

אצל אבי, שמכל הדברים שהיו במטבח בבית שהם היו בו הוא בחר דווקא בטונה. מהרוטב החריף שהוא הכין אפשר היה להכין שקשוקה, או רוטב לפסטה, הטונה היתה פשוט מיותרת, ונדמה לי שחוסר הקשר בינו לבין גילי זה דווקא לא בגללו אלא בגלל גילי. היא בעצמה אמרה שהיא לא טובה במשימות זוגיות, ופשוט ראו את זה, היא בקושי תיקשרה ודיברה עם אבי וזה נראה שהיא לא יודעת לעבוד בצוות. חבל.

הפרק היה נחמד..

איריס מעלה לי את הפיוז.. מי עוזר לי מי קוטף לי? יאללה שלה...שתצא תתמודד!!:) בסה"כ נהנתי...

boazt25

New member
הבחירה להעיף את אילן ולהשאיר את אבי

היא פשוט הנחייה שקופה ועלובה של ההפקה. איך לכל הרוחות משאירים בנאדם שלא קיבל את הטיפים של השופטים שרף לחם והעלים הממולאים גם היו על הפנים ומעיפים דווקא את מי שהצליח בדקה ה-90 לשנות את המנה ולהביא אותה במצב סביר. האם העונה היא במגמת שקם את האסיר ?

Mominit

New member
אפשר לחשוב שאילן היה טוב יותר.....

אמרו לו בפנים שהאוכל שלו נראה מזעזע מבחינת מראה וטעם יותר מזה לא צריך... לדעתי סתם החליטו פה שאבי גרוע כי לאנשים מסויימים כנראה לא נוח ולא נעים לראות מול העיניים בתכנית בפריים טיים אסיר נרקומן לשעבר שמנסה להשתקם בזכות התכנית.לדעתי הוא מבשל מעולה,הוא מקסים ומגיע לו להשיאר בתכנית לפחות עד הגמר...

למעלה