ואולי לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
סקס מוכר?! בסדר, מסכימה.. אבל בשביל זה לעשות סדרה?! יש הרבה דברים שמוכרים הרבה יותר מאשר סקס סקס וסקס! תיקחי למשל את הסדרות הכי גדולות - "חברים", "טלנובלה בע"מ", ועוד רבים וטובים, מה? רוב העלילה שם מבוססת על סקס?! לא! והיא בכל זאת מוכרת! בגלל ששם יש שחקנים שמשחקים טוב! ..(את יודעת.. האנשים האלו שלא רק קוראים מהדף) ולא רק איזו שרלילת פורנו שמחרמנת טייסים.. אני כבר צופה בפרק השלישי של הסדרה ואין שם שומדבר חדש.. רק סקס, סקס וסקס.. בשביל זה יש ערוץ פורנו. ולחשוב שילדה בת 13 כמוך אומרת דברים כאלו... קשה להאמין עד כמה שהעולם שלנו הידרדר.. אפשר ועוד איך אפשר לשפוט את הסדרה הזו ע"פ הפרק השלישי שלה, נחכה ונראה מה יהיה בהמשך? איך את יודעת בדיוק מה יהיה בהמשך? איך את יודעת שהסדרה הזו תשתפר? את ראית את אותם פרקים שאני ראיתי, ההבדל ביינינו הוא שאני לא מהופנטת מהציצים של בר רפאלי והיופי של מקס אולארצ'יק. את צופה בסדרה הזו רק בגלל שמשתתפות שם דוגמניות וכוכבות פורנו וכמה בחורים שנראים טוב. ויש לי את כל הזכות להעביר ביקורת על הסדרה הזו יקירה, בדיוק כמו שלך יש את הזכות לומר שזו סדרה מצויינת. להזכירך זה פורום של הסדרה "פיק אפ" לא כתוב שזה פורום "למעריצים".. הפורום הזה נועד בכדי שאנשים יכתבו בו את הדעה שלהם על הסדרה. יום טוב