שרשור הפרק השבועי - 24.12

לימלי

New member
לא אהבתי את ריאן ומריסה!

תמיד מתמקדים בהם זה מעצבן אותי! סת וסאמר יותר מענינים! אפילו בשבוע שעבר לא הראו בסוף את סאמר וסת על הקרוסלה הראו רק את מריסה מנשקת את ריאן, וואי אני לא סובלת אותי הוא כזה אדיש! איך היא יכלה לנשק אותו, הוא נראה כאילו הוא עומד להקיא!

JoHnYmYsTeR

New member
פרק חמוד...

לא יותר מזה,סוף סוף הקטע של מריסה וראיין,טוב שלא מתחו אותו...

macabit5

New member
זה כל מה שיפה בו!!!! הוא כאילו משחק

אותה אדיש ולא יוזם אבל בעצם זה בכלל בכלל לא ככה! להיפך זה כל מה שמקסים פה שהוא התאהב במישהי - במריסה - והיא הצליחה להוציא אותו מהאדישות שלו....הוא עשה בשבילה המון, הוא הראה שאכפת לו והוא אפילו בא ואמר לה שהוא רוצה לזה ילך ביניהם, וזה דבר לא קל בשביל טיפוס כמוהו שלא מדבר הרבה...זה מה שיפה שגם בנאדם שנראה אדיש כלפיי חוץ הצליח להפתח כי הוא באמת מאוהב...

פרק מעולה! אנה../images/Emo47.gif

תגידו אני היחיד שממש אוהב את אנה? יוו סופסוף ראין ומריבה יחד! חחח קירסטן הרגה אותי! "עם סת' זה אף לא קרה לי"
חחח ג'ולי וקיילב פשוט מתאימים! שניהם כלבים!

loli121

New member
סת איזה מושלם וראיין חבל

וואי איך הוא תוקע את המבט הזה לסת' והוא ישר שותק זה הורג אותי וסת' בכלל !! שהוא בא לבבוקר ואף אחד לא ענה לו בקיצור פרק מעולה אהבתי בלי התמרחות יתר על כל הרומן של ראין ומריסה !! ישר לעניין !!

bad attitude

New member
שוב עוד פרק שממשיך את הפרקים...

הוא פשוט היה כל כך טוב מה שציפינו לו מההתחלה סוף סוף קרה..גם סאמר (שהיא פשוט בובה מושלמת על עקבים) הבינה שכן היא אוהבת את סת' כהן חחחח ואז ריאן ומריסה סוף סוף כמו שאמרו פה כבר בלי הפרעות ושטויות באמצע(חוץ מקירסטן בהתחלה) חחחח וסנדי וקירסטן או או הסיפור שלהם זה כבר משהו ארוך

Aviad1987

New member
גם אני אוהב את אנה

אבל שתמצא לה עם מי להיות כי סת צריך להיות עם סאמר

אני מת על אנה היא כוסית בטירוף!!

איך סת' יכול להיות כזה דפוק ולא לשים לב שהיא חולה עליו??? ג'ולי כלבה בטירוףף!איזה פרצוף ממזרי יש לה לייסטר... סדרה מעולה.גם אני מכור.

nati 911

New member
היה פרק ממש יפה!!!!!

סאמר מעצבנת אותי. אני מתה שסת' יהיה עם אנה היא יותר מתאימה לו וגם יותר חמודה מסאמר. מריסה וריאן איזה חמודים הם ביחד!!!!! וזהו נראה לי.

dht160

New member
היה פרק נורא מצחיק

סנדי היה ממש מחחיק הפרק במלא יציאות. היה יכול להיות נורא מצחיק בקטע שקריסטין אמר 'זה אף פעם לא קרה לי ע ם ס'ת' אם אחרי זה שראין הגיע לביתן בירכה והיא התנשקה עם סנדי הוא היה אומר את זה גם גיא

dht160

New member
סמתם לב לזה

שYES ממש לא דופקים חשבון ומתרגמים לנו את זה כמו שצריך ולא מפחדים לסים תרגום נועז. בסוף שסנדי שאל את קריסטין 'מה את עושה עכשיו ?' והיא אמרה 'אותך'. הכבלים בחיים לא היו מתרגמים את זה ככה גיא

נכון אבל חוץ מהתרגום של או סי

YES מתרגמת סדרות אחרות בערוץ יס וויקאנד בנועזות גם,וככה צריך, לא לדפוק חשבון.אנחנו רוצים לדעת בול מה הם אומרים!

FeLiPe Te Amooo

New member
יואוא איזה פרק!!!!!

כרגיל פרק מהמם ריאן ומריסה- איזה אושר לראות אותם ביחד!!! סאמר- חחח איך אני אוהבת ת'התנהגות שלה שהיא מקנאה מסכנה אנה... וסת'- חחח איך הוא היה בשוק שסאמר אמרה לו שהיא מחבבת אותו ושהיא נשקה אותו. מסכנה קריסטין!! ג'ולי היא כאילו החמה שלה! חחח מסכנה. רייצ'ל הזו! כלבה@! חוצפנית!

kamila19

New member
איזה פרק טוב

במיוחד אהבתי את התגובה של סאמר אחרי שהיא התנשקה עם סת'..! סוף סוף היא הבינה שהיא אוהבת אותו..!

tazit

New member
פרק נחמד ../images/Emo127.gif

אבל לא מדהים כמו הפרקים הקודמים. גם אותי הצחיק אותי המשפט שקריסטן אמרה לראיין שעם סת' זה לא קרה לה
סת' הורס אותי מצחוק. ומחכה לכל סצינה איתו. וכמובן שאני לא מאמינה לקטע של ההשתנות של גולי. היא נחש ותישאר נחש עד הסוף.
הסוף היה צפוי. הזוגיות המושלמת של מש' כהן + ראיין ומריסה. מקווה שהפרק הבא יהיה יותר מעניין.

p_nurit

New member
נהניתי מהפרק

היה כייף לראות את מריסה וראיין יחד סת' אבל דפוק, הוא צריך לשכוח מאסמר ולהתמקד באנה קריסטן וסנדי זוג ממש נחמד ושמחה שהעננינים מסתדרים שונאת את ג'ולי

למעלה