שרשור הפרק ה-3

bimbi and basla

New member
בדיוק ממש ככה נערת פלבויי

שגם התפקיד שלה זה לזיין חתיכים תסלחו לי על המילה אבל ממש ככה ובר רפאלי אין מה להגיד דוגמנית פיצוץ אבל זהו לא יותר מזה שחקנית????????? שתשאר בבית וכן הסדרה תת רמה איפה כל השחקנים הטובים??????????? לאן הם נעלמו ?????????????????????????

Kate9

New member
אני יגיד לך לאן-

השחקנים הטובים באמת משתתפים בסדרות טובות באמת ובסרטים טובים באמת, לא סתם באיזו סדרה תת רמה כמו פיק אפ שהבסיס שלה הוא זיונים.

Kate9

New member
שכחתי סימני ניקוד..

השחקנים הטובים באמת, משתתפים בסדרות טובות באמת ובסרטים טובים באמת, לא סתם באיזו סדרה תת רמה כמו "פיק אפ" שהבסיס שלה הוא זיונים.

אבל זה מה שמוכר היום!

לפחות הצוות של הסדרה (האנשים שעשו אותה) ידעו טוב מאוד שמה לעשות, היום סקס זה מה שמוכר. וזה מביא להם הרבה רייטינג.. אבל לדעתי חוץ מסקס יש לסדרה הזאת הרבה מה להציע! ואי אפשר לשפוט אותה עדיין בגלל שעוד לא התחילה העלילה האמיתית ועוד לא נחשפו הרבה דברים אז אולי פשוט כולנו נחכה ונראה מה בהמשך לפני שנעביר ככה ביקורות?!

Kate9

New member
ואולי לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סקס מוכר?! בסדר, מסכימה.. אבל בשביל זה לעשות סדרה?! יש הרבה דברים שמוכרים הרבה יותר מאשר סקס סקס וסקס! תיקחי למשל את הסדרות הכי גדולות - "חברים", "טלנובלה בע"מ", ועוד רבים וטובים, מה? רוב העלילה שם מבוססת על סקס?! לא! והיא בכל זאת מוכרת! בגלל ששם יש שחקנים שמשחקים טוב! ..(את יודעת.. האנשים האלו שלא רק קוראים מהדף) ולא רק איזו שרלילת פורנו שמחרמנת טייסים.. אני כבר צופה בפרק השלישי של הסדרה ואין שם שומדבר חדש.. רק סקס, סקס וסקס.. בשביל זה יש ערוץ פורנו. ולחשוב שילדה בת 13 כמוך אומרת דברים כאלו... קשה להאמין עד כמה שהעולם שלנו הידרדר.. אפשר ועוד איך אפשר לשפוט את הסדרה הזו ע"פ הפרק השלישי שלה, נחכה ונראה מה יהיה בהמשך? איך את יודעת בדיוק מה יהיה בהמשך? איך את יודעת שהסדרה הזו תשתפר? את ראית את אותם פרקים שאני ראיתי, ההבדל ביינינו הוא שאני לא מהופנטת מהציצים של בר רפאלי והיופי של מקס אולארצ'יק. את צופה בסדרה הזו רק בגלל שמשתתפות שם דוגמניות וכוכבות פורנו וכמה בחורים שנראים טוב. ויש לי את כל הזכות להעביר ביקורת על הסדרה הזו יקירה, בדיוק כמו שלך יש את הזכות לומר שזו סדרה מצויינת. להזכירך זה פורום של הסדרה "פיק אפ" לא כתוב שזה פורום "למעריצים".. הפורום הזה נועד בכדי שאנשים יכתבו בו את הדעה שלהם על הסדרה. יום טוב

לדעתיי..

קודם כול תנשמי עמוק, אל תתפסי מעצמך בגלל שאת אולי יותר גדולה ממני בסדר? יודעת מה סבבה, תעבירו ביקורת. אפשר לחשוב שבחברים אין סקס ואין כלום. הם ממש תמימים! חוצמזה אני לא מהופנטת בכלל מהציצים של בר רפאלי ולא מהיופי של מקס אולארצי'ק. תתפלאי. לא כולם כמוך סבבה? אם זה מה שהסתכלת עליו עד עכשיו ושמת לב אליו, אז תדעי שאני דווקא לא. ויודעת מה סליחה, מותר לך באמת להביע את דעתך ולמתוח ביקורת. ואני לא אמרתי שהסדרה תהייה יותר טובה בהמשך, רק אמרתי ש- אולי נחייה ונראה מה יהיה בהמשך לפני שאת וכול מי שחושב כמוך תחליטו מה יהיה בההמשך כי לפעמים זה אשכרה נראה כאילו החלטתם כבר מה יקרה. חוצמזה אני יודעת מזה שחקנים,זה מה שיש בסדרה הזאת! יודעת מה, את צודקת. "לחשוב שילדה בת 13 כמוך אומרת דברים כאלה" תראי שילדים בני 8 כבר לוקחים סמים ויודעים טוב טוב מזה סקס. ונגיד שהשחקנים בפיק אפ הם לא שחקנים אלא סתם דוגמנים סבבה? זה עדיין מוכר!!! וזה מה שלאנשים האלה אכפת! רק לקבל עוד רייטינג ושהרבה יצפו בסדרה הזאת וכן, יש כאלה כמוני למשל שנהנים מהסדרה הזאת למרות הכול.

Kate9

New member
...

-אני לא אנשום עמוק. כי אני לא מרגישה שאני צריכה לנשום עמוק כדי להירגע... ובבקשה אל תגידי לי מה לעשות חמודה.. -אני לא תופסת שומדבר מעצמי.. אני בן אדם בדיוק כמוך שמביע דעה משל עצמו.. לא צריך להתעצבן רק בגלל שלמישהו שונה יש דעה אחרת בנושא.. -אמרתי שאין סקס? אמרתי שהעלילה לא מבוססת על סקס.. אל תוציאי לי מילים מהפה בבקשה-אני שונאת את זה. בכל סדרה שמיועדת לנוער\מבוגרים יש את הנושא "סקס" בו. כי סקס הוא חלק מהחיים שלנו. אבל הוא לא צריך להיות כל החיים שלנו. והסדרה הזו מתמקדת הרבה יותר בסקס מאשר דברים אחרים בחיים שלנו... רוב הסדרה יש דיבורים ורמיזות על זה. אבל בשביל זה יש ערוץ פורנו. -אני אמרתי ש"חברים" תמימים? לא כתבתי ולא רמזתי על זה. בססי את דברייך על עובדות.תודה[= -לא כולם כמוני -ברור שאף אחד לא כמוני. כי כמוני יש רק אחת[= -ואלו לא הדברים היחידים שהתמקדתי בהם בסדרה. את לא יודעת במה התמקדתי ובמה כן התמקדתי בצורה ספציפית. אם תרצי אני יתאר לך. -יש סקס ורמיזות מיניות כמעט כל הסדרה ישר על הפרקים הראשונים-באיזו עוד סדרה ראית דבר כזה? זה מאוד נדיר.. ולא חייבים להיות גאון כדי לראות מה יהיה בהמשך. היא תשכב עם ההוא שהוא בעצם נשוי. ואז אישתו תתרגז ותרצח אותה או תבכה בבית ותאכל שוקולדים. בהחלט מעניין. אבל שוב.. אני לא מגדת עתידות.. ואני לא יודעת מה יקרה, אבל מהטעימה שנתנו לנו מהסדרה, אני כבר מדמיינת מה יהיה בהמשך. -ואנחנו "אשכרה" לא החלטנו מה יהיה בהמשך. אנחנו אמרנו מה שאנחנו חושבים שיהיה בהמשך. -זה מה שיש בסדרה הזו?שחקנים? תסלחי לי, אבל זה ממש לא נכון, אם כל הכבוד שיש לך דעה משל עצמך, אבל היא לא נכונה. בר רפאלי לא נחשבת כשחקנית. היא כל כך רחוקה מזה. שתחזור להצטלם במה שהיא טובה בו-עם הציצים בחוץ בספורטס אילוסטרייטד. שחקנים? אני ממש לא חושבת... -אני אמרתי שילדים בני 8 לא יודעים מה זה סקס? ולא לוקחים סמים? ושוב, את מוציאה לי מילים מהפה בלי בושה. אני מודעת מצויין למצב שלנו כיום. -את נהנת מהסדרה הזו? אוקיי. את רק מוכיחה את כל מה שאמרתי עכשיו- את עוד ילדה שבזכותה הסדרות התת-רמה הללו מתקיימות. אנשים כמוך נותנים לסדרה הזו רייטינג, מבלי לעצור רגע ולחשוב "למה אני חושבת שהסדרה תצליח?" "האם הסדרה באמת תהייה מעניינת יותר רק בגלל שמכניסים לשם הרבה סקס ושפנפנת פלייבוי?", "האם זה מה שמעניין אותי"?...

טובבב..

אוקיי..אז- לדעתי נגה שחר (שפנפנת הפלייבוי) רק עושה רע לסדרה הזאת ואמרתי את זה כבר. וזה לא קשור ל-למה אני נהנית מהסדרה-, אני נהנת כי זה מעניין אותי בלי שום קשר לפלייבוי כי זה לא הדבר היחידי שמסתכלים עליו...יש גם את הנושא של סמים ועוד דברים שעוד לא גילו. יודעת מה, חשבתי על מה שאמרת "למה אני חושבת שהסדרה תצליח?" אז זהו שאני לא יודעת וזה לא ממש חשוב לי אם היא תצליח כול עוד אני נהנית לצפות בה. ואני ממש לא רוצה להתחיל להדרדר יותר לריבים מטופשים (לפחות לא יותר ממה שהדרדרנו!) בגלל שזה ממש מטופש ולכול אחת יש דעה משל עצמה שהיא לא תשתנה ואף אחד לא יוכל לשנות אותה. ולא הכנסתי לך מילים לפה, ואני מצטערת אם זה עצבן אותך אבל את אמרת "ילדה כמוך בת 13" 1. את לא מכירה אותי, את לא יכולה להגיד ילדה כמוך. 2. אני לא מבינה מה הקשר לגיל שלי. ציינתי רק שיש ילדים בני 8 שלוקחים סמים ויודעים טוב טוב מזה סקס, אז למה לילדה בת 14 (כן אני בת 14 ולא בת 13 וזה לא משנה עכשיו..) אסור ליראות או לדבר על דברים כאלה?! ואפשר לחשוב שהכול אבל הכול בסדרה הזאת זה סקס. כי זה לא! ויודעת מה, אני ממש לא רוצה שהריב הזה ימשיך להדרדר ככה כי אי אפשר לריב על דעות של אנשים. 'צטערת.

Kate9

New member
../images/Emo26.gif

אני חושבת שכדאי שתקצצי את ה"סבבה" בהודעה שלך.. תגווני
.

"כמה שהעולם שלנו הדרדר"

לחשוב שאת ממש קדושה! את יותר טובה מכווווולם ומי שרואה פיק אפ סתם נחות ולא מתאים לרמה שלך. תתחברי למציאות! ילדים בני 8 יודעים מזה סקס ומזה סמים!!! עלק "ילדה בת 13 כמוך.." אפשר לחשוב שאת מכירה אותי...

Kate9

New member
[=

אני אמרתי שאני קדושה? מישהו קדוש בכלל בעולם הזה? תגדירי קדוש.. ואיך אני בדיוק קשורה להגדרה הזו. תחזבי קצת לפני שאת מקלידה. עשית ממני ממש מפלצת מותק.. חחח סה"כ אמרתי את הדעה שלי.. "את יותר טובה מכווווולם ומי שרואה פיק אפ סתם נחות ולא מתאים לרמה שלך". תודה על הפירגון. גם אני מאוד מעריכה אותך.

לא התכוונתי לזה

התכוונתי שזה פשוט נראה ששומדבר לא מתאים לך שהכול ברמה יותר מידי לא טובה בשבילך ויודעת מה גם אני אמרתי את זה הדעה שלי ואת התנפלת עליי ואני ממש לא רוצה להתחיל להדרדר לריבים ממש מטופשים (למרות שכבר הגענו לזה..) אז אני חושבת שאולי כדאי שנפסיק כאן ונסכם שלכול אחת יש דעה שונה וזכותה לחשוב איך שהיא רוצה...

Kate9

New member
לא..

אני כתבתי מה שאני חושבת... למה שאני יתנפל עלייך?
איזו סיבה יש לי להתנפל עלייך?

למעלה