שרשור הפרק ה-3

Pikachuu

New member
זה לא צוות התוכנית

אפילו צוות התוכנית חושב שהסידרה הזאתי נוצרה רק בישביל הנוער , זה בערך סרט פורנו בלי עירום ועם הרבה פרקים. בוי אם תבדוק את כל אלה שאומרות שהסידרה הזאתי מולשמת וכדלקמן תגלה שהן נערות שמכורות לסדרות, או יורת נכון לטלויזיה.

tom12346

New member
כנסו ותגידו מה דעתכם

האיכות של הסדרה ממש גרועה. הצילום חובבני ועושה כאב ראש,כל שנייה עושים זום,אין צילום יפה כזה כמו בטלנובלה בע"מ המצלמה זזה כל שניה ומתמקדת בדברים לא חשובים. בקיצור , צילום לא מקצועי ומעצבן. כל שניה מראים קליפ כזה על פריז ועל הים בת"א ועל ישראל..אולי איזה 100000 פעם בתוכנית טוב שזה לא חצי שעה מהסדרה כל הקליפים האלה!!!. נראה כאילו מישהו שלא יודע לצלם מסתובב עם מצלמה פשוטה ומצלם מה שבא לו מה לא ככה?

Pikachuu

New member
זה סוג שונה של צילום

השתמשו בזה באיזה סידרה בארצות הברית. אם לא שמת לב המטרה של הסידרה היא לא הסיפור והצילום והאמנו. , הסידרה היא בישביל מעריצים וה"באז"

1כרמליש

New member
יש לך בכלל ניסיון בצילום?

מאיפה את יודעת שזה צילום גרוע? מה פעם צילמת סדרה? את מקצועית?

Salanit

New member
פרק כיפי../images/Emo112.gif

חבל שנגמר מהר מידי
אהבתי איך שהמאבטח עבד על ברוריה כדי שלא תדחף להם בארוחה
וגם היה משעשע הקטע שבו גיל השלים בין הזוג
חוץ מזה הצילום כבר פחות מעצבן. אחלה "פיק אפ" היה היום.

לגבי הפרק

יש כל מיני בעיות שם שאני מקווה שעם הזמן יסתדרו. אני מתכוונת לעריכה שאם יורשה לי לאמר קצת פוגמת בפרק. לדוגמא דמות אחת אומרת שורה והשניה עונה לה מהר מידי...אלו בעיות של עריכה שבסופו של דבר די הורסות את הפרק. גם על המעברונים שהרי כבר ראינו (מעברוני החוף, הרכבת...) הייתי מוותרת או לפחות מחליפה אותם(?) מעבר לזה הרעיון של הסדרה נחמד ואני תמיד אוהבת לראות את פריז :)

מ ח ט

New member
כמה פתטי (בר רפאלי)

חחח המשתמטת הלאומית בתור חיילת לשעבר .כמה פתטי

HAINEEKEN

New member
המשתמטת הלאומית?

את יודעת כמה בנות השתמטו מצה"ל, כולל מפורסמות, אז מה עושה אותה המשתמטת ה"לאומית"?

מ ח ט

New member
זה לא אותו דבר

נכון שיש הרבה בנות שהשתמטו מצה"ל והן מפורסמות אבל אף אחת לא התגאתה בזה ואחר כך רצה לשחק דמות של קצינה מצטיינת בצה"ל לשעבר

berni19

New member
בר שחקנית מעולה

מה קטע עם הצבא, יאללה תרגעו מה זה היה עוזר אם בר הייתה עושה קפה לאיזה קצין?? ככה כולןם נהנים ממנה

Pikachuu

New member
אהמ - יש לי שאלה..

אני ממש רואה שמנהלת של החברה תדבר אל הבת של בעל המקום ככה... ברור... ממש מציאותי.. והכי אהבתי , ניראה לכם שבת של מיליונר תשב ותסתום ותקשיב כשמדברים אליה ככה? לא יכלו להמציא דיאלוג יותר מציאותי שימשיך את הסיפור של הסדרה? וסתם דיעה אישית תקנו אותי אם אני טועה , מקס הוא לא שחקן, ואני אומר את זה כי הוא לא משנה שום דבר בדמויות שהוא משחק בהן,הוא מתנהג בחיים כמו הדמויות שהוא משחק,הוא בעצם דוגמן , בערך כמו כמעט כל שאר השחקנים בסידרה הזאת, טוב כמובן שיש בה את השקנים המדהימים , כמו האחראית הזאתי בטיסה!! היא באמת שחקנית טובה..

pureK

New member
לפחות הם יכלו להיות ריאליים

אי אפשר להיות קצינה מצטיינת + תואר במנהל עסקים עד גיל 23! בשביל להיות קצינה צריך לחתום לפחות שנה קבע אחרי השירות חובה (בואו נגיד מגיל 18 עד 21), וכידוע לי, בשביל לקבל תואר ראשון זה 3 שנים (נגיד סתם לצורך העיניין היא דחסה הכל בשנתיים, אז זה עדיים מגיל 21 - 23) ובכלל, יש לה פרצוף להקיא עליו... אף פעם לא אהבתי אותה ואף פעם לא אוהב. אבל אהבתי את השחרחורת הקצוצה... ודווקא סגנון הצילום "הלא מקצועי" מגניב...

bimbi and basla

New member
כל מה שיש לי להגיד

ואני מקווה שלא ימחקו כי זכותי לכתוב מה שאני חושבת אז ככה הסידרה על הפנים ואני גם אסביר את עצמי א. יש רק כוסיות ילדות כוסיות ב. כל הזמן מדברים שם רק על סקס מי עושה עם מי וכמובן יש את הפרחה שאוהבת לעשות עם כולם ראבק לא נמאס לכם ????????? כל סידרה עכשיו בעברית שתצא ידברו שם על סקס ויעשו סקס ג. אין שם אפילו שחקן אחד טוב חוץ מ ששי קשת כל השחקנים (כנראה ששלמו לו המון כסף בכדיי שיככב בסידרה הזאת ) וממתי דוגמניות חושבות שהן שחקניות?????????? היא ממש מדקלמת את הסט שה' יעזור לי אבל אחד הדברים שאני באמת לא מסוגלת לראות זה שיש סדרות של תמונות כל עלילה 2 דקות וישר קופצים לנושא אחר ה' ישמור זה כל כך מעצבן אבל האמת שאני אמשיך לראות ולא בגלל שאני נהנת פשוט זה מעביר לי יופי את הזמן וגורם לי להרדם יום טוב לכם

SeXxy GirL 2

New member
פרק מגניב!!!!

יאייי מקססס כ-ל כ-ך חתיייךך!!! שיוווווו הוא פשוט מושלם!! והפרק ממש חמוד.. ומגניב!

שאלה

מישהו יודע מה הקטע עם הבת של הלנה? שכל פעם שהיא אומרת שאם היא תאחר הבת שלה תכעס מאוד...

Kate9

New member
אני חושבת.. ../images/Emo122.gif

הסדרה עצמה יכולה להיות ממש טובה, אבל נגה שחר הזו שפנפנת הפלייבוי הורסת פשוט הכל, היא עושה מכל הסדרה סתם איזו סדרת פורנו עלובה לנוער. זה פשוט בושה להסתכל הזה, כל הסדרה יש רמיזות מיניות ומבטים מהסוג הזה, זה פשוט מגעיל.. ורוב הפרק מתבסס על זה.. זה כל כך דוחה ומשעמם.. ולמה לעזאזל ליהקו אנשים שלא יודעים לשחק כמו בר רפאלי (עאלק קצינה מצטיינת.. פשוט בושה), ונוגה שחר (לה מתאים יותר לשחק באיזה סרטון פורנוגרפי).. אין.. אני חושבת שזה פשוט הרס את הסדרה, וזה פשוט גועל נפש לראות את זה. המשך יום נעים

למעלה